- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.401
Canim bol bol kuruyemiş ye cig badem antep fıstığı ve ceviz ye bebeğin hızla gelişir ve kilo alirBugun kontrolum vardi 37+3 teyim ama bebegim 35 haftalik gorunuyor boyle bi durum yasayan var mi aramizda varsa ne zaman dogum yapti iyice kafam karisti
Benim acılarım geçmedi henüz cnm kizimi sürekli emzirdim göğüslerim yara oldu emzirmekten. İlk gün 230gr kilo verdi Dr mamaya gerek yok dedi. Bugün sabah yine tarttilar 70gr daha vermiş. Yoğun bakıma aldılar. Sarılık ta olmus. Ağlaya ağlaya geldim eve. Kızım dan ayriyim içim acio biraz once görmeye gittim gözümün onundeyken bile özlüyorum. Dua edin bize bi an once iyileşsin kavuşayım yavruma.şekerim senin doğum hikayeni okudum Biraz önce gözümden yaş geldi. Hakikaten aynı şeyleri yasamisiz. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza aldık ya ona da şükür. İnşallah kısa sürede iyileşiriz
Bizim 1 ay dolmak uzere, dış dikisler yeni dustu ic dikisler duruyorKizlar normal dogum yapali 1hafta oldu ama dikislerim agriyo , tuvaletten sonra dezenfekteyle yikiyip, kremleri sürüyorum ama gecmedi sizliyo yikadiktan sonra, doktor 15gun sonra bi daha cagirdi. Nasil gecicek ya, kremi sürerken etlerin arasinin acik oldugunu hissediyorum :///
Bende dogum yapali 22 gun oldu normal dogum yaptim. Ama benim doktorum sadece yikama jeli verdi her tuvalette onunla yikiyordum ve orayi mutlaka kuruluyordum. Dort bes gun sonra agrilarim azalmaya basladi bir haftaya pek biseyim kalmamisti.Kizlar normal dogum yapali 1hafta oldu ama dikislerim agriyo , tuvaletten sonra dezenfekteyle yikiyip, kremleri sürüyorum ama gecmedi sizliyo yikadiktan sonra, doktor 15gun sonra bi daha cagirdi. Nasil gecicek ya, kremi sürerken etlerin arasinin acik oldugunu hissediyorum :///
Canim cok üzüldüm yaşadıklarına.Benim acılarım geçmedi henüz cnm kizimi sürekli emzirdim göğüslerim yara oldu emzirmekten. İlk gün 230gr kilo verdi Dr mamaya gerek yok dedi. Bugün sabah yine tarttilar 70gr daha vermiş. Yoğun bakıma aldılar. Sarılık ta olmus. Ağlaya ağlaya geldim eve. Kızım dan ayriyim içim acio biraz once görmeye gittim gözümün onundeyken bile özlüyorum. Dua edin bize bi an once iyileşsin kavuşayım yavruma.
Kizlar normal dogum yapali 1hafta oldu ama dikislerim agriyo , tuvaletten sonra dezenfekteyle yikiyip, kremleri sürüyorum ama gecmedi sizliyo yikadiktan sonra, doktor 15gun sonra bi daha cagirdi. Nasil gecicek ya, kremi sürerken etlerin arasinin acik oldugunu hissediyorum :///
40 miz cikmak uzere. Benimde karnim var daha zaten . 65 le hamile kalmıştım 85 le bitirdimKac gun oldu dogum.yapali. ben 12 almist.dsha 3 4 kilo.verdim karnim.kocaman sanki
Ancak geçiyo canım daha çok yeni bugün 23.gün benim dikişlerin tamamı düşmüş bugün.ama hala içi kıpkırmızı.daha 1 hafta olmuş acıması normal.Kizlar normal dogum yapali 1hafta oldu ama dikislerim agriyo , tuvaletten sonra dezenfekteyle yikiyip, kremleri sürüyorum ama gecmedi sizliyo yikadiktan sonra, doktor 15gun sonra bi daha cagirdi. Nasil gecicek ya, kremi sürerken etlerin arasinin acik oldugunu hissediyorum :///
bizde 26 günlük olduk hala sütüm yetmiyor bende mama veriyorum günde 2 kere makina ile şaşıyorum birde bol bol börülce giyiyorum biraz daha arttı sütüm sma hala yeterli değil bu arada ben 8 kilo almıştım doğumdan sonra ki hafta 9 kilo verdim ama bnmki üzüntüden sutumde o yüzden gitti zaten kiloyu takma kafana cnm rabbim evlatlarımıza can sağlığı versin gerisi mühim değilSelam kizlar
Dogumdan sonra dogru duzgun giremedim. Bu surecte dogum yapan herkesin gozuaydin. Dogurmayan kaldiysa onlarada saglikli dogumlar dilerim.
