- 26 Temmuz 2018
- 6.302
- 7.409
- 198
- 32
Benim de 19 Mart ilk defa gidicem geçmiyor hiçBende randevuyu 21 marta aldim. Ozamana 5+3 oluyo umarim kalp atışınıda duyariz ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 19 Mart ilk defa gidicem geçmiyor hiçBende randevuyu 21 marta aldim. Ozamana 5+3 oluyo umarim kalp atışınıda duyariz ya
Kese görmeye gitmediniz mi ?Benim de 19 Mart ilk defa gidicem geçmiyor hiç
Zavallı gibi bakışlar en nefret ettiğim. Bide her fırsatta allah sana bi evlat nasip etsin diye güya dua ediyolar ya tüylerim diken diken oluyor. Ben herkese en az 3 sene düşünmüyorım siz keyfinize bakın olunca söylerim dedim
ben de cocuk istesemde biz istemiyoruz ki diyorum. o zamanda deli bunlar oyle sey olurmu diyorlar![]()
Bnmde gecmiyo zaman durdu resmenBenim de 19 Mart ilk defa gidicem geçmiyor hiç
Geç döllenmede fark eder tabi ki canımBenim sata göre 4+6 ama geç döllenme olduğu için hesabı başka olur değil mi?
Bugün beta hcg baktırdım 375. Sizin bu değerler kaçıncı haftada olmuştu acaba?
Keseyi gördünüz müBende randevuyu 21 marta aldim. Ozamana 5+3 oluyo umarim kalp atışınıda duyariz ya
İnşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi bu yazdıklarımızı da gülümseyerek okuruzAynen biz ilkinde başımıza gelecekleri bilmediğimiz için ailelere söyledik ve yedi düvele yaydılar. Sonra bebeği kaybedince hersey cok travmatik oldu. Diğer iki gebelikte zaten 5 haftalıkken düşük oldu onları hiç duyurmadık kafa rahat etti. Bu sefer hersey yolunda gibi görünüyor ama yinede karnım büyüyene kadar nooo
İlaç kullanıyorum de sagligini bahane et ilacin etkisini dusuruyor deArkadaşlar ben çay kahve ve sigara kullanan biriyim normalde öğrendikten sonra cokk dikkat ettim bugün dayanamadım yarımdan biraz fazla sigara içtim çok vicdan azabı çektim karnımda da bi batma hissi oldu üzüldüm çay kahve yerine ne icebilirim iş yerinde sürekli bir şeyler içerim normalde bir de iş çevreme 12 haftadan sonra söylemek istiyorum çay kahve sigara içmeyince anlarlar diye düşünüyorum ne yapacağım bilemedim![]()
Ilık limonlu su ilaç alma şu durumda çünkü henüz tutunma aşamasında kuzum geçmiş olsun. Parol alabilirsin ateşin içinKızlar benim sinüzitim var boğazım hafif başladı yine burnum tıkalı başım ağrıyor aslında bunları önemsemem de ateşim 37 filan gidiyor sorun olur mu? İlaç vs alsam mı ya da bir kbb filan gitsem mi sizce![]()
Yok canım kan verdim kese bebek kalp atisi hepsini aynı anda insallahKese görmeye gitmediniz mi ?
Adet olacakmisim gibi bacaklarim sizliyor midem bulaniyor sanki adetim baslayacak gibi kramp var. Ve pembelik geldi silince. Bunu yasayan var mi?Kizlar simdi cis yaptim silince pembelik geldi kanama var gibi bu normal mi? Direk aglamaya basladim dusuk olmasin ne olur…..
Tamam canım çok sağolIlık limonlu su ilaç alma şu durumda çünkü henüz tutunma aşamasında kuzum geçmiş olsun. Parol alabilirsin ateşin için
Her kanama önemli diyorlar canım doktoruna bir sor benceKizlar simdi cis yaptim silince pembelik geldi kanama var gibi bu normal mi? Direk aglamaya basladim dusuk olmasin ne olur…..
İlaç zaten kullanamazsın ama ateş için hemen önlem al canım ılık bir duş al penye ince pijama giy. Ensene ıslak havlu koyup 1 tane parol içebilirsin bende hastayım dün doktorum bunları yapmamı söyledi parol güvenli dediKızlar benim sinüzitim var boğazım hafif başladı yine burnum tıkalı başım ağrıyor aslında bunları önemsemem de ateşim 37 filan gidiyor sorun olur mu? İlaç vs alsam mı ya da bir kbb filan gitsem mi sizce![]()
Canım sakin ol yerleşme kanaması da olabilir kimyasal da olabilir. Hiç korkma sakin kal uzan biraz bakalım akıntı ne şekilde devam edecek takipte kalAdet olacakmisim gibi bacaklarim sizliyor midem bulaniyor sanki adetim baslayacak gibi kramp var. Ve pembelik geldi silince. Bunu yasayan var mi?
37 çok değil diye önemsemedim ama hamilelikte kaç üstü ateş önemlidirİlaç zaten kullanamazsın ama ateş için hemen önlem al canım ılık bir duş al penye ince pijama giy. Ensene ıslak havlu koyup 1 tane parol içebilirsin bende hastayım dün doktorum bunları yapmamı söyledi parol güvenli dedi
38 üstü önemlidir ama 37 olduğunda hemen önlem almalısın canım. Doktor asistanıyım, önemse 37 olduğunda da . Ateş paroldan daha zararlı37 çok değil diye önemsemedim ama hamilelikte kaç üstü ateş önemlidir