- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 208
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.381
Kızımi hala evimize getiremedik. Dr bgn de kalmasini istedi. Biberonlla ben pek besleyemedim. Yrn bakalim ne diyecek. Yrn 3 gun doluyor artik sutum de gelir diye bekliyrm surekli sagiyorum
Uykusunda emzir canım. Ben öyle alıştırmistim kızımı. Çok tok uyutma ve uyanmadan emzir. Memenin kahverengi kısmını ver. Ben kızımı sifonyere koyardım. İki elimle meme ucunu buruşturup ağzına verirdim. Öyle öyle özellikle geceleri alıştı
Canım memeni tuttuğunda enjektörle ağzının kenarından azar azar verebilirsin. Memenden geldiğini düşünür. Kesinlikle pes edip biberonla verme. İlk haftalar çok önemli memeye alışması için.
Ay evet şekerim ayno gün doğum yapmışız. Seni de çok tebrik ederim. Analı babalı büyüsün yavrusun. Ömürlü olsun insallahHayırlı olsun canımmm.
Takvimdeki tarihimiz aynıydı doğum tarihlerimizde aynı oldu
Canım olurmu öyle şey.öyle öyle büyüyolar.zaten çok hassaslar.inşallah iyileşir hemen.pişik her bebekte oluyo mutlaka olmayan yoktur.hiç üzülme olurmu.Kızlar bebeğimi hasta etmişim hırıltılıydi Dr iyi bakmazsak hastaneye yatırım dedi .ben çok kötü bi anneyim geçen hafta pişik yaptım bu hafta böyle .
Kizlar bebisimin gozu capak oldu. Sut damlatiyom, aciliyo, sonra tekrar basliyo, ne zamana biter ki
maşallah. Allahım cümlemizin evladını esirgesin korusun. Çok güzel bir tablo, Allahım mutluluğunuza mutluluk katsın.Bir prensim vardı rabbime binlerce kez hamdolsun prensesim de yanına çok yakış ti mevlutten bir resimEki Görüntüle 1839087
hayırlı olsun canım,Slm kızlar bende dün akşam doğum yaptım spinal sezeryanla şuan hastanedeyim herşey yolunda şükür
Selam kizlar
Dogumdan sonra dogru duzgun giremedim. Bu surecte dogum yapan herkesin gozuaydin. Dogurmayan kaldiysa onlarada saglikli dogumlar dilerim.
bebisler duzene girmeden bize rahat yok. Gunesimin kirki cikmasina cok az kaldi.
Surekli gaz sancisi cekiyoruz. Eminim hepinizde ayni sorun vardir. Birde sutum cok yok arada mama veriyorum. Golden goah diye bir keci sütümamasi var iyi diyorlar ama nede olsa mama yani sutun yerini tutmaz.
Kilolar ne alemde kizlar ben 20 kilo almistin 10 gitti 10 yapisti nasil vercem bilmem.
Herkesi cok opuyoruz teyzeleri.
şekerim senin doğum hikayeni okudum Biraz önce gözümden yaş geldi. Hakikaten aynı şeyleri yasamisiz. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza aldık ya ona da şükür. İnşallah kısa sürede iyileşirizSaol cnm. Allaha Şükür kizimi sağ alım kucağıma aldım yaa gerisi geçer gider.
Amin cnm inşallah.
Ahh cnm ayni sende bnm gibi saatlerce cekmis sin. Sonunda yavrularımıza Kavuştuk. Sağlıklı sıhhatli ömür boyu mutlu olurlar inşallah.