bebisler duzene girmeden bize rahat yok. Gunesimin kirki cikmasina cok az kaldi.
Surekli gaz sancisi cekiyoruz. Eminim hepinizde ayni sorun vardir. Birde sutum cok yok arada mama veriyorum. Golden goah diye bir keci sütümamasi var iyi diyorlar ama nede olsa mama yani sutun yerini tutmaz.
Kilolar ne alemde kizlar ben 20 kilo almistin 10 gitti 10 yapisti nasil vercem bilmem.
Herkesi cok opuyoruz teyzeleri.
Merhaba tarihler aynı seninde son zamanlarda hareket azalmış mıydıSlm kızlar bende dün akşam doğum yaptım spinal sezeryanla şuan hastanedeyim herşey yolunda şükür
Egrr emdighinde sutyun geldiyse ve ictiyse 20 dk da doyar canim bebisin. Cok uzun tutma bence. Brbrklet sadece ac oldugu icin emmek istemez. Mesela gazi cikmadiysa rahatlama ihtiyaci icin yine emmek ister. Kakasibi yapamadiysa karni agriyorsa yine emmek ister. Emmek onlar rahatlama sekli. Ama doydugu halde emmesi dha cok gaz sancisi karin agrisi yasamasiba sebep olur. Emme ihtiyaci icin emzik kullan bencve canim. Birde bi gogsunden emzirdin digerine geciriceksin ya once gazini cikar ve cikardigindan emin ol. Eger doymadiysa diger gogsunu alir. 10 dk kadar emince yine doyar yine gazini cikar. Rahatlatyinca emmek istemez zaten. Ben elimin ustune yatirarak gazini cikariyorum karnina hafif baski olunca gazini cok kolay cikariyuorKızlar benim kızım sürekli emek istio. Ebe ye sordum daha 1 günlük olduğu için 5 dk da biter sütün geri kalanını keyif yapar dsi. ki ole yapio uyuya uyuya emio. Ayırıncada aglio meme ario ağzı elini emmeye calisio annemle kV de de doymadi bi daaa emzir diolar. Şimdiden göğüsleri çok acidi. Boşuna keyif yapcak die yara olsun istemiorum. Sizin bebekleriniz ne kadar duruo memede. Biraz önce 25 dk durdu kV hala emzir doymadi die bana verio.
Canımm çok güzel bir foto bayıldım onlara rabbim ellele mutlu günlerini göstersin gözünüz aydınSelaam kizlarr.
Cokk sukur cuma gunu oglen kizcemi evimize getirdik. Yogunluktan degilde teknolojik sıkıntidan dolayi bi turlu yazamadim size.
Kizimin eve gelmesine ennn cok abisi sevindi.
Beni o kadar mutlu ettiki alikaan ona baktikca icim titriyor.
Anne defne cok guzel anne ben defneyi cok swviyorum deyip duruyor.
Birde nasil panik azicik oksursun defne anne ne oldu defneye bisey mi oldu diye panikliyor gelip sirtina vuruyor.
Nasil hasretmis meger. Hem defne ye hemde benim evde olmama.
Cok sukur bugunumuze.
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin. Cok kiymetli onlar.
Cocuklarimiz saglikla mutlulukla buyusunler insallah
Bu da kucuk abi askim oglum alikaan imla minnak kizcvem defnemEki Görüntüle 1839347
Canim neden kotu anne olasin. Olur boyle seyler. Dr da ne kadar kotu kalpli bi insanmis.Kızlar bebeğimi hasta etmişim hırıltılıydi Dr iyi bakmazsak hastaneye yatırım dedi .ben çok kötü bi anneyim geçen hafta pişik yaptım bu hafta böyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?