• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    4
Bende iki gün arayla kan veriyordum kızlar bu gün son kez vereyim dedim.
1.70
2.188
3.350
Sonuncu düşük geldi biraz ya içime kurt düşüyor kızlar nasıl sizce? Tam iki katı bile değil. İlkinde hep iki katından bile fazla geliyordu hep 😔

Bende iki gün arayla kan veriyordum kızlar bu gün son kez vereyim dedim.
1.70
2.188
3.350
Sonuncu düşük geldi biraz ya içime kurt düşüyor kızlar nasıl sizce? Tam iki katı bile değil. İlkinde hep iki katından bile fazla geliyordu hep 😔
Değerler normal gayet canım. Tahlil verdiğin saate göre değişir sonuçlar. Bana çok normal geldi artış stres yapma boşuna 🌸😍😘

Kızlar ara öğün yapıyor musunuz ya? Ne yiyorsunuz gün içinde? Ben ne sabah ne öğlen ne akşam öyle çok sağlıklı beslenmiyorum zaten canım hiçbir şey istemiyor çalışıyorum bide. Bazen arada elma mandalina falan yiyorum. Yemediğim için çok su da içemiyorum. Sizde nasıl beslenme durumu ?

Benim bu hafta epey nefesim daralıyor 1 kat merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum hemen var mı aynı durumda olan ☹️
Ben ilk gebeliğimde olmuştu düşükten sonra gittim kardiyolojiye baktırdım hiçbir şey çıkmadı şimdi yine nefes nefeseyim ki oturduğum yerde oluyor sanki nefes alamıyormuşum gibi salı günü sorcam doktoruma neden olur diye 😞

Kızlar ara öğün yapıyor musunuz ya? Ne yiyorsunuz gün içinde? Ben ne sabah ne öğlen ne akşam öyle çok sağlıklı beslenmiyorum zaten canım hiçbir şey istemiyor çalışıyorum bide. Bazen arada elma mandalina falan yiyorum. Yemediğim için çok su da içemiyorum. Sizde nasıl beslenme durumu ?
Ben yapıyorum canım sabah dolu dolu güzel bir kahvaltı yapıyorum öğlen bugün ceviz kabak çekirdeği yedim sonra bir avuç yaban mersini yedim 1 saate de akşam yemeği yemiş olurum. Suyu bugür zar zor 1,5 litre içebildim. Hava sıcak olmayınca artık kusacak gibi oluyorum 2,5 litrede ama mecbur içiyorum eşim başımın etini yiyor su iç iç diye

Ben ilk gebeliğimde olmuştu düşükten sonra gittim kardiyolojiye baktırdım hiçbir şey çıkmadı şimdi yine nefes nefeseyim ki oturduğum yerde oluyor sanki nefes alamıyormuşum gibi salı günü sorcam doktoruma neden olur diye 😞

Evet ben de öyle diyorum daha şimdiden böyleysek yandık 🫣

Bugün bi yatak çarşaflarımı değiştireyim ve çamaşır katlayayım dedim ve ağrı girdi birden. Bu herkeste böyle mi ben mi fazla hassasım ya? Ya da günlük işlerimi bu süreçte biraz daha ağırdan mı almalıyım,sizde durumlar nedir? Kahverengi lekelenmem de devam ediyor ama doktorum kanama olmadığı sürece kafana takma dedi

Kızlar aile hekimliğinde d vitamini testi yaptıra oldu mu? Özelde sigorta karşılamıyo ve devlete gittim yapmıyolar aile hekimliği yapıyo dediler devletin labın da ama emin de olamadım. Yaptıran var mı?
Ona göre özelde yaptırıp geçicem.
Şehir hastanesinde kadın doğum doktorundan rica ettim yaptı

Bugün bi yatak çarşaflarımı değiştireyim ve çamaşır katlayayım dedim ve ağrı girdi birden. Bu herkeste böyle mi ben mi fazla hassasım ya? Ya da günlük işlerimi bu süreçte biraz daha ağırdan mı almalıyım,sizde durumlar nedir? Kahverengi lekelenmem de devam ediyor ama doktorum kanama olmadığı sürece kafana takma dedi
Benim de anlık bıçak saplanması gibi oluyordu 2-3 hafta önce ama kısa süreliydi hemen geçiyordu doktor magnezyum takviyesi önerdi

Back