- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.221
1) Rubella Igm
2)İdrar tahlili (tam)
3)Toxoplazma Igm
4)Cmv Igm
5)Hidr0ski Vitamin D3 bu testler haric geri kalanları saglık ocagı yapıor kan degerleriyle alaklı olanları cnm aile hekimine git tastlerden sonra bosuna para verme ben calıstıgım icin özelde yaptırdım yukardakileri ama sskda yapıor müsaitsen yaptır vaktn varsa
Selam bayanlar benimle aynı haftada olanlar kalp atışı duydu mu ?
Bu hafta içinde doktora gitmeyi düşünüyorum..Bayram öncesi gittiğimde erken demişti şimdi yine gidipte duymadan bişi olmadan gelmek istemiyorum??
Kızlar ne güzel yatak muhabbetleri başlamış bile ben diğer topıklerde gormuştum 20. Aydan sonra falan aldıklarını birbirleriyle fotolarını paylaşıyorlardı inşallah bizde yaparız bu arada benim bugün 8+2 oldu ama maşallah hiç bulantım yok hala benimle haftası aynı ya da yakın olup bulantısı olmayan var mı hala
1) Rubella Igm
2)İdrar tahlili (tam)
3)Toxoplazma Igm
4)Cmv Igm
5)Hidr0ski Vitamin D3 bu testler haric geri kalanları saglık ocagı yapıor kan degerleriyle alaklı olanları cnm aile hekimine git tastlerden sonra bosuna para verme ben calıstıgım icin özelde yaptırdım yukardakileri ama sskda yapıor müsaitsen yaptır vaktn varsa
hepsi bi günde yapılıyomu bende çalışıyorum doktorum devlette yaptır dedi
ben de özele gidiyorum cuma 11,30 randevu aldım o gün muayene olup devlete gidecem tahlillerimi yaptıracam öğleden sonra aile hekimine gidecem bir gün izin aldım günümden kessinler napayım kardeşim ev hanımı ilk tahlillerini özel de yaptırdı 1450 tl verdi ben asla vermem birgünlük yevmiyem en fazla 40 tl olsun kessinler maaşımdan ama benim iş yerim ve müdürüm anlayışlı allahtan
ben de özele gidiyorum cuma 11,30 randevu aldım o gün muayene olup devlete gidecem tahlillerimi yaptıracam öğleden sonra aile hekimine gidecem bir gün izin aldım günümden kessinler napayım kardeşim ev hanımı ilk tahlillerini özel de yaptırdı 1450 tl verdi ben asla vermem birgünlük yevmiyem en fazla 40 tl olsun kessinler maaşımdan ama benim iş yerim ve müdürüm anlayışlı allahtan
benim izin sorun olmuyo cnm Allahtan bizimkilerde anlayışlı daha bi sürü masrafımız olucak tabiki okadar para veremeyiz aile hekimine neden gidiosun cnm ben gerçekten bilmiyorum ya kusura bakmabana sadece devlete git onlar bilio dedi ... bende 24 ekime aldım randevu istediğn zaman yaptır gelene kadar dedi
hangi ildesin canım?adet sancısı ağrısı arada oluyor bendede sıcak tut kendini ağır iş yapma dinlenKızlar sizde de adet sancısı şeklinde ağrı oldumu ben bunu çok fazla yaşıyorum.
Doktordan yanada pek yüzüm gülmedi henüz idareten bir dr buldum şimdilik ama çokta içimize sinmedi kötünün iyisi olarak gitsemmi yoksa başka bir dr dahamı araştırsam
Kızlar doktordan geliyorum 5+4 um bi arkadaşımız 4000 üstü çıkar demişti değerim 1364 çıkmış çok mu düşük . Devlet Hastanesine gittim doktor hiç bi açıklama yapmadı kese boyutu kaç haftalik vs hiç bişey soylemedi bunlar belli oluyomuydu normalde(
mutlaka aile hekimine hamile olduğunu bildiriyorsun onlar sgk dan da öğreniyorlar sürekli arıyorlar gel diye onlar aramadan ben tahlillerimi onlara götürecem ebe sana dosya açıyor or da doğumdan sonra da takip ediyorlar malesef ki kural böyle izin almışken hepsini halletmek lazım
1450 mihangi hastane bu canım
benim aile hekimim yok ki hiç gitmedim bilmiyorum =((
İstanbuldayım canım.hangi ildesin canım?adet sancısı ağrısı arada oluyor bendede sıcak tut kendini ağır iş yapma dinlen
Aile hekimi sorgula diyince nette çıkıyo T.C vererek öğrenilebiliyo sanırım.benim aile hekimim yok ki hiç gitmedim bilmiyorum =((
maşallah minnaka =)) cnm ne testleri yaptırdın bende dün gittim doktora kalp atışlarını duyduk çok şükür özel hastaneye gidiyorum 24 ekime gün verdi bidahaki randevu için ama testlerini devlet hastanesinde yaptır onlar bilio dedi ben bakarım gelince dedi ne diycem ben onlara tam olarak ne testi yaptırıoruz ??
onlar seni bulur merak etme ama bence ikamet ettiğin en yere en yakın aile sağlığı merkezine başvur mutlaka bilgi verecekler
İstanbuldayım canım.
Ara ara değil bende sürekli var bu ağrı çalışıyorum zaten işim oturarak ağır iş falanda yapmıyorum ama ağrı geçmek bilmedi dün dr ilaç verdi ağrıda azalır belki dedi bu akşam içmeye başlıycam ilacıda kesmesini umuyorum
İstanbuldayım canım.
Ara ara değil bende sürekli var bu ağrı çalışıyorum zaten işim oturarak ağır iş falanda yapmıyorum ama ağrı geçmek bilmedi dün dr ilaç verdi ağrıda azalır belki dedi bu akşam içmeye başlıycam ilacıda kesmesini umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?