• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Lansinoh meme ucu kremi doğum sonrası her emzirmede kullandığım halde meme uçları çok kötü yara oldu. Bella b nipple nurture butter diye bir krem aldım her emzirmede kullanıyorum bir kere surmesem ikinciye emziremiyorum kızımi Surekli emzirdigim için tam olarak iyileşmedi ama bu kremi kullanmasaydim goguslerimden iltihap akardı herhalde. Tavsiye ederim arkadaslar. fiyatı 50 tl civarında.

Merhaba kızlar.. sabah son kontrolüme gittim 38+1de 51 cm 3100 gr olmuş son 1 haftada 180 gr almış ama dr karnın küçük bebek daha küçük de doğabilir dedi suyu iyi çıktı nstde 2 defa 50lerde sancı çıktı ama ben hiç farketmedim dr da önemsemedi zaten. Allah izin verirse bu perşembe sezeryana giricem. Şafak 2 heyecan dorukta :KK66:

Günaydın kızlar :)
Bol sütlü, bol uykulu, az gazlı, az misafirli (!) ve sağlıklı mutlu bir gün olsun inş hepimiz için.
Bugün 11. Günümüz ve bebişimle hala emzirme olayımız sıkıntı. Bir mememi rahat tutarken diğerini dakikalarca inatla uğraşmama rağmen tutmamaya başladı. Gece boyu o memeyi sağdım ben de. Annem de şimdi emmezse bir daha hiç emmez diyor. Allahım yardım etsin inş. Meme uçlarım ise çok fena. Sütümü sürüyorum krem sürüyorum ama iyileşme yok.
Bu arada bebeğimin gözü çapaklandı sütümle sildim fayda etmedi. Sonra çayla sildim, çok şükür geçti.

neff1316 neff1316 canım gözünüz aydın Defne Prenses evine size kavuşmuş. Ali Kaan nasıl tepki verecek diye çok merak ediyordum. Yüce gönüllü abisini yerim ben. Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim eylesin inş :KK68:

Kızlarrrr. .. yola çıktık . 45 dk falan hastane yolu.. Bugun yatış yapılıp öğleden önce alıcam inşallah yavrumu kucağıma . Sezeryan tecrübem olucak bakalım. Şimdilik hersey her hazırlık iyiii. . Hani çanta vs... dönüşte belki acılarım olucakkk ama yavrum benle olsun.. sağlıklı olsun. Arabada eşim ben ve kv. Gidioz bakalom. . Dua istiyorm teyzoslarindan .... :anneadayı::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:dua::KK19::KK74::KK9:

Kızlarrrr. .. yola çıktık . 45 dk falan hastane yolu.. Bugun yatış yapılıp öğleden önce alıcam inşallah yavrumu kucağıma . Sezeryan tecrübem olucak bakalım. Şimdilik hersey her hazırlık iyiii. . Hani çanta vs... dönüşte belki acılarım olucakkk ama yavrum benle olsun.. sağlıklı olsun. Arabada eşim ben ve kv. Gidioz bakalom. . Dua istiyorm teyzoslarindan .... :anneadayı::halay:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:dua::KK19::KK74::KK9:

Bol sütlü, bol uykulu, az gazlı, az misafirli (!) ve sağlıklı mutlu bir gün olsun inş hepimiz için.
Bugün 11. Günümüz ve bebişimle hala emzirme olayımız sıkıntı. Bir mememi rahat tutarken diğerini dakikalarca inatla uğraşmama rağmen tutmamaya başladı. Gece boyu o memeyi sağdım ben de. Annem de şimdi emmezse bir daha hiç emmez diyor. Allahım yardım etsin inş. Meme uçlarım ise çok fena. Sütümü sürüyorum krem sürüyorum ama iyileşme yok.
Bu arada bebeğimin gözü çapaklandı sütümle sildim fayda etmedi. Sonra çayla sildim, çok şükür geçti.
Canim ilk bebegimde emzirme olayini ben de cozemedim, simdi ikincide daha iyi gidiyoruz.... Bebegin kafasini ve vucudumu dogru konumlamaya calis bebek aglarken panikle hemen memeyi agzina vermeye calisma.. Once yan dondur, agzi da tam memenin ucu hizasina gelsin... Hangi memeyi tutamiyorsa once onu vermeyi dene... Aci icin her seferinde krem sur ama ben lansinoh ve mustela ikisini de kullandim... Aci icin dogru tutarsan en iyi cozum o oluyor

