2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ç
Ne kadar guzel bi doghum olmus tatlimm.
Masallah bebegine ve sana saglikla buyuyun insallah.
Bu arada bebisin kac kilo dogdu
Çok sağol canım. 3 200 doğdu. Defneciğe de maşallah çıkmışsınız hastaneden . Orda kalmanın zorluğunu ilk bebeğimde görmüştüm

Ay kıyamam canım.o kadar saat nası dayandın o sancıya.onu yaşayan bilir.insan ölceni sanıyo ağrıdan.ben 1 buçuk saat çektim ona bile zor dayandım.neyseki kavuşmuşsun bebeğine.güle güle büyüt inşallah.

Çok geçmiş olsun canım bebek büyük olduğu için senin için hayırlısı buymus belki de çünkü doğum sonrası çok dikis olabilirdi. . Sancı konusuna gelince gece 3 den ertesi gün 7 30 a kadar çektin bende .. saatlerce sancı sonuç 1 cm acilma .. sezeryan olmak istedim o an ama onca sancı çekip sezeryan a dönmek zoruma gidiyordu .. son 1 saat hariç hepsine dayanmaya çalıştım .. Sonuç olarak normal doğum oldu .. Bazı şeyler geçip acısı unutulunca insan iyu ki de öyle olmuş diyo ..söyle düşünüyorum sancı çekiyoruz belki en fazla bi gün ama sonrasında bebeğim e bakmaya doyamiyorum ona değermis diyorum.ve dua ediyorum öyle kolay doğumlar var ki tüm hamileler öyle kolaylıkla doğum yapsın inş diye

Aksam 7 30 bu arada :)

Ah mirandaciimm. Sende ayni dogumda iki dogum seklinide yasamissin. Cook gecms olsu. Dinlen tabii. Giremezsen hic dert etme geldin haber verdin ya bize o da yeter. Devin pasamizla hep mutlu cookk saglikli miss gibi gunlerin olsun canim guzel kalpli arkadassim.
Firsat bulunca bize devin inden bir karede gonderirsin dimii

_Birce_ çok sevindim haberini aldık, hayırlı olsun gözünaydin canım. Bebeğin kiloluymus iyi ki daha fazla yorulmamışsin. Kavuştun ya önemli olan o. Öpüyorum sizi
Saol cnm. Allaha Şükür kizimi sağ alım kucağıma aldım yaa gerisi geçer gider.
Maşallah bebişine canım güzel günleriniz olsun inş
Amin cnm inşallah.
Ahh cnm ayni sende bnm gibi saatlerce cekmis sin. Sonunda yavrularımıza Kavuştuk. Sağlıklı sıhhatli ömür boyu mutlu olurlar inşallah.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Dikişlerin hemen iyileşsin, bol sütün olsun ve mutlulukla sağlıkla büyüt bebeğini inş.
Ben de suni sancı aldım ve 7 saat çektim. Doğum yaptıktan sonra son iki saati benim de gözümün önüne gelip duruyordu. O yüzden çok iyi anlıyorum seni ama her şeyde bir hayır vardır. Normal doğumu denemiş oldun, keşken olmayacak. Bir de sancıların sayesinde sütün bol olmuştur diye tahmin ediyorum. Birkaç güne hiç hatırlamayacaksın. Ben unuttum gitti.

Canım çok sevindim bebişin sağlıkla kucağında ne güzel

işteee sonunda gelmıs devın hayırlı ugurlu olsun aılenısın tatlı yenı uyesı canım cok sevındım

miranda_1986 yaaaaaa ne güzel geldi demk devin paşa kendim kadar sevindim sanada tatlımmm benim sağlıkla büyüt paşanı inşşalh ohhhh en zoru bitti gitti bundan sonra mis kokuları içimize çekmek kaldı

Amin cnm saolasinnn. Dediğin gibi bnde zamanla unuturum sanırım. Bugün bnmle aynı anda hastaneye yatan bi kadını taburcu ettiler. Birlikte sancı çekioduk. Ama o normal doğum yapmış ben iki buklum koridorda yürümeye çalışırken nefes almakta zorlanirken o eli belinde rahat rahat etrafı izleye izleye gezio du. Onu görünce ağladım bayaa o kadar sancı çektim birde bu acıyı cekiorum die. Hayirlisi ama herseyin. tek tesellim bi daha bebeğim olursa gun alip direkt sezeryana gidecek olmam ve doğum sancısı ni çekmicek olmam

Kızlar doktordan geldik bebeğim bugün 35 günlük gözlerinde ve vucudununust kısmında hafif satılık var doktor luminaletten diye bir ilaç verdi sara hasta kullanıyormuş yan etkisi uyku yapar dedi ama ben kullanmak istemiyorum böyle bir durumla karşılaşan tecrübeli anneler varmi

Gözün aydın canım. Maşallah oğluşuna. Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah. Darısı doğum bekleyen mayıs annelerine olsun

Canım ilacın ne olduğunu bilmiyorum ama ilacı kullanmazsan belki bebeğin daha çok zarar görebilir. İçin rahat değilse iyi bildiğin güvenebileceğin bi doktora daha götür aman ihmal etme tatlım. Geçmiş olsun

Hayırlı olsun canım. Mutlulukla sağlıkla büyütün inşallah

Kızlar emzirme sorunumuz var ya bebiş benden başka hrşeyi emiyo yogun bakımda biberonla beslendi alışmış sanırım napıcam şaştım sütte var ama iki çekiyo sinirlenip ağlıyo

Kızlar benim kızım sürekli emek istio. Ebe ye sordum daha 1 günlük olduğu için 5 dk da biter sütün geri kalanını keyif yapar dsi. ki ole yapio uyuya uyuya emio. Ayırıncada aglio meme ario ağzı elini emmeye calisio annemle kV de de doymadi bi daaa emzir diolar. Şimdiden göğüsleri çok acidi. Boşuna keyif yapcak die yara olsun istemiorum. Sizin bebekleriniz ne kadar duruo memede. Biraz önce 25 dk durdu kV hala emzir doymadi die bana verio.

Merhaba benim.kızım da bir aylık bizde de var sarılık degeriniz kaç çıktı tahlil falan yapıldı mı. Biz tahlil verdik idrar verdik sonuçlarını bekliyoruz eğer tahliller de birşey çıkmazsa anne sütü sarılığı oluyormuş iki ayda geçiyormuş ilaç falan kullanmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…