• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar siz ne zaman ese dosta soylemeyi dusunuyorsunuz? 8inci haftadan itibaren soyleyebilirsiniz diyorlar. 8inden sonra dusuk riski yok degil mi?
Ins saglikli bir sekilde 30lara kadar geliriz 🥰🥰🥰
ben 3 ay olsun sonra soyleyeceyim insallah saglikli ilerlerse. 2 kez dusuk oldugu icin yine bol bol sorular cevaplamak istemiyorum. esim ve ben biliyoruz. 7 yasinda oglum var ona da 5 ya 6 ay gecince soyleriz insallah. esime diyorum ki belki kimseye soylemeyelim dogumda soyleriz 😆 soran olursa da aaa o bebek diyil ki cok su ictdim karnim sisti derim 🤣 zayifim bide inanmazlar 🤭 ayni sorulardan zavalli gibi bakislardan biktim onun icin soylemek istemiyorum

ben 3 ay olsun sonra soyleyeceyim insallah saglikli ilerlerse. 2 kez dusuk oldugu icin yine bol bol sorular cevaplamak istemiyorum. esim ve ben biliyoruz. 7 yasinda oglum var ona da 5 ya 6 ay gecince soyleriz insallah. esime diyorum ki belki kimseye soylemeyelim dogumda soyleriz 😆 soran olursa da aaa o bebek diyil ki cok su ictdim karnim sisti derim 🤣 zayifim bide inanmazlar 🤭 ayni sorulardan zavalli gibi bakislardan biktim onun icin soylemek istemiyorum
Zavallı gibi bakışlar en nefret ettiğim. Bide her fırsatta allah sana bi evlat nasip etsin diye güya dua ediyolar ya tüylerim diken diken oluyor. Ben herkese en az 3 sene düşünmüyorım siz keyfinize bakın olunca söylerim dedim😂

Bana 12li trombofili paneli testi yapıldı canım. Senin tek gende yatkınlık cıkmıs çok önemsememişlerdir ondan. Düşüğe neden olacak bisey değil bence. Heterozigot zaten pıhtılaşma bile değil yatkınlık sadece
Bana 6lı yapıldı başka testler yapılacaktı protein gibi sonradan gerekli görmediler. Bir doktora daha sorarsam içim rahat edecek. İnsanın kötü tecrübesi olunca her şeyden tedirgin oluyor 😔

Bana 6lı yapıldı başka testler yapılacaktı protein gibi sonradan gerekli görmediler. Bir doktora daha sorarsam içim rahat edecek. İnsanın kötü tecrübesi olunca her şeyden tedirgin oluyor 😔
İçine sinmediyse başka bir doktora görün. Ben çok doktor gezdim en sonunda kafama uyan birini buldum. En azından kafamda soru işareti bırakacak bisey yapmıyor herseye önlem alıyor. Aklıma ne takılsa neye bakalım kontrol edelim desem okey diyor sağolsun

Zavallı gibi bakışlar en nefret ettiğim. Bide her fırsatta allah sana bi evlat nasip etsin diye güya dua ediyolar ya tüylerim diken diken oluyor. Ben herkese en az 3 sene düşünmüyorım siz keyfinize bakın olunca söylerim dedim😂
Aynı şekilde ben de sadece anneme ve yakın arkadaşıma söyledim düşüğüm olduğunda da kimseye söylememiştik. Hem zaten ilk üç ay riskli kimseye açıklama yapmak istemiyorum. Karnım belli olana kadar kimseye söylemek de istemiyorum kıyamıyorum minnoşuma 🥲

Arkadaşlar ben çay kahve ve sigara kullanan biriyim normalde öğrendikten sonra cokk dikkat ettim bugün dayanamadım yarımdan biraz fazla sigara içtim çok vicdan azabı çektim karnımda da bi batma hissi oldu üzüldüm çay kahve yerine ne icebilirim iş yerinde sürekli bir şeyler içerim normalde bir de iş çevreme 12 haftadan sonra söylemek istiyorum çay kahve sigara içmeyince anlarlar diye düşünüyorum ne yapacağım bilemedim😏

Bu arada popisimiz durmadı ailelere söyledik kardeşlerimize falan şu an sadece onlar biliyor bir de eşim çok yakın bir kaç arkadaşına söylemiş söyleme dedim ama dinlemedi

