2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızımi hala evimize getiremedik. Dr bgn de kalmasini istedi. Biberonlla ben pek besleyemedim. Yrn bakalim ne diyecek. Yrn 3 gun doluyor artik sutum de gelir diye bekliyrm surekli sagiyorum

Bol su ic dinlenmeye calis. Sagma jle bebisin emmesi farkli. Bebegin emdikce gelir endise etmemeye calis

Bazen hiç kabul etmiyo memeyi kendini itekliyo resmen şimdi mecbur veriyoruz biberonla sarılık yeni düştü iyi beslenmesi lazım dedi bi su süreci atlatsak daha kolay olacak belki de şimdi aç kalmadın diye dayanamıypruz

Canım memeni tuttuğunda enjektörle ağzının kenarından azar azar verebilirsin. Memenden geldiğini düşünür. Kesinlikle pes edip biberonla verme. İlk haftalar çok önemli memeye alışması için.

Denedik canım bunu da bi iki çekiyo gerisi yok napcaz. Bilmiyorum

Kızlar bebeğimi hasta etmişim hırıltılıydi Dr iyi bakmazsak hastaneye yatırım dedi .ben çok kötü bi anneyim geçen hafta pişik yaptım bu hafta böyle .
Canım olurmu öyle şey.öyle öyle büyüyolar.zaten çok hassaslar.inşallah iyileşir hemen.pişik her bebekte oluyo mutlaka olmayan yoktur.hiç üzülme olurmu.

Günaydın güzeller:) bebişli günler nası geçiyo bakalım.bizim minik zor uyuyo valla.sabahın köründede uyanıyo biraz gaz sıkıntımızda var tabi.ilaçta veriyorum ama yinede arada sıkıştırıyo bide burnu çok tıkanıyo emerken zorlanıyo tıkalı olunca bazen günde iki sefer temizliyorum.bu arada benim kanamam durdu dikişlerimde düşmüş hepsi iyileşmiş çok şükür.darısı sizlere olsun inşallah.bu arada miranda_1986 devintoşum doğdu sonunda anneciği muradına erdi çok sevindim canım.inşallah herşey yolundadır.valla yakın olsa hastaneye tatlı alıp gelcem ziyaretine.acısını çıkar ye diye:) ben her gelenden tatlı istemiştim.çok öptüm ikinizide şekerim

Selam kizlar

Dogumdan sonra dogru duzgun giremedim. Bu surecte dogum yapan herkesin gozuaydin. Dogurmayan kaldiysa onlarada saglikli dogumlar dilerim.

bebisler duzene girmeden bize rahat yok. Gunesimin kirki cikmasina cok az kaldi.
Surekli gaz sancisi cekiyoruz. Eminim hepinizde ayni sorun vardir. Birde sutum cok yok arada mama veriyorum. Golden goah diye bir keci sütümamasi var iyi diyorlar ama nede olsa mama yani sutun yerini tutmaz.

Kilolar ne alemde kizlar ben 20 kilo almistin 10 gitti 10 yapisti nasil vercem bilmem.
Herkesi cok opuyoruz teyzeleri.

Kac gun oldu dogum.yapali. ben 12 almist.dsha 3 4 kilo.verdim karnim.kocaman sanki

şekerim senin doğum hikayeni okudum Biraz önce gözümden yaş geldi. Hakikaten aynı şeyleri yasamisiz. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza aldık ya ona da şükür. İnşallah kısa sürede iyileşiriz

Benim tatlılarım sizlersiniz şekerim. Uykusuzluktan arta kalan zamanlar da kk ye girip öyle güzel öyle tatlı dilekler okuyorum ki, dünya üzerinde böyle güzel tatlıcı görmedim!!
Kocamam öperim!!

Tekrar selamlar kızlaaaar!! Bana yazılan mesajların bir çogunu okudum. Herkese gönülden teşekkür ettim. Kimisine yazdım. Kimisine yazmaya çalıştım. Bir kaç mesajım yarım kaldı. Ve kayboldu
Sezeryandan çıkmak çok ağırmış. Benim acı sancım yüksek ama iyileşme sürem uzunmuş. Bunu anladım. Bugün ikinci günüm ama ben yürürken otururken kalkarken çok zorlanıyorum. Herşey yavaş benim için.
Devin le ilgileniyorum ama ayaktayken alamıyorum onu. Anca oturarak. Zaten kendime güvenemiyorum. Düşersem diye korkuyorum.
Devin korktukça emmek istiyor. Ama karnındayken söylediğim ninnilere hala tepki veriyor. Bazen sakinleyip uyumaya devam ediyor. Yine de bi çoğunuz da olan sıkıntı bende de var. Memelerimi kuruttu sıpa yaaaa!! :)
Bugün duşa girmeme izin verecekmiş hemşireler. Şöyle güzel bir foto cekinirsek göstereceğim. Küçük maymunum hepinizi öper teyzeleri. Yeni doğan arkadaşlarına da bu çirkin hayatta başarılar diler. Çocuk gözünü acamadan önce kordonu sonra pipiyi kestiler. Destur be annecim ne sabirsizmissin sen hakikaren dedi devincik. Ama o benden hızlı iyileşiyor.

Kocaman sevgiler!!

Canimm bebenle sağlıklı günlerin olsun. Aman üzülme inan şimdi ben de ne hareket edebiliom ne dönebiliom. Yani doğumdan sezeryan den sonrada böyle olucam galiba. Ha acı sancı dà olur elbette ama minnosun yanında olsun da gerişi kolay. Sana yardım eden birileri vardır yanında.
Tek korkum normal doğum için uğraşıp sonra sezis olmak o da sana çattı neyse nasip boyleymis. Benim de paşa şu iki gün sıksa disini çıkmasa anası alcek onu çarşambaya . Güzel dileklerimiz seninle. Minnosun fotoşunu beklio teyzoslari . Şimdiden 40 bin kere masallahhhhh; ) ,)

Canim benim çok sevindim Rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu bi omur versin oglusunla size ... Merak etme az daha zaman geçsin hepsi geçiyor o zaman insan bi tek kendi kucağında olsun istiyo baska kimseye vermek istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…