• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlaar günaydınn

Benden dün öğlenden beri ara ara. Yumurta akı gibi sümükümsü ama çok yoğun hafif sarımsı bi akıntı geliyo .nişan değildir dimi o .hamileliğin başından beri ilk defa gördüm böyle bir akıntı.normalde beyaz krem gibi bişydi o kesilde bu gün içinde ara ara geliyo...
Canım yumurta akı gibiyse yapışık yapışık nişandir
Ama benimki kristal gibi parliyordu ve renksizdi
Sen sarimsi demişsin
Bi o beni düşündürdü belki nişan değildir diye

Canim benim kadın doğum Dr um spinal önerdi epidural i değil
Anestezi doktoru ile henüz görüşmedim
Bakalim o ne diyecek
Onun Uzmanlığına ve tavsiyesine göre hareket edicem sanırım
Ben ilkini epidural olmuştum
Bunda naparim bilmem
Ben de kararsizim
Ay ben cok heycanliyim uyanik olamam heralde bu nedenle geneli tercih edicem

Kızlar bebegin kilosu 4 kilo çıktı doktor sezaryan dedi normal riskliymiş ben kararsız kaldım
Canim benim bebek de 4.40 gr doğdu ve hep iri bebekti zaten 4 kilo net bekliyorduk
Son ana dek drum normal.doğum dedi bana
Tek bu kilo sebep Olamaz bence
Gününü doldurma ve bu sebeple bebeğin kakasini yemesinden ya da kordon dolanmasindan korkma gibi sebepler..
Çatı darlığı..
Bebeğin kanala inmemesi vs..başka bsiler daha görmüş olmasin dr un?

Canım yumurta akı gibiyse yapışık yapışık nişandir
Ama benimki kristal gibi parliyordu ve renksizdi
Sen sarimsi demişsin
Bi o beni düşündürdü belki nişan değildir diye

Evet cnm sarımsı yumurta akı gibi dolu dolu ama her zaman yok dün 2kez geldi bugünde sabah geldi onun dışında sürekli tuvalete çıkıyorum sanırım mesaneye baskı yapmaya başladı sürekli altıma yapacakmış gibi hissediyorum o_O

Doktoruda aramak istemedim hemen ağrılarım yok çünkü. Gidipte açılman başlamış suni verelim olmadı sezeryana alalım demesinden korkuyorum sonuna kadar evde çekmek istiyorum sancıları :KK47:

flower fairy flower fairy ve diğer aynı durumu yaşayan arkadaşlar sinir oldum yaaa !!! Benim annem bu kadar değil sağolsun yardım da ediyodu ama akşam yenek saati gecene kadar ortada yemek yok ay ne yemek yapayım diye bana sormalar evi b.k götürüyo temizlik yapmamalar elde çıt çıt facede takılmalar sinir oldum ya. Sırf çocukla sen vakit gecir ben yemek temizlik yapim desem tamam der şimdi kardeşim geldi o da aynı. Sütüm olsa da emzirebilsem keske diyo. Ben mi abartıyorm bilmyorm sağolsunlar yardm da ediyolar ama bu şeylere gıcık oluyorm. Yalnız da çok zor... Haftaya kaynanam gelcek o bebden çekinir biraz daha çok nazlanabilirim ona yani diye düşnyorm bakalım... Gerçi ondan da resmen çocuğumu kıskanıyorm lohusalık mı ben mi hasta ruhluyum bilmiyorm. Sanki ben değil de oğlu fln doğurdu çocuğu gbi tavırları deli ediyo. Ay ben de ççok dolmuşum farkettm ki tırlatmaya az kaldı:halay:

satwa satwa canım bileceğini düşündüğüm için soruyorum ya lohusalık haliyle hiçbişey okuyamıyoruz sanırım ve kuzuma nazar değiyo bazen çok huysuzlanıyo okumak istiyorm ekim kolun bağlanıyo bişeyler okuyabilir miyiz neler olur bunlar varsa ???

