• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Senden haber aldigima sevindim canim. Ne.zamandir.girmiyordun merak etmistim.
Demek ayni.gun dogurmusuz. :)
Daha.doğrusu sen dogurdun ben dogum.yaptırıldım. sezaryen olmak zorunda kaldik. Bu.hep icimde kalacak sanirim ama.kizimin sagligi önemli olan.
Sutümden ona.gecen narkoza, antibiyotiklere filan uzuluyorum bazen ama.iyi ve saglikli ..
yani sonucta sezaryen kurtarma ameliyati bizimki de öyle oldu. Kismet.

İnşallah canım. Cok teşekkürler.
Öptüm

Ne kadar guzel.
100 de yüz dogal dogum.

canim muhim olan saglikla kucagimiza almak. Wen de kizini saglikla kavusmussun. Sen elinden geleni yaptin olmadiysa vardir bir hayir deyio takilmamak lazim ;)

Selaam taze anneler ve mayisin son gunlrinde meleklerini bekleyen son mayis anneleri.
Benim Defne kizimin tahmini dogum tarihi 26 mayisti. Kizcem o gune dek beklemek istemedi erkenden geldi. Ama yinede o tarihi kendine ikinci dogum tarihi secti kizcem.
26 mayis cuma gunu bi aksilik olmazsa taburcu olucak benim minik kusum. Bizlerden dualarini eksik etmeyen teyzelerimize cook tesekkur ederiz.cook operiz sizi
Birde kizcem oda isisinda vucut isisnji koruyabiliyor mu diye denemek icin acik yataga alinmisti birde kiyafet giydirmislerdi. Size minnak kizcemin ilk kiyafetli halinide gostermek istiyorum. 1540 gr lik minnak defnem
Eki Görüntüle 1838036

Oy oy masallah. Guzel gunler gorun heo beraber inaallah.

Günaydın kızlar. Bugün doğum yapalı tam bir hafta oldu. İnanılmaz yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. Yatak odasında geçiyor 24 saatim. Emzir, süt sağ, tekrar emzir tekrar süt sağ şeklinde. Mastit oldum çok şükür şimdi daha iyiyim. Ama göğüslerimi sağmazsam mahvoluyorum. Göğüs uçlarım ise yara oldu. Krem sürüyorum süt sürüyorum ama faydasız. Çünkü emzirmeye çalışırken memeyi ilk başta bir türlü tutmuyor. Her emzirme o yüzden kabusa dönüyor. On dakika tutturmaya çalışıyorum o da yaraların artmasına neden oluyor. Tuttuktan sonra güzel emiyor ama ilk başta bir türlü tutmuyor. Oturarak emzirıyorum popo bel göçüyor.

Farkli pozisyojlarda emzirmeyi denem bir de emzirirken memeni c veya u seklindededteklemenj oneririm. Emerken agzindan kacirdigi icin de yar aoluyor olabilirm

Kızlar emzirme sorunumuz var ya :KK43: bebiş benden başka hrşeyi emiyo yogun bakımda biberonla beslendi alışmış sanırım napıcam şaştım sütte var ama iki çekiyo sinirlenip ağlıyo

Face de emziren anneler grubu var oraya danisabilirsin guzel oneriler geliyor.ya da tomrisin emzirmee notlarini okumayi deneyebilirsin. Moralibi bizmmaya calis. Olmazsa da sagio vermeye devam edersin

Sabahtan başlayan sancı devam etti. Biraz daha siklasinca anneciğim hastaneye gidelim diye diretti. Saat 16 gibi hastaneye gittik. Saat 20 gibi oğlum Ilgaz i normal doğumla kucagima aldım. İkimizde çok iyiyiz çok şükür,,,, gecemizde iyi geçti.bugun çıkarız herhalde.gorusuryz kızlar.darisi bekleyenlerin başına..
Ay masallahhhhya hadi az kaldi geliyor tüm bebislerallah anali babalı büyütsün canmmmm

