- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 208
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
- #55.361
Senden haber aldigima sevindim canim. Ne.zamandir.girmiyordun merak etmistim.
Demek ayni.gun dogurmusuz. :)
Daha.doğrusu sen dogurdun ben dogum.yaptırıldım. sezaryen olmak zorunda kaldik. Bu.hep icimde kalacak sanirim ama.kizimin sagligi önemli olan.
Sutümden ona.gecen narkoza, antibiyotiklere filan uzuluyorum bazen ama.iyi ve saglikli ..
yani sonucta sezaryen kurtarma ameliyati bizimki de öyle oldu. Kismet.
İnşallah canım. Cok teşekkürler.
Öptüm
Ne kadar guzel.
100 de yüz dogal dogum.
canim muhim olan saglikla kucagimiza almak. Wen de kizini saglikla kavusmussun. Sen elinden geleni yaptin olmadiysa vardir bir hayir deyio takilmamak lazim

Selaam taze anneler ve mayisin son gunlrinde meleklerini bekleyen son mayis anneleri.
Benim Defne kizimin tahmini dogum tarihi 26 mayisti. Kizcem o gune dek beklemek istemedi erkenden geldi. Ama yinede o tarihi kendine ikinci dogum tarihi secti kizcem.
26 mayis cuma gunu bi aksilik olmazsa taburcu olucak benim minik kusum. Bizlerden dualarini eksik etmeyen teyzelerimize cook tesekkur ederiz.cook operiz sizi
Birde kizcem oda isisinda vucut isisnji koruyabiliyor mu diye denemek icin acik yataga alinmisti birde kiyafet giydirmislerdi. Size minnak kizcemin ilk kiyafetli halinide gostermek istiyorum. 1540 gr lik minnak defnem
Eki Görüntüle 1838036
Oy oy masallah. Guzel gunler gorun heo beraber inaallah.
Günaydın kızlar. Bugün doğum yapalı tam bir hafta oldu. İnanılmaz yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. Yatak odasında geçiyor 24 saatim. Emzir, süt sağ, tekrar emzir tekrar süt sağ şeklinde. Mastit oldum çok şükür şimdi daha iyiyim. Ama göğüslerimi sağmazsam mahvoluyorum. Göğüs uçlarım ise yara oldu. Krem sürüyorum süt sürüyorum ama faydasız. Çünkü emzirmeye çalışırken memeyi ilk başta bir türlü tutmuyor. Her emzirme o yüzden kabusa dönüyor. On dakika tutturmaya çalışıyorum o da yaraların artmasına neden oluyor. Tuttuktan sonra güzel emiyor ama ilk başta bir türlü tutmuyor. Oturarak emzirıyorum popo bel göçüyor.
Farkli pozisyojlarda emzirmeyi denem bir de emzirirken memeni c veya u seklindededteklemenj oneririm. Emerken agzindan kacirdigi icin de yar aoluyor olabilirm
Kızlar emzirme sorunumuz var yabebiş benden başka hrşeyi emiyo yogun bakımda biberonla beslendi alışmış sanırım napıcam şaştım sütte var ama iki çekiyo sinirlenip ağlıyo
Face de emziren anneler grubu var oraya danisabilirsin guzel oneriler geliyor.ya da tomrisin emzirmee notlarini okumayi deneyebilirsin. Moralibi bizmmaya calis. Olmazsa da sagio vermeye devam edersin