- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
- #55.141
Aşkolsun golgecim. Fil miyim ben on ay hamile kalayım?
Oyy yok canım oyle demek istemedim gerçekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkolsun golgecim. Fil miyim ben on ay hamile kalayım?
Çok sağol ilaç için mutlaka deniycem yeter ki yara olmasın bebisim emsin zaten mama ile destekli gidiyorumEvet canım ilk zamanlar emzirirken benimde çok ağrım oluyodu.emzirmek rahim kasılmalarını artırıyo çünkü oda ağrı yapıyo.meme ucu için ben hematan kullandım.hemen geçiriyo canım.10 gün filan bende oturup kalkamıyodum baya kötüydüm.20.gün bugün hiç bişeyim kalmadı.
Evet canım ilk zamanlar emzirirken benimde çok ağrım oluyodu.emzirmek rahim kasılmalarını artırıyo çünkü oda ağrı yapıyo.meme ucu için ben hematan kullandım.hemen geçiriyo canım.10 gün filan bende oturup kalkamıyodum baya kötüydüm.20.gün bugün hiç bişeyim kalmadı.
Ya ben hiç bilmiyorum içte dışta kaç tane var, dışardan bakınca hiç dikiş görünmüyo. Vajinanın içine doğru bakıca bitane gördüm. Doktorum demedi kaç dikiş olduğunu, kırkın çıkınca gel dedi ama birliktelik konusunu da açmadı merak ediyorum ben de bu konuyuNormal doğum yapan annişler dikişler ne durumda.benim çok az içte kaldı ama sanki hiç doğum yapmamış gibiyim hiç ağrı acı bişi kalmadı.doğumdan sonra eşiyle birlikte olan varmı.benim ikinci doğum ama korkuyorum.bide ilkinde sanki içte dikiş yoktu.sadece dışında 4 tane dikiş vardı.bunda içtede var o yüzden belkide korktum biraz.
Yarar Can'ım ama elektrıklı al alırsan keza elektrıklı ile bile hemen olmuyo bu iş manuel sıkıntı olur@Gulcin-84 ,babybabycat cevaplarınız için teşekkürler kizlar . Pompa almamıştım. Akşam ablam getirecek ise yararsa al dedi . İnsallah ise yarar
Memitolarda 80 olan ölçüm aldı başını gidiyo![]()
Valla Can'ım bende sezaryan oldum ama dr una yerine göre değişiyor galiba benim estetik dikiş oldu oyle dışardan bakınca dikiş falan görünmüyor kontrole ya da dikiş aldırmaya da gıtmıycem birliktelik ıcınde dikişten ziyade Rahımın toparlanması önemli sanırım yanı 40 gün kanama devam ettiği icin birliktelik olursa enfeksiyon kapma riski oluyorYa ben hiç bilmiyorum içte dışta kaç tane var, dışardan bakınca hiç dikiş görünmüyo. Vajinanın içine doğru bakıca bitane gördüm. Doktorum demedi kaç dikiş olduğunu, kırkın çıkınca gel dedi ama birliktelik konusunu da açmadı merak ediyorum ben de bu konuyu
Benimkiler de eriyen dikişmiş, dışarısı estetik olabilir epizyo yerinde hiç dikiş yok mesela hafif bi kabarıklık izi sadece, kanama baya bi azaldı enfeksiyon olayı kondomla halledilebilir bence biz eşimle hiç bu kadar ayrı kalmadık da ben kendimi kötü hissediyorumValla Can'ım bende sezaryan oldum ama dr una yerine göre değişiyor galiba benim estetik dikiş oldu oyle dışardan bakınca dikiş falan görünmüyor kontrole ya da dikiş aldırmaya da gıtmıycem birliktelik ıcınde dikişten ziyade Rahımın toparlanması önemli sanırım yanı 40 gün kanama devam ettiği icin birliktelik olursa enfeksiyon kapma riski oluyor
Cnm memelerin için HPA LANOLİN krem alMirandacim sen bi doğur asıl o zaman gör çevre baskısını bu çocuk aç sütun gelmiyo mama verelim (ki verdik) yok yok süt çok az baksana ...vs daha doğumdan çıkalım 2 gün olmadan duydum bunlar i ve ağladım gizlice bence gayet yolundaydı her şey oysa ki ama bende artık sütüm yok psikolojisi ne girecek oldum zorla![]()
Canim kusmasini engellemek için yatirirken yastık kullan başı yukarıda olsun
Cnm HPA LANOLİN krem alUykusuzluktan ölebilirim, oglum tam bir meme bağımlısı, saatlerce beni emiyor ve yatakta oturmaktan popom dümdüz oldu, ayakta bile uyukluyorum, sütüm yok sanıp mama veriyordum ama sütüm var belliki, Mana verince emiyor 5 dk sürmeden olduğu gibi kusuyor, benide saatlerce emince kusuyor
ağzının kenarında süt damlasi oluyor bu sütüm var demek değilmi kızlar, birde bu meme bagimliligina ne yapmalıyım kanım iliğim kurudu, göğüs uçları yara oldu, günün büyük kısmı memem ağzında olduğu için krem de kullanamıyorum. Yardimmm
umKızlaar günaydınn
Benden dün öğlenden beri ara ara. Yumurta akı gibi sümükümsü ama çok yoğun hafif sarımsı bi akıntı geliyo .nişan değildir dimi o .hamileliğin başından beri ilk defa gördüm böyle bir akıntı.normalde beyaz krem gibi bişydi o kesilde bu gün içinde ara ara geliyo...