Kızlar size doğum hikayemi anlatayım dün 40+6 olduk ve dr sabah yatış imi yapacağını söyledi. 11 gibi alttan bişey taktılar bana suni sacimi serum olarak vermediler yani. Tam 12 de sancilarim başladı. Yavaş yavaş arttı. Karnım dan girdi sancılar 1.5 saatte birde nst aldılar ben sancı çektim ama Nst de hicbirsey çıkmıyordu. Akşamüstü 6 gibi eşime sarılarak agladigimi hatirliyorum dayanamıyorum die. Ama yapcak bir şey yoktu. Drum en ii ihtimal gece olmazsa sabaha doğumun gerçekleşeceğini söyledi. Açılmam 1 cmdi bu arada yatış olduğu nda. 6da 2 cmdi. Çok acidi bu daha istemiyorum bakmayın dedim sen ne zaman istersen o zaman bakcaz dedi ebe hanim. Gece 2 oldu ve sancılar belim den vurmaya başladı hep 5 dk da bir girdi bu arada sancılar. Sabah 5 gibi eşimi aradım gel kurtar beni dayanamıyorum die. Ölmeyi mi istemedim daha neler neler. Drum da yok bu arada sabah 9 da geleceğini söylediler. Beni bayiltsinlar dr gelene kadar dedim tabi ebeler ole bişe yapar mı. Dr da arayıp beni soruomus Sürekli sabah 7.30 gibi geldi ama ben çığlık çığlıgayim. Acilmama baktı 5 cm dayan dedi bgun içinde doguracaksin. İstemedim tabi sanciya dayansam dogum aninda ikinacak kuvvetim kalmadi c abuk bayiltın beni dedim esimde sezeryana dönelim dedi. Nitekim 20 saat sancidan sonra spinal sezeryan ile sabah 8:41 de kizimla Kavuştuk. Çok zordu allahım kimseye yaşatmasın bnm yaşadığımı. Araxs uykuya dalinca bile o a lari goruyorum hala.Ama kimse de korkmasın her doğum benimki gibi zor olmaz. Aynı drda arkadaşım geçen sene aynı şekilde doğum yapti 2 de suni sancı yi taktılar 8 de bebek doğdu. Şans kader ne denebilir ki. Meleğim 3770 53 cm doğdu maasallah. Anestezi uzmani bebek kiloluymus zor dogar mis zaten dedi. Herşeyin hayırlısı. Allahım kalanlara en ii doğumlar nasip etsin.
Ayyyy canm kısmen benim hissettiklerimyabenimkide çok kötüydü ama kiminjnki güzel sansmeselesi valla neyse neticesinde melegine kavusmusunallah doğumda cektigin acıların hürmetine çocuğuna bol uyku sağlık sanada sut versin canm

Kızlar emzirme sorunumuz var ya :KK43: bebiş benden başka hrşeyi emiyo yogun bakımda biberonla beslendi alışmış sanırım napıcam şaştım sütte var ama iki çekiyo sinirlenip ağlıyo
Yok tatlım onu dewamet sen inatla gigsunun üstünden biberondan sut damlat hemen emsinki yorulmasin zaman zaman inan düzene giriyor allahın izniyle bu arada aynı benim annem ya doydu diyorum yok emzir ondan agliyo valla emzirmekten helalk oldum

Kızlar bebeğimi hasta etmişim hırıltılıydi Dr iyi bakmazsak hastaneye yatırım dedi .ben çok kötü bi anneyim geçen hafta pişik yaptım bu hafta böyle .
Canm oyle seymi olur bebekler cok hasas zaten dunde biz hadtaneye gittik geldimizde soguk almis heralde burnu tikandi olur öyle şeyler sen kendine düşeni yap gerisi allaha tevekkul uzme kendini

Kızlar, güzeller, çiçekler!!
Tek tek okumaya mecalim yok. Zira bugün tam 18 saat sancı çektim. Normal doğum için herşey yolundaydı fakat birden doğum kesildi. Sancılarim yok oldu ve açılmam durdu. Ne suni sancı ne başka bişi tekrar baslatamadi ve sonunda Dr beni sezeryana aldı.
Gece 1:00 da başlayan doğum, devin in 21;00 da sezeryanla alınmasıyla son buldu. Şeker mi şeker ve bir o kadar da inatçı oglumuz 26 mayis da 3.5 kilo 51 cm olarak doğdu.
Şu anda gece 2 ve ben uykusuz geçen 25 saat sonra devin i emzirmeyi becerdim. Tek gözüm kapalı size haber vermek istedim. Ama hem uykusuzluk hem saatlerce çekilen sancı ve en son olarak da ameliyat ağrısına yenik düşüyorum. İki saat uyuyacağım.
Sizleri çok seviyorum. Bir iki gün giremez isem kusura bakmayın. Iyiyiz ve sizleri kocaman öpüyoruz!!