Aynı şekilde ben de sadece anneme ve yakın arkadaşıma söyledim düşüğüm olduğunda da kimseye söylememiştik. Hem zaten ilk üç ay riskli kimseye açıklama yapmak istemiyorum. Karnım belli olana kadar kimseye söylemek de istemiyorum kıyamıyorum minnoşuma 🥲
Aynen biz ilkinde başımıza gelecekleri bilmediğimiz için ailelere söyledik ve yedi düvele yaydılar. Sonra bebeği kaybedince hersey cok travmatik oldu. Diğer iki gebelikte zaten 5 haftalıkken düşük oldu onları hiç duyurmadık kafa rahat etti. Bu sefer hersey yolunda gibi görünüyor ama yinede karnım büyüyene kadar nooo

Arkadaşlar ben çay kahve ve sigara kullanan biriyim normalde öğrendikten sonra cokk dikkat ettim bugün dayanamadım yarımdan biraz fazla sigara içtim çok vicdan azabı çektim karnımda da bi batma hissi oldu üzüldüm çay kahve yerine ne icebilirim iş yerinde sürekli bir şeyler içerim normalde bir de iş çevreme 12 haftadan sonra söylemek istiyorum çay kahve sigara içmeyince anlarlar diye düşünüyorum ne yapacağım bilemedim😏
Kuruyemiş yiyorum ben su içiyorum kahveyi de kafeinsiz aldım günde 1 bardak içiyorum ama 3 gündür kahvem yoktu şimdi nescafe yaptım canım çekti yağacak bişeu yok :)

Bugün benimde rahmimde bi batma var ama hayırlısı olsun biraz tırsıyorum bugün

Ya hala çok ilginç geliyor arkadaşımla aynı zamanda yumurtlamadan 11 gün sonra test yaptık negatif çıktı bu ay da geçti takmiyoruz kafaya falan diye konuştuk adetim 5 gün gecikince bi daha test yaptım o kadar umudumu kaybetmişim ki inanmadım bir daha yaptım yine pozitif çıktı eşime söyledim kan testine gittik çıktı dün de negatif çıktı bosverelim diye konustugumuz arkadaşımın da hamile olduğunu öğrendim aynı zamanda hamile kalmışız mucize gibi bir şey hala inanamıyorum 😍

Bugün biraz rahmim de ağrı var benim tam ağrı da diyemem aslında bi doluluk hissi var biraz endişelendiriyor :(
Bir gün oluyor bir gün olmuyor bence endişelenecek bir şey yok canım vücudumuz hamileliğe alışmaya çalışıyor 🌸

Valla ben hersey yolunda giderse 12. Haftada söylemeyi düşünüyorum herkese. Annelere söyleyince herkese yayılıyor, sonra kötü bisey olduğunda bin kişi arıyor geçmiş olsuna. Gerekirse karnım şişsin aa sen hamile misin desinler😂
Valla o kadar haklısın ki. Ben annelere söyleyelim sadece demiştim herkese sonra söylicektim ama herkese söylemişler 😂 ben de söylemek zorunda kaldım mümkünse kimseye söylemeyin kızlar illa söyliceğiniz kişileri de iyice tembihleyinn 🤦🏽‍♀️

Bir gün oluyor bir gün olmuyor bence endişelenecek bir şey yok canım vücudumuz hamileliğe alışmaya çalışıyor 🌸
İnşallah öyledir biraz fazla ayakta kaldım bugün sanırım ondan da oldu

Bugün benimde rahmimde bi batma var ama hayırlısı olsun biraz tırsıyorum bugün
Karnımda oluşmaya çalışan bi bebis var vücut belli tepkiler verebilir korkma ❤️
Ya hala çok ilginç geliyor arkadaşımla aynı zamanda yumurtlamadan 11 gün sonra test yaptık negatif çıktı bu ay da geçti takmiyoruz kafaya falan diye konuştuk adetim 5 gün gecikince bi daha test yaptım o kadar umudumu kaybetmişim ki inanmadım bir daha yaptım yine pozitif çıktı eşime söyledim kan testine gittik çıktı dün de negatif çıktı bosverelim diye konustugumuz arkadaşımın da hamile olduğunu öğrendim aynı zamanda hamile kalmışız mucize gibi bir şey hala inanamıyorum 😍
Yaaaa ne güzel aynı zaman da doğurup aynı zaman da biyuteceksiniz bebislerinizi 😍

Bende randevuyu 21 marta aldim. Ozamana 5+3 oluyo umarim kalp atışınıda duyariz ya

Back