Kızlar bi merhaba deyip kacicam bütün doğuranlar Rabbim analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sıhhatle
Tek tek alintiyamadim ama kakasi normalmiş çok sagolun öpücükler hepinize bu arada kızlar kaç saatte bi emziriyosunuz bebeleri ben 2 saati dolmadan emzirmeye çalışıyorum uykusuzluk doruk nokta da ama yavrular değer herseye

Kızlar bi merhaba deyip kacicam bütün doğuranlar Rabbim analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sıhhatle
Tek tek alintiyamadim ama kakasi normalmiş çok sagolun öpücükler hepinize bu arada kızlar kaç saatte bi emziriyosunuz bebeleri ben 2 saati dolmadan emzirmeye çalışıyorum uykusuzluk doruk nokta da ama yavrular değer herseye
Canım bazen saat başı bazen 15 dk da bi o ne zaman isterse artık. Geceleri 2.5-3 saate bi kalkıyı kendinden geneld. Sen de illa 1saat diye şartlama istersen gece 3saati bulabilr demişti bna dr

Bugun kontrolum vardi 37+3 teyim ama bebegim 35 haftalik gorunuyor boyle bi durum yasayan var mi aramizda varsa ne zaman dogum yapti iyice kafam karisti :(

Benim SAT 18ağustos. Yani bugün 41.hafta bitmesi lazım. Ama baştan beri, geç döllenme sanırım, 2-3hafta geriden geliyor diyorlardı. Dün 36+2çıktı. Yani benim de ne zaman doguracam belli değil

Selam kızlar dün bu saatlerde 39+5 de doğum yaptım ve defnemize kavuştuk. Gece 11 gibi suyum sızdı geldik sancı yok diye geri gönderdiler. Eve üçte gittik yarım saat uyumuştum ki sırılsıklam uyandım beş gibi tekrar hastaneye geldik sancılarım başlamıştı bu sefer. Dört saat içinde açılma 9 cm oldu ve bebiş geldi :) dün gece de gelmese sezeryan olacaktı allah biliyo hiç gönüllü değildim ona da :) bebişte ben de çok rahat bi doğum süreci geçirdik hızlı ve kolay oldu ikimizde iyiyiz suan. Tek sorunumuz sütün gelmemesi suan için.
Oyy benim kucuk kizimin adasi defne kuş gelmiss hemde hic annesini yormadan
Sutunde gelir canim hic merak etme.
Saglikla buyut insallah defne kizceni

Benim SAT 18ağustos. Yani bugün 41.hafta bitmesi lazım. Ama baştan beri, geç döllenme sanırım, 2-3hafta geriden geliyor diyorlardı. Dün 36+2çıktı. Yani benim de ne zaman doguracam belli değil
Benim en basindan beri hep onde gidiyordu 32. Haftada plasenta yaslanmasi cikti o zamandan beride iki hafta geride

Hamdolsun rabbime ayin 23unde yawrumu alnayi nasip etti normal kismet olmadi sezryan oldum gaz sancisindan ölüyorum meme uclarimda cok yara lutten bi fikri olan varsa yardimci olsun
Gozun aydin.
Allah anali babali büyütsün.
O.sezaryen gazi nedir ahh ben iyi bilirim.
Bol sivi.tuket canim ozellikle.corba.rezene cayi kayisi suyu hosaf vs.
Ve bol.bol.hareket.
Benim.bes.gun.oldu.sezaryen olali anca.tam olarak gaz.sancilari bitti.
Bir de.ayakları sicak.tut.
Sicaklasan da.corabi asla cikarma.

Meme.uclarin.icin de.lanolin.li.kremler.var, ama.en onemlisi bebisi emzirirken sadece meme.ucunu.degil komple.kahverengi aerola.denen kismi.ver agzina.
Gecmis olsun

Hepsi cnm zehirli ishal yapıyormuş kesinlikle yemeyin
Yenilen seyler direkt olarak anne sutunu etkilemez. Etkilrdigi nadir durumlar olur ama bunda da genelde sut urunleri etkili olur. Senin dedigin meyveler belliki bi annede bebegini etkilemis. Ama bu herkesin basina gelebilecek bisey degil. Screenshot_2016-05-25-22-52-33.webp burda dakonuyla ilgili kucuk bir yazi var..

Back