Gozunuz aydin, allah anali babali buyutsun:)

canim muhim olan saglikla kucagimiza almak. Wen de kizini saglikla kavusmussun. Sen elinden geleni yaptin olmadiysa vardir bir hayir deyio takilmamak lazim :KK66:

Farkli pozisyojlarda emzirmeyi denem bir de emzirirken memeni c veya u seklindededteklemenj oneririm. Emerken agzindan kacirdigi icin de yar aoluyor olabilirm

Face de emziren anneler grubu var oraya danisabilirsin guzel oneriler geliyor.ya da tomrisin emzirmee notlarini okumayi deneyebilirsin. Moralibi bizmmaya calis. Olmazsa da sagio vermeye devam edersin

Bi bakayım önerisi olan vardır belki ben süt damlatıyorum emerken ağzna gitsin diye ucunu çıkartıyorum makineyle kolay alsın diye ama heleki çok açsa asla almıyo

Yok tatlım onu dewamet sen inatla gigsunun üstünden biberondan sut damlat hemen emsinki yorulmasin zaman zaman inan düzene giriyor allahın izniyle bu arada aynı benim annem ya doydu diyorum yok emzir ondan agliyo valla emzirmekten helalk oldum

Valla pes etmek istemiyorum hiç damlatıyprum bi taraftan da bi kere tutunca bğ kaç sefer çekiyo ama bi bırakırsa ağlama krizine girip almıyo bi daha beslenmesi önemli suan bakımdan yeni çıktı :(

Uykusunda emzir canım. Ben öyle alıştırmistim kızımı. Çok tok uyutma ve uyanmadan emzir. Memenin kahverengi kısmını ver. Ben kızımı sifonyere koyardım. İki elimle meme ucunu buruşturup ağzına verirdim. Öyle öyle özellikle geceleri alıştı

Kızlar bebeğimi hasta etmişim hırıltılıydi Dr iyi bakmazsak hastaneye yatırım dedi .ben çok kötü bi anneyim geçen hafta pişik yaptım bu hafta böyle .
Canım hiç öyle düşünme. Sen bebeğin için gereken özeni gösteriyorsundur elbet. Hasta olabilir bebekler iyi bakılsalar bile. Sen elinden geleni yap Allaha emanet yavrularımız. Böyle şeyler düşünüp üzme lütfen kendini. Bebişinin sana ihtiyacı var annesi ;)

Canım memeni tuttuğunda enjektörle ağzının kenarından azar azar verebilirsin. Memenden geldiğini düşünür. Kesinlikle pes edip biberonla verme. İlk haftalar çok önemli memeye alışması için.

Kendine böyle yüklenme ve haksızlık etme. Pişik her bebek olabiliyor. Pişik kremi ile hallolacak bir mesele. Diğer konuda da dikkat edin ilerlemez inş. Allah şifa versin. Daha çok başında, tecrübesiz anneleriz. Ama asla kötü bir anne değiliz. Allah dermansız dert vermesin inş

canim muhim olan saglikla kucagimiza almak. Wen de kizini saglikla kavusmussun. Sen elinden geleni yaptin olmadiysa vardir bir hayir deyio takilmamak lazim :KK66:

Aynen dediğin gibiymiş canım pozisyonum yanlışmış. Dün sağlık ocağına gittiğimizde hemşire ile birlikte tutturduk. Bir de meme ucunu çıkarttım pompa ile. Bugün daha iyi tutuyor. İnşallah daha da iyi olur. Çok teşekkür ederim :KK200:

Kızlar benim kızım sürekli emek istio. Ebe ye sordum daha 1 günlük olduğu için 5 dk da biter sütün geri kalanını keyif yapar dsi. ki ole yapio uyuya uyuya emio. Ayırıncada aglio meme ario ağzı elini emmeye calisio annemle kV de de doymadi bi daaa emzir diolar. Şimdiden göğüsleri çok acidi. Boşuna keyif yapcak die yara olsun istemiorum. Sizin bebekleriniz ne kadar duruo memede. Biraz önce 25 dk durdu kV hala emzir doymadi die bana verio.
Açlıktan değil de kokunu duymak istediği için o kadar duruyor annesi:) kızım ilk Zaman'lar yarım saat 40 dk duruyordu memede.

@msgulerr canım benim bebeğimde de var meme bağımlılığı aynı şeyleri yaşıyoruz ama benimki öyle 25 dk yarım saatle kalmıyor 2 3 saat kalıyor, emdiği kusuyor tekrar istiyor, bende caresizim açıkçası, göğüslerim acıyor gece uykuları haram, az daha buyuse düzelir diye umutlaniyorum

Kızımi hala evimize getiremedik. Dr bgn de kalmasini istedi. Biberonlla ben pek besleyemedim. Yrn bakalim ne diyecek. Yrn 3 gun doluyor artik sutum de gelir diye bekliyrm surekli sagiyorum

Back