• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    4
Yerleşme kanaması olabilir az ise. Hafif kramp ağrı tarzı olur kahverengi pembe lekelenme olur ilk zamanlar. Benim ilk gebeliğimde olmadı ama akıntım çok oldu o da normal. 2.gebeliğimde kahverengi lekelenmem olmustu. Yine de uzun sürer ise ve icinizde süphe duyarsanız bi kontrole gidin. Hayırla ve sağlıkla gelsin 🤲🏻
Merhaba benimde dün akşamdan beri öyle pembemsi akıntım var hafta sonu girdi araya korkuyorum biraz kan uyuşmazlığımız vardı eşimle dün akşam iğne yapıldı bugün hala pembemsi akıntı var yerleşme mi bilmiyorum ilk gebeliğim 6 haftalık pazartesi olmasını istiyorum hemen

Merhaba dünden beri benimde pembemsi akıntım var hafta sonu diye gidemedim korkuyorum biraz ilk gebelik 6 haftalık
Kadın doğum acili olan bir hastaneye gidemez misiniz? Eminim bir şey olmamıştır ama pazartesiye kadın evhamla zaman geçmez

Ben yapıyorum canım sabah dolu dolu güzel bir kahvaltı yapıyorum öğlen bugün ceviz kabak çekirdeği yedim sonra bir avuç yaban mersini yedim 1 saate de akşam yemeği yemiş olurum. Suyu bugür zar zor 1,5 litre içebildim. Hava sıcak olmayınca artık kusacak gibi oluyorum 2,5 litrede ama mecbur içiyorum eşim başımın etini yiyor su iç iç diye
Ooohh maşallah ikinize de yarasın valla Allah iştahını bozmasın 😄❤️ Kahvaltıyı en azından çözsem herşey yoluna girecek gibi ama hadi bakalım hayırlısı 😄

Ooohh maşallah ikinize de yarasın valla Allah iştahını bozmasın 😄❤️ Kahvaltıyı en azından çözsem herşey yoluna girecek gibi ama hadi bakalım hayırlısı 😄
Hahah teşekkür ederim canımmm 🥰🥰🥰😅 normalde böyle beslenen biri asla değildim sabah kahve öğlen ilk öğünümü yerdim minik için radikal kararlar aldım 😅😅

Bende iştahsizim evden hiç bisey yiyesim yok

Hahah teşekkür ederim canımmm 🥰🥰🥰😅 normalde böyle beslenen biri asla değildim sabah kahve öğlen ilk öğünümü yerdim minik için radikal kararlar aldım 😅😅
O zaman mide bulantısı falan yaşamıyor musun ? Ya da ilaç mı kullanıyorsun çok özendim şu an ben de yemek istiyorum ondan soruyorum 😂 Kaç haftalıksın şu an acaba ? 🥰

Evett canım nadiren bişey çekiyor o da nerde zararlı şey var o yani hamburger vs. Ispanakmış karnabaharmış falan beelllkii biri pişirip getirirse yerim ama hayatta yapmam zavallım kocam da benle perişan oluyor 🥲🥲
Demi bende az önce dışarıdan söyledim. Mesela dun annemden bol bol yedim. Ama evden bisey yemek istemiyorum. 😬

Kızlar yaş 23 kimyasaller dışında bu 5. Gebeliğim. Şaşırdınız demi 😌 aynen aynen bende şaşırdım. 🙃

O zaman mide bulantısı falan yaşamıyor musun ? Ya da ilaç mı kullanıyorsun çok özendim şu an ben de yemek istiyorum ondan soruyorum 😂 Kaç haftalıksın şu an acaba ? 🥰
Bugün tam 5 haftalık oldu. Mide bulantım yok sadece deli gibi reflüm var. 2 gündür gece 4 te uyandırıyor beni kana kana su içiyorum geçmiyor rennie çiğniyorum reflü için. Doktorunuza sorabilirsiniz reflü için bitkisel tablet direkt geçiriyor reflüyü. Normalde sadece doymak için yerdim şimdi durdurabilene aşk olsun 😅😅 inşallah senin de güzelce açılır iştahın en azından bir şeyler yiyebilirsin canının istediği 💖🥳

Kızlar aranızda sağlık çalışanı vardı galiba. Dün 38.2 ateşle acile gittim crp11 çıktı. Parol serum takıldı. Bugün de galiba ateş 39 yine gitsem parol taktırsam sıkıntı olur mu

Back