2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

canim muhim olan saglikla kucagimiza almak. Wen de kizini saglikla kavusmussun. Sen elinden geleni yaptin olmadiysa vardir bir hayir deyio takilmamak lazim

Oy oy masallah. Guzel gunler gorun heo beraber inaallah.

Farkli pozisyojlarda emzirmeyi denem bir de emzirirken memeni c veya u seklindededteklemenj oneririm. Emerken agzindan kacirdigi icin de yar aoluyor olabilirm

Kızlar emzirme sorunumuz var ya bebiş benden başka hrşeyi emiyo yogun bakımda biberonla beslendi alışmış sanırım napıcam şaştım sütte var ama iki çekiyo sinirlenip ağlıyo

Face de emziren anneler grubu var oraya danisabilirsin guzel oneriler geliyor.ya da tomrisin emzirmee notlarini okumayi deneyebilirsin. Moralibi bizmmaya calis. Olmazsa da sagio vermeye devam edersin

Ay masallahhhhya hadi az kaldi geliyor tüm bebislerallah anali babalı büyütsün canmmmm

Ayyyy canm kısmen benim hissettiklerimyabenimkide çok kötüydü ama kiminjnki güzel sansmeselesi valla neyse neticesinde melegine kavusmusunallah doğumda cektigin acıların hürmetine çocuğuna bol uyku sağlık sanada sut versin canm

Kızlar emzirme sorunumuz var ya bebiş benden başka hrşeyi emiyo yogun bakımda biberonla beslendi alışmış sanırım napıcam şaştım sütte var ama iki çekiyo sinirlenip ağlıyo
Yok tatlım onu dewamet sen inatla gigsunun üstünden biberondan sut damlat hemen emsinki yorulmasin zaman zaman inan düzene giriyor allahın izniyle bu arada aynı benim annem ya doydu diyorum yok emzir ondan agliyo valla emzirmekten helalk oldum

Kızlar bebeğimi hasta etmişim hırıltılıydi Dr iyi bakmazsak hastaneye yatırım dedi .ben çok kötü bi anneyim geçen hafta pişik yaptım bu hafta böyle .
Canm oyle seymi olur bebekler cok hasas zaten dunde biz hadtaneye gittik geldimizde soguk almis heralde burnu tikandi olur öyle şeyler sen kendine düşeni yap gerisi allaha tevekkul uzme kendini

Gozunuz aydin, allah anali babali buyutsun:)

Bi bakayım önerisi olan vardır belki ben süt damlatıyorum emerken ağzna gitsin diye ucunu çıkartıyorum makineyle kolay alsın diye ama heleki çok açsa asla almıyo

Valla pes etmek istemiyorum hiç damlatıyprum bi taraftan da bi kere tutunca bğ kaç sefer çekiyo ama bi bırakırsa ağlama krizine girip almıyo bi daha beslenmesi önemli suan bakımdan yeni çıktı

Uykusunda emzir canım. Ben öyle alıştırmistim kızımı. Çok tok uyutma ve uyanmadan emzir. Memenin kahverengi kısmını ver. Ben kızımı sifonyere koyardım. İki elimle meme ucunu buruşturup ağzına verirdim. Öyle öyle özellikle geceleri alıştı

Kızlar bebeğimi hasta etmişim hırıltılıydi Dr iyi bakmazsak hastaneye yatırım dedi .ben çok kötü bi anneyim geçen hafta pişik yaptım bu hafta böyle .
Canım hiç öyle düşünme. Sen bebeğin için gereken özeni gösteriyorsundur elbet. Hasta olabilir bebekler iyi bakılsalar bile. Sen elinden geleni yap Allaha emanet yavrularımız. Böyle şeyler düşünüp üzme lütfen kendini. Bebişinin sana ihtiyacı var annesi

Canım memeni tuttuğunda enjektörle ağzının kenarından azar azar verebilirsin. Memenden geldiğini düşünür. Kesinlikle pes edip biberonla verme. İlk haftalar çok önemli memeye alışması için.

Kendine böyle yüklenme ve haksızlık etme. Pişik her bebek olabiliyor. Pişik kremi ile hallolacak bir mesele. Diğer konuda da dikkat edin ilerlemez inş. Allah şifa versin. Daha çok başında, tecrübesiz anneleriz. Ama asla kötü bir anne değiliz. Allah dermansız dert vermesin inş

Aynen dediğin gibiymiş canım pozisyonum yanlışmış. Dün sağlık ocağına gittiğimizde hemşire ile birlikte tutturduk. Bir de meme ucunu çıkarttım pompa ile. Bugün daha iyi tutuyor. İnşallah daha da iyi olur. Çok teşekkür ederim

Açlıktan değil de kokunu duymak istediği için o kadar duruyor annesi:) kızım ilk Zaman'lar yarım saat 40 dk duruyordu memede.

@msgulerr canım benim bebeğimde de var meme bağımlılığı aynı şeyleri yaşıyoruz ama benimki öyle 25 dk yarım saatle kalmıyor 2 3 saat kalıyor, emdiği kusuyor tekrar istiyor, bende caresizim açıkçası, göğüslerim acıyor gece uykuları haram, az daha buyuse düzelir diye umutlaniyorum

Kızımi hala evimize getiremedik. Dr bgn de kalmasini istedi. Biberonlla ben pek besleyemedim. Yrn bakalim ne diyecek. Yrn 3 gun doluyor artik sutum de gelir diye bekliyrm surekli sagiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…