- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.461
Selaam kizlarr.
Cokk sukur cuma gunu oglen kizcemi evimize getirdik. Yogunluktan degilde teknolojik sıkıntidan dolayi bi turlu yazamadim size.
Kizimin eve gelmesine ennn cok abisi sevindi.
Beni o kadar mutlu ettiki alikaan ona baktikca icim titriyor.
Anne defne cok guzel anne ben defneyi cok swviyorum deyip duruyor.
Birde nasil panik azicik oksursun defne anne ne oldu defneye bisey mi oldu diye panikliyor gelip sirtina vuruyor.
Nasil hasretmis meger. Hem defne ye hemde benim evde olmama.
Cok sukur bugunumuze.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Cok kiymetli onlar.
Cocuklarimiz saglikla mutlulukla buyusunler insallah
Bu da kucuk abi askim oglum alikaan imla minnak kizcvem defnemEki Görüntüle 1839347
mavitepe dün aklımdan geçirdim yapıyordur acaba diye:)) kalabalık olmak iyi sanki ben tektim çok zorlandım
Canım Allah bağışlasın evlatlarını maşallahkızlar avatarımı onunda degiştirdim. 3yıl önceki foto ama çok begeniyorum. bakalım gelecek ay naıl fotolar olacak
Kızlar, güzeller, çiçekler!!
Tek tek okumaya mecalim yok. Zira bugün tam 18 saat sancı çektim. Normal doğum için herşey yolundaydı fakat birden doğum kesildi. Sancılarim yok oldu ve açılmam durdu. Ne suni sancı ne başka bişi tekrar baslatamadi ve sonunda Dr beni sezeryana aldı.
Gece 1:00 da başlayan doğum, devin in 21;00 da sezeryanla alınmasıyla son buldu. Şeker mi şeker ve bir o kadar da inatçı oglumuz 26 mayis da 3.5 kilo 51 cm olarak doğdu.
Şu anda gece 2 ve ben uykusuz geçen 25 saat sonra devin i emzirmeyi becerdim. Tek gözüm kapalı size haber vermek istedim. Ama hem uykusuzluk hem saatlerce çekilen sancı ve en son olarak da ameliyat ağrısına yenik düşüyorum. İki saat uyuyacağım.
Sizleri çok seviyorum. Bir iki gün giremez isem kusura bakmayın. Iyiyiz ve sizleri kocaman öpüyoruz!!
Lohusalık ben bu durumu hiç sevmedim büyük oğlanda da şimdi de aynı duygular aynı hissiyat hele bi de çok konuşan büyükler tepemizde olunca hiç cekilmiyor dün ilk kez dordumuz başbaşa kaldık oh be dedik biz böyle daha mutluyuz
canım başına koru üşüyünce çapak oluyor. Beresini çıkarmaKizlar bebisimin gozu capak oldu. Sut damlatiyom, aciliyo, sonra tekrar basliyo, ne zamana biter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?