2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Maşallah bebişine canım güzel günleriniz olsun inş

Kızlar, güzeller, çiçekler!!
Tek tek okumaya mecalim yok. Zira bugün tam 18 saat sancı çektim. Normal doğum için herşey yolundaydı fakat birden doğum kesildi. Sancılarim yok oldu ve açılmam durdu. Ne suni sancı ne başka bişi tekrar baslatamadi ve sonunda Dr beni sezeryana aldı.
Gece 1:00 da başlayan doğum, devin in 21;00 da sezeryanla alınmasıyla son buldu. Şeker mi şeker ve bir o kadar da inatçı oglumuz 26 mayis da 3.5 kilo 51 cm olarak doğdu.
Şu anda gece 2 ve ben uykusuz geçen 25 saat sonra devin i emzirmeyi becerdim. Tek gözüm kapalı size haber vermek istedim. Ama hem uykusuzluk hem saatlerce çekilen sancı ve en son olarak da ameliyat ağrısına yenik düşüyorum. İki saat uyuyacağım.
Sizleri çok seviyorum. Bir iki gün giremez isem kusura bakmayın. Iyiyiz ve sizleri kocaman öpüyoruz!!

Sabırsız Miranda sonunda Devin'ine kavuştu. Hayırlı, sağlıklı evlat olsun inşallah. Analı babalı büyüsün. Gözünüz aydın.

Hayırlı olsun canımmm.

Takvimdeki tarihimiz aynıydı doğum tarihlerimizde aynı oldu

Gözün aydın umarım en kısa zamanda toparlanırsın.. sağlıkla huzurla sevgiyle büyüsün inşallah..

Ay canm benim kac kez girdim baktım durumun ne diye nihayet doğmuş paşa masallah barekallah biraz zor olmuş ama sonu çok güzel allah anali babalı büyütsün insallah canmmm

Oyy canim hadi gözün aydin ve gecmis olsun.. biraz zor dogum olmus senin icin o kadar sancidan sonra sezeryan ama olsun devincik sag salim kucaginda ve sen de iyisin önemli olan bu :)

Ay canm benim kac kez girdim baktım durumun ne diye nihayet doğmuş paşa masallah barekallah biraz zor olmuş ama sonu çok güzel allah anali babalı büyütsün insallah canmmm

neff1316 acanmhhh canm neler gecirdin neler atlattin bi sen bilirsin ama onca emegin boyle guzel bisekilde neticelenmesi allahın emeklerinizi bos cikarmamasi ne guzel masallah melegine hastanedende cikiyo bundan sonra tosun yapması sende bol bol memikto emdirceginden eminim çok sevindim defnecigi kocaman op teyzeleri adina

Canimmmm. Sağlıkla büyüt. Kolay normal bi doğum yok gibi .. Rabbim hayırlısıni versin. . Sancı acı çekmeden beni de paşama kavustursun. Yol arkadaşım benim.. Umarım iyileşirsin bir an önce. Bebeğin bu topic için çok önemli . Bizi fotosuz bırakma

Canmçok geçmiş olsun ne guzel ağrılarının olmaması ins bugün eve çıkar allah anali babalı buyutsun

Gözün aydin mirandacim Allah saglikla buyutmeyi nasip eylesin inşallah kendine gelince sütün de gelir devin pasayi emzirirsin inşallah

Benim cadi kiz ne zaman gelecek acaba

Sabahtan başlayan sancı devam etti. Biraz daha siklasinca anneciğim hastaneye gidelim diye diretti. Saat 16 gibi hastaneye gittik. Saat 20 gibi oğlum Ilgaz i normal doğumla kucagima aldım. İkimizde çok iyiyiz çok şükür,,,, gecemizde iyi geçti.bugun çıkarız herhalde.gorusuryz kızlar.darisi bekleyenlerin başına..

neff1316 acanmhhh canm neler gecirdin neler atlattin bi sen bilirsin ama onca emegin boyle guzel bisekilde neticelenmesi allahın emeklerinizi bos cikarmamasi ne guzel masallah melegine hastanedende cikiyo bundan sonra tosun yapması sende bol bol memikto emdirceginden eminim çok sevindim defnecigi kocaman op teyzeleri adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…