- 8 Ağustos 2024
- 719
- En iyi cevaplar
- 1
- 547
- 18
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam deneyeceğimBende var kabızlık yüzünden 2 kere kanamam oldu su da işe yaramıyor, her sabah aç karına birkaç tane kuru kayısı tüket üzerine bol su iç faydası var
Değerler normal gayet canım. Tahlil verdiğin saate göre değişir sonuçlar. Bana çok normal geldi artış stres yapma boşunaBende iki gün arayla kan veriyordum kızlar bu gün son kez vereyim dedim.
1.70
2.188
3.350
Sonuncu düşük geldi biraz ya içime kurt düşüyor kızlar nasıl sizce? Tam iki katı bile değil. İlkinde hep iki katından bile fazla geliyordu hep![]()
Her gün 10:30 da veriyordum bugün 12:00 de verdim amaDeğerler normal gayet canım. Tahlil verdiğin saate göre değişir sonuçlar. Bana çok normal geldi artış stres yapma boşuna![]()
Olsun canım. 2 gün sonra ver bakalım ne olacak yine 12 de ver ama bu sefer.Her gün 10:30 da veriyordum bugün 12:00 de verdim ama![]()
Ben ilk gebeliğimde olmuştu düşükten sonra gittim kardiyolojiye baktırdım hiçbir şey çıkmadı şimdi yine nefes nefeseyim ki oturduğum yerde oluyor sanki nefes alamıyormuşum gibi salı günü sorcam doktoruma neden olur diyeBenim bu hafta epey nefesim daralıyor 1 kat merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum hemen var mı aynı durumda olan![]()
Ben yapıyorum canım sabah dolu dolu güzel bir kahvaltı yapıyorum öğlen bugün ceviz kabak çekirdeği yedim sonra bir avuç yaban mersini yedim 1 saate de akşam yemeği yemiş olurum. Suyu bugür zar zor 1,5 litre içebildim. Hava sıcak olmayınca artık kusacak gibi oluyorum 2,5 litrede ama mecbur içiyorum eşim başımın etini yiyor su iç iç diyeKızlar ara öğün yapıyor musunuz ya? Ne yiyorsunuz gün içinde? Ben ne sabah ne öğlen ne akşam öyle çok sağlıklı beslenmiyorum zaten canım hiçbir şey istemiyor çalışıyorum bide. Bazen arada elma mandalina falan yiyorum. Yemediğim için çok su da içemiyorum. Sizde nasıl beslenme durumu ?
Ben ilk gebeliğimde olmuştu düşükten sonra gittim kardiyolojiye baktırdım hiçbir şey çıkmadı şimdi yine nefes nefeseyim ki oturduğum yerde oluyor sanki nefes alamıyormuşum gibi salı günü sorcam doktoruma neden olur diye![]()
Vallahi aynısını söylüyorum hahahah napcaz bilmiyorum ama çoğu kaynakta 1. trimester en ağır geçen dönemdir 2. de belirtiler rahatlar hafifler yazıyordu. Mecbur 2. trimesteri bekleyeceğizEvet ben de öyle diyorum daha şimdiden böyleysek yandık![]()
Şehir hastanesinde kadın doğum doktorundan rica ettim yaptıKızlar aile hekimliğinde d vitamini testi yaptıra oldu mu? Özelde sigorta karşılamıyo ve devlete gittim yapmıyolar aile hekimliği yapıyo dediler devletin labın da ama emin de olamadım. Yaptıran var mı?
Ona göre özelde yaptırıp geçicem.
Vallahi aynısını söylüyorum hahahah napcaz bilmiyorum ama çoğu kaynakta 1. trimester en ağır geçen dönemdir 2. de belirtiler rahatlar hafifler yazıyordu. Mecbur 2. trimesteri bekleyeceğiz![]()
Benim de anlık bıçak saplanması gibi oluyordu 2-3 hafta önce ama kısa süreliydi hemen geçiyordu doktor magnezyum takviyesi önerdiBugün bi yatak çarşaflarımı değiştireyim ve çamaşır katlayayım dedim ve ağrı girdi birden. Bu herkeste böyle mi ben mi fazla hassasım ya? Ya da günlük işlerimi bu süreçte biraz daha ağırdan mı almalıyım,sizde durumlar nedir? Kahverengi lekelenmem de devam ediyor ama doktorum kanama olmadığı sürece kafana takma dedi
Sizin ne kadarlık şu an? Cuma ya da cumartesi bebeği görmek için çağırdı,o zaman testleri de takviyeleri de konuşuruz dedi doktorumBenim de anlık bıçak saplanması gibi oluyordu 2-3 hafta önce ama kısa süreliydi hemen geçiyordu doktor magnezyum takviyesi önerdi
Benim 7 haftalık, geçen hafta kese göründü geçen kontrolde 24ünde tekrar kontrol var kalp atışı için bakalımSizin ne kadarlık şu an? Cuma ya da cumartesi bebeği görmek için çağırdı,o zaman testleri de takviyeleri de konuşuruz dedi doktorum
Hayırlısıyla duyalım bebeklerimizin kalp atışlarını inşallahBenim 7 haftalık, geçen hafta kese göründü geçen kontrolde 24ünde tekrar kontrol var kalp atışı için bakalım
Aynen bende karnından ultrason ile kese gozukmustu beta değerim 2800 düAslında 1500 üzeri gözükür genelde ama emin olmak endişeye mahal vermemek için öyle söylemiş olabilir bu değer vajinalde net gözükür.
Ah keşke şimdilik tek temennim 12. haftayı hemen atlatabilmek sonrası allahın izniyle geçer gider güzelceEvet doğru diyorsunuz ama hayırlısı bi atlatsak şu 12 haftayı rahat edicez![]()