Hadi bakalim saglikla insallah

Can'ım biz 25 günlük olduk goguslerım hıc yara olmadı benimde tek göğsüm sıkıntı silikon kalkanlardan al oyle ver hem yara varsa göğsünün iyileşmesine iyi geliyor sağıp biberonla ver ama tavsiyem avent olsun benim bebeğim göğsümü de bırakmadı avente alışıp sorun çıkarmadı göğsünü kahverengi yeriyle ve ağzını cok açması lazım yara olmaması icin emer sen hıc sıkıntı yapma ben 2 gün hep sağdım göğsüme ağzı değmemişti bile ama bırakmadı beni emmeyi tekrar emdi kotu düşünme emzırebılmenın tek ama tek yolu kesinlikle bunu cok istemek ve moral kotu düşünürsen olmaz sütun asıl

Normal dogum yapan arkadaşlar dikisleriniz var mı ? Kaç güne düştüler ? 7 gün doldu hala duruyor ve biraz aciyor . :110:

bende baya bi dikiş var, kesi dışında yırtıklar da oluştu. 8. gün dış dikişlerin bir kısmı alındı. Ondan sonra daha rahatladım, ama bugün 2. haftamız doldu hala oturma konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum. Ama çok daha iyi durumdayım, iyileşti gibi bişey. Bir kaç gün daha sabır, geçiyor ;)

Allah kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin, sağlıkla al bebişini kucağına inş :KK68:

Canim ilk bebegimde emzirme olayini ben de cozemedim, simdi ikincide daha iyi gidiyoruz.... Bebegin kafasini ve vucudumu dogru konumlamaya calis bebek aglarken panikle hemen memeyi agzina vermeye calisma.. Once yan dondur, agzi da tam memenin ucu hizasina gelsin... Hangi memeyi tutamiyorsa once onu vermeyi dene... Aci icin her seferinde krem sur ama ben lansinoh ve mustela ikisini de kullandim... Aci icin dogru tutarsan en iyi cozum o oluyor
Doğru konumlandırmayı bir türlü beceremedim sanırım. Yada yaralar yüzünden göğüs ucum şiş ağzına büyük geliyor. İnternetten videolara da baktım ama Nasıl yanlış yapıyorum çözemedim :(
Göğüs ucum sıkıntı diye silikon uç da kullandım ama fayda etmedi :(

Can'ım biz 25 günlük olduk goguslerım hıc yara olmadı benimde tek göğsüm sıkıntı silikon kalkanlardan al oyle ver hem yara varsa göğsünün iyileşmesine iyi geliyor sağıp biberonla ver ama tavsiyem avent olsun benim bebeğim göğsümü de bırakmadı avente alışıp sorun çıkarmadı göğsünü kahverengi yeriyle ve ağzını cok açması lazım yara olmaması icin emer sen hıc sıkıntı yapma ben 2 gün hep sağdım göğsüme ağzı değmemişti bile ama bırakmadı beni emmeyi tekrar emdi kotu düşünme emzırebılmenın tek ama tek yolu kesinlikle bunu cok istemek ve moral kotu düşünürsen olmaz sütun asıl

Maşallah canım ne güzel. Nasıl imreniyorum bu şekilde olanlara bir bilsen :(
Silikon uç da kullandım onu da almamak için direniyor. Elleriyle göğsümü itiyor.
İki defa biberonla verdim, avent almıştım ben de. Nefes almadan saniyeler içinde bitirdi sütü. Çok korktum beni bırakacak diye o yüzden vermedim sonra. Ben emzirmeyi beceremiyorum

Maşallah canım ne güzel. Nasıl imreniyorum bu şekilde olanlara bir bilsen :KK43:
Silikon uç da kullandım onu da almamak için direniyor. Elleriyle göğsümü itiyor.
İki defa biberonla verdim, avent almıştım ben de. Nefes almadan saniyeler içinde bitirdi sütü. Çok korktum beni bırakacak diye o yüzden vermedim sonra. Ben emzirmeyi beceremiyorum
Canım işte boyle söylememe ben de cok zorlandım ilk bebeğim hemen göğsümü verdim şaşır Şakır süt gelmedi ki sabır ve istek lazım anca anca düzene giriyor benimde bırakmaz Can'ım doğru bıberon aldıysan bırakanların biberonları hep buyuk boy 6 9 aylık bebekler icin bıberon alıp yeni doğan çocuğa bıraktı dıyolar 0+ ve aventse korkma az az akıtıyo o da basta silikon bende kullanamadım ama inan Bebek degıl biz kullanamıyoruz ıstememıstı benim kızımda biraz ısrarcı sok ağzına silikon ucu onu cektıkce göğüs ucun silikonun içine giriyor sut geliyor gerçekten bak

Back