2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Adet gununde ogrendiniz ve uZerinden tam 2hafta gecti ve kese gorundu dogru anladim degilmi bende ogrendikten 13 gun sonra goodecegm dr insallah benmde gorunur

kişiden kişiye deişir mutlaka ama fikir vermesi açısından kendi durumumu yazayım ben. Bat'a iki gün kala tesadüfen acilde öğrendim hamile olduğumu beta hcg 110 çıktı. Tam 6 gün sonra yani bat'ı 4 gün geçe de 3mm kese göründü. ondan iki hafta sonra doktor tekrar çağırdı. Bişey demedi ama kalp atışı için çağırmıştır diye umuyorum. Bayramdan sonra gidince göreceğiz bakalım :)

Aynen aynısı bende de var, o kadar kilo da almadım kocaman bi karınla dolaşıyorum, özellikle de akşamları. şiştikçe şişiyor. Ceviz badem fındık yanında kuru kayısı da yiyorum bi tane nolur nolmaz kabızlık sıkıntı olmasın..

İnsallah canim
bende sekerli seyler yiyemiyorm kurukayisada hic sevmem.ben napsamki

kuru kayısı yiyemiyorsan eğer potasyum desteği muz yerine şu ara her yerde bulunan morumsu erikler var ya onlardan yiyebilirsin kabızlığı birazcık engeller ve tabi ki bol su :)

Canım seni oviitrelle kullanalar tipiğinden hatırlıyorum tüp bebek yöntemiylemi hamile kaldın.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Sağol canım evet tip bebekle hamile kaldım umarım sağlıklı bir şekilde devam eder yavrum 1 hafta gerideymis salı günü tekrar gidicem Dr a

Ay kuşum birşey olmaz inşallah hayırlısıyla gidersin doktora. Bayram bitince ikinci bayram olur size. Keseyi görürsünüz :))

Ben napiyim burda. İlk ultrasona 11. Hafta da gireceğim! adamlar resmen diyor ki düşük riskini atlat öyle gel. Ben de bazen o kadar merak ediyorum ki benimle mi acaba hala diye, ucuz gebelik testlerinden doldurdum evi. Gizlice arada yapıyorum hihihi. Eşim duysa delirdigimi düşünür :))

melekper34 seni taglemeyi unutmuşum. Mesajım sanaydi hayatım :))

Kiizllaaaarrrr bayramıniz nasıl gidiyor?? İçinizde canı hem et çeken hem de kokusuna dayanamayan bir ben mi varım?? :))
Kokular bir acayip geliyor. Eşimin duş jellerini atmayı planlıyorum! Sanırım en çabuk bu belirti gelişti bende. :))

Çok şukur ben iyiyim ya her sene tiksinirim etten bu sene çok canim istiyo hatta dislerimin ağrısına rağmen yedim

Bende cok etkileniyorun migde bulatisi artti artik bugunki kavurma o kadr guzeldiki tadi bir kere tadina baktim yiyemedim daha fazla

5.haftadayim.Bulantim yok ama midemde gaz var acayip bi sekilde, hazimsizlik var, istahom hic yok, azicik yesem doyuyorum. sizde de oluyor mu

5.haftadayim.Bulantim yok ama midemde gaz var acayip bi sekilde, hazimsizlik var, istahom hic yok, azicik yesem doyuyorum. sizde de oluyor mu
Bende de bulantı yok hatta hic bir hamilelik belirtisi yok bugün 6. Haftaya girdim, yarin doktora gidicem belki kalp atışını duyabilirim. Gebeliğin , ilk haftalarındaki mide bulantısı daha çok psikolijmis ilk bebeğinde 8. Haftadan sonra baslamisti

günaydın kızlar tatilin son günleri artık iş başlıyor kendimi yormak istemiyorum hiç işe başlayasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…