Ay töbe töbe ilk defa da böle bişe duydum ne ayıp ya lohusa lohusa yardım etceklerine yük oluyolar bide. Bence sen konuş canım ben iyiyim gidebilirsiniz deKızlar lohusa psikolojısi olduğunu sanmıyorum bunun anlatayım siz karar verin hesapta kendi annem beni bakmaya geldi hastaneden eve geldim ben bakıyorum hala şaka gibi tek gün yatamadım ya bide gözümün içine bakıp yemek yok diyo hayır gitse kocamla peynir ekmek yer doyarız kız kardeşimde onunla beraber şu saat hala yatıyorlar ben iki çocukla uğraşıyorum gece 4 kadar balkonda muhabbet ben bebek bakıyorum kırmadan nasıl yollıycam onları bilmiyorum ama artık bırakın beni diye bağıracam dün kaldırdım dedim kalkın misafir gelir falan yatakları toplıyım bide surat yedim üstüne dün gece gene misafir geldi büyük oğlum koştu oynadı falan evde hanfendi rahatsız olcakki balkona babasının yanına attı çocuğu terli çıkmasın dedim bağırdım içeri almaya çalıştım sırf g*tünün keyfine balkona yolladı hastalandı şimdi oğlum ateşi 40 lara vuruyo bi akıl verin bana napim ben
Gerçekten çok bunaldım yarardan cok zarar varmı böyle bişe ya eşim annemden çekinmesine yanıma yaklaşamıyo belki yardımı olcak habire sen git oğlum ben buradayım ben bakarım
Çoçuğa bak diyorum güçüm yok kuvvetim yok ozamn ne b*ka sabaha kadar oturup muhabbet ediyosunuz vala inanın her gün 3 çeşit yemek yapıyorum gene yetmiyo bide annem misafir sevmez benim helen gidene bi tuaf çok bunladımmm ya bugün ben iyiyim gidebilirsin artık diycem
Kendine kalmak istiyorum artık
4 kg normal doğuran çok var canım ama yinede riskliyse dr dinle benceKızlar bebegin kilosu 4 kilo çıktı doktor sezaryan dedi normal riskliymiş ben kararsız kaldım
um
Doğum belirtisi olabilir canım dr git hemen ağrın varmı
Canım benim yaa çok üzüldüm okurken anlıyorum seni insanın kendini özel hissetmesi gereken bi dönem seni bilmem ama benim normal doğum dikişler im az ama çok acıyo değil yemek yapmak yuruyemiyorum bile .. benim de annem pek yardimci olmaz böyle konularda yıllardır ablam lar yemek temizlik vs yaptığı için mutfaktan çok uzak kaldı .. sırf bunları düşünüp bişeyler uydurup Kv mi getirdim önce doğuma sağolsun o dinç ve herseyi kendi yapıyo annem gelse bende senin gibi hem tek damla uyuyamayip hem üstüne is yapardım . . Gerçi farklı sebeplerden ötürü annem bugün geldi ama gidecek zatwn Kv burada sorun yok yani.. ama ben hamilelikte n beri bunu düşünüp uzuluyodum .. bence sende kırmadan bi yolunu bul ve gönder önemli olan senin sağlığın ve çocukların. .kirilsalar bile yarın bi gün alırsın gonulleriniKızlar lohusa psikolojısi olduğunu sanmıyorum bunun anlatayım siz karar verin hesapta kendi annem beni bakmaya geldi hastaneden eve geldim ben bakıyorum hala şaka gibi tek gün yatamadım ya bide gözümün içine bakıp yemek yok diyo hayır gitse kocamla peynir ekmek yer doyarız kız kardeşimde onunla beraber şu saat hala yatıyorlar ben iki çocukla uğraşıyorum gece 4 kadar balkonda muhabbet ben bebek bakıyorum kırmadan nasıl yollıycam onları bilmiyorum ama artık bırakın beni diye bağıracam dün kaldırdım dedim kalkın misafir gelir falan yatakları toplıyım bide surat yedim üstüne dün gece gene misafir geldi büyük oğlum koştu oynadı falan evde hanfendi rahatsız olcakki balkona babasının yanına attı çocuğu terli çıkmasın dedim bağırdım içeri almaya çalıştım sırf g*tünün keyfine balkona yolladı hastalandı şimdi oğlum ateşi 40 lara vuruyo bi akıl verin bana napim ben
Gerçekten çok bunaldım yarardan cok zarar varmı böyle bişe ya eşim annemden çekinmesine yanıma yaklaşamıyo belki yardımı olcak habire sen git oğlum ben buradayım ben bakarım
Çoçuğa bak diyorum güçüm yok kuvvetim yok ozamn ne b*ka sabaha kadar oturup muhabbet ediyosunuz vala inanın her gün 3 çeşit yemek yapıyorum gene yetmiyo bide annem misafir sevmez benim helen gidene bi tuaf çok bunladımmm ya bugün ben iyiyim gidebilirsin artık diycem
Kendine kalmak istiyorum artık
Değildir canım Nisan in rengi bariz belli oluyo ama bence bu akıntı lar doğum habercisi olabilirKızlaar günaydınn
Benden dün öğlenden beri ara ara. Yumurta akı gibi sümükümsü ama çok yoğun hafif sarımsı bi akıntı geliyo .nişan değildir dimi o .hamileliğin başından beri ilk defa gördüm böyle bir akıntı.normalde beyaz krem gibi bişydi o kesilde bu gün içinde ara ara geliyo...