Benim tatlılarım sizlersiniz şekerim. Uykusuzluktan arta kalan zamanlar da kk ye girip öyle güzel öyle tatlı dilekler okuyorum ki, dünya üzerinde böyle güzel tatlıcı görmedim!!Günaydın güzeller:) bebişli günler nası geçiyo bakalım.bizim minik zor uyuyo valla.sabahın köründede uyanıyobiraz gaz sıkıntımızda var tabi.ilaçta veriyorum ama yinede arada sıkıştırıyo bide burnu çok tıkanıyo emerken zorlanıyo tıkalı olunca bazen günde iki sefer temizliyorum.bu arada benim kanamam durdu dikişlerimde düşmüş hepsi iyileşmiş çok şükür.darısı sizlere olsun inşallah.bu arada miranda_1986 devintoşum doğdu sonunda anneciği muradına erdi çok sevindim canım.inşallah herşey yolundadır.valla yakın olsa hastaneye tatlı alıp gelcem ziyaretine.acısını çıkar ye diye:) ben her gelenden tatlı istemiştim.çok öptüm ikinizide şekerim
Canimm bebenle sağlıklı günlerin olsun. Aman üzülme inan şimdi ben de ne hareket edebiliom ne dönebiliom. Yani doğumdan sezeryan den sonrada böyle olucam galiba. Ha acı sancı dà olur elbette ama minnosun yanında olsun da gerişi kolay. Sana yardım eden birileri vardır yanında.Tekrar selamlar kızlaaaar!! Bana yazılan mesajların bir çogunu okudum. Herkese gönülden teşekkür ettim. Kimisine yazdım. Kimisine yazmaya çalıştım. Bir kaç mesajım yarım kaldı. Ve kayboldu
Sezeryandan çıkmak çok ağırmış. Benim acı sancım yüksek ama iyileşme sürem uzunmuş. Bunu anladım. Bugün ikinci günüm ama ben yürürken otururken kalkarken çok zorlanıyorum. Herşey yavaş benim için.
Devin le ilgileniyorum ama ayaktayken alamıyorum onu. Anca oturarak. Zaten kendime güvenemiyorum. Düşersem diye korkuyorum.
Devin korktukça emmek istiyor. Ama karnındayken söylediğim ninnilere hala tepki veriyor. Bazen sakinleyip uyumaya devam ediyor. Yine de bi çoğunuz da olan sıkıntı bende de var. Memelerimi kuruttu sıpa yaaaa!! :)
Bugün duşa girmeme izin verecekmiş hemşireler. Şöyle güzel bir foto cekinirsek göstereceğim. Küçük maymunum hepinizi öper teyzeleri. Yeni doğan arkadaşlarına da bu çirkin hayatta başarılar diler. Çocuk gözünü acamadan önce kordonu sonra pipiyi kestiler. Destur be annecim ne sabirsizmissin sen hakikaren dedi devincik. Ama o benden hızlı iyileşiyor.
Kocaman sevgiler!!
Canim benim çok sevindim Rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu bi omur versin oglusunla size ... Merak etme az daha zaman geçsin hepsi geçiyor o zaman insan bi tek kendi kucağında olsun istiyo baska kimseye vermek istemiyoTekrar selamlar kızlaaaar!! Bana yazılan mesajların bir çogunu okudum. Herkese gönülden teşekkür ettim. Kimisine yazdım. Kimisine yazmaya çalıştım. Bir kaç mesajım yarım kaldı. Ve kayboldu
Sezeryandan çıkmak çok ağırmış. Benim acı sancım yüksek ama iyileşme sürem uzunmuş. Bunu anladım. Bugün ikinci günüm ama ben yürürken otururken kalkarken çok zorlanıyorum. Herşey yavaş benim için.
Devin le ilgileniyorum ama ayaktayken alamıyorum onu. Anca oturarak. Zaten kendime güvenemiyorum. Düşersem diye korkuyorum.
Devin korktukça emmek istiyor. Ama karnındayken söylediğim ninnilere hala tepki veriyor. Bazen sakinleyip uyumaya devam ediyor. Yine de bi çoğunuz da olan sıkıntı bende de var. Memelerimi kuruttu sıpa yaaaa!! :)
Bugün duşa girmeme izin verecekmiş hemşireler. Şöyle güzel bir foto cekinirsek göstereceğim. Küçük maymunum hepinizi öper teyzeleri. Yeni doğan arkadaşlarına da bu çirkin hayatta başarılar diler. Çocuk gözünü acamadan önce kordonu sonra pipiyi kestiler. Destur be annecim ne sabirsizmissin sen hakikaren dedi devincik. Ama o benden hızlı iyileşiyor.
Kocaman sevgiler!!
benimkide olmuştu dr damla verdi 1 hafta dolmadan geçtiKizlar bebisimin gozu capak oldu. Sut damlatiyom, aciliyo, sonra tekrar basliyo, ne zamana biter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?