2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
miranda_1986 canımmm sen yazmadan durmassın ne oldu acaba merakta bırakma bizi bi ses ver nasılsın devin nasıl
En son öğlen 13 de gırmıs görünüyor sanırım dogumu oldu ya da olmustır artık diye düşünüyorum hadi bakalım geliyor galıba artık devıncık :)

Kanala girmis maşallah zayifsa tek ikinmada çıkarırsın işte ne güzel. Bagirmadan paniklemeden sakin ol yeter ki. Oğlum 3500grdi 3kere ikindim ancak çıkardım. Kızım 2800grdi 1kerede çıktı. Benim vajinam yağ bağlamış olmasına rağmen yani doktor öyle demişti

K Kelebekkizzz bebek çıkarken acı olmuyor. Ikinma isteği oluyor. Çatı muayenesinde de sancı da da derin nefes alman gerekiyor. Muayene açılmayı da kolaylaştırır. Olabilirse normali dene. Yapabileceğini biliyorsun, içgüdülerine güven tatlım

Doktor normal dogum icin bi engel olmadigini ve dogumu beklememi soyledi ama ben korkuyorum bu zamana kadar hep normal dogum istememe ragmen suan cok kararsizim bunda cati muayenesininde etkisi oldu sanirim
Her ikisininde zorluklari var tabii. Ama normal dogum dogali aslinda daha kolayi. Kadin vucudu doguma elvertisli yaratilmis. Kendini ona gore hazirliyor ve sonrasdinda da daha cabuk toparlaniuyor.
Sezeryanda dogum sonrasi agri sizi oluyor ama oda geciyor. Yani ikiside kolay degil. Ama korkulucak seyler degil ikisdide.
Ben ikisinide yasamis biri olarak keske ikiside normal olabilseydi diyorum. Ama her dogum her kadinin kendine ozel herlkes farkli yasiyor bu ani.
Bence akisina birak dr unlkada stresini konus en dogru karari dr unlka detayli konusup sern verebilirsin

Denedik canım bu şekilde de ama ben harzaman büyük görürdüm uçlarını meğerse benim göğüslerin ucu yokmuş Ucunu kavrayamadığı içinde sinirleniyo kızımız .silikon uçla idare etmeye çalışıyoruz şimdilik ama onada alışmak istemiyorum bakalım eve geçince düzene otururz herlde

superselma , neff1316
Aslinda bende cok istiyordum hep normal dogumu ama korkmaya basladim o muayeneden sonra sezaryendede hemen bebegime bakamam diye istemiyordum off kafam cok karisik bi an once gelsede beni bu kafa karisikligindan kurtarsa hakkimizda hayirlisi olur insallah ne diyim o kadar kafam karisik sacma dusunceler icindeyim ki kendimi ifade edemiyorum da

Kızlar size doğum hikayemi anlatayım dün 40+6 olduk ve dr sabah yatış imi yapacağını söyledi. 11 gibi alttan bişey taktılar bana suni sacimi serum olarak vermediler yani. Tam 12 de sancilarim başladı. Yavaş yavaş arttı. Karnım dan girdi sancılar 1.5 saatte birde nst aldılar ben sancı çektim ama Nst de hicbirsey çıkmıyordu. Akşamüstü 6 gibi eşime sarılarak agladigimi hatirliyorum dayanamıyorum die. Ama yapcak bir şey yoktu. Drum en ii ihtimal gece olmazsa sabaha doğumun gerçekleşeceğini söyledi. Açılmam 1 cmdi bu arada yatış olduğu nda. 6da 2 cmdi. Çok acidi bu daha istemiyorum bakmayın dedim sen ne zaman istersen o zaman bakcaz dedi ebe hanim. Gece 2 oldu ve sancılar belim den vurmaya başladı hep 5 dk da bir girdi bu arada sancılar. Sabah 5 gibi eşimi aradım gel kurtar beni dayanamıyorum die. Ölmeyi mi istemedim daha neler neler. Drum da yok bu arada sabah 9 da geleceğini söylediler. Beni bayiltsinlar dr gelene kadar dedim tabi ebeler ole bişe yapar mı. Dr da arayıp beni soruomus Sürekli sabah 7.30 gibi geldi ama ben çığlık çığlıgayim. Acilmama baktı 5 cm dayan dedi bgun içinde doguracaksin. İstemedim tabi sanciya dayansam dogum aninda ikinacak kuvvetim kalmadi c abuk bayiltın beni dedim esimde sezeryana dönelim dedi. Nitekim 20 saat sancidan sonra spinal sezeryan ile sabah 8:41 de kizimla Kavuştuk. Çok zordu allahım kimseye yaşatmasın bnm yaşadığımı. Araxs uykuya dalinca bile o a lari goruyorum hala.Ama kimse de korkmasın her doğum benimki gibi zor olmaz. Aynı drda arkadaşım geçen sene aynı şekilde doğum yapti 2 de suni sancı yi taktılar 8 de bebek doğdu. Şans kader ne denebilir ki. Meleğim 3770 53 cm doğdu maasallah. Anestezi uzmani bebek kiloluymus zor dogar mis zaten dedi. Herşeyin hayırlısı. Allahım kalanlara en ii doğumlar nasip etsin.

Amin allah hayirli omurler versin insallah bebise

Egerr sagma imkanin varsa sihirlikk in dedigi yontemde meme ucunu guzel cikariyor. Makinalar guzel cikariyor meme ucunu.

Canim cok normal bu ruh hali. Daha once hic yasamadigin biseyi yasiycaksin. Ve birde cevrede insani korkutmaya merakli cookk insan var. Dedigim gibi ikiside kolay degil ikisininde zahmeti var. Kendini sartlandirma. Hayirlisi neyse o olsun diye dua et bol bol. Sonrasinda bebeginle gecirecegin guzel gunleri dusun. İnan dogumla ilgili hicbir agri kalici degil. Bosa stres yapip o guzel ani kendine kabus etme

Ah canim sende skintili bi dogum ani yasamissin.
İnsaallah cabucak sezeryan agrilarinida atlatirsin. Bebisinle cok mutlu gunleriniz olsun

Canım bebek doğarken hiç bir acı çekmiyorsun ki bebeğin kafasının omuzlarının çıkışını ve sonrasında kayarak tamamının gelişini hissettim ben ama acı yoktu ıkınma hissi sadece. Ama ayaklarda çıktıktan sonrki o rahatlık boşluk hafiflik tarif edilemez. Acı ağrı kesiliyor pat diye zaten. Sancı için yapabilecek bişey yok artık sezetryan olursan da sonrasonda çok sancı çekebilirsin

Canım hayırlı olsun bebeğin zor bi doğum geçirmişsin açılma çok yavaş olmasaymış aslında kolay bi süreçti ama olsun bebeğine kavuşmuşsın hayırlı olsun

_Birce_ çok sevindim haberini aldık, hayırlı olsun gözünaydin canım. Bebeğin kiloluymus iyi ki daha fazla yorulmamışsin. Kavuştun ya önemli olan o. Öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…