• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende cok etkileniyorun migde bulatisi artti artik bugunki kavurma o kadr guzeldiki tadi bir kere tadina baktim yiyemedim daha fazla
Ay kıyamam! Ben tadımlik tadımlik yiyebildim. Belki sen de öyle denesen??

Aslında kuzu etini çok severim ama bu sefer kokusu çok ağır geldi.

Merhaba kızlar
çok yordum ben bu bayram kendimi
kayınvalide ile aynı apt.da olunca
gelen giden bitmedi..
sizler nasılsınız?
Durumlarınız nasıl?

Inşallah bebişime bir şey olmaz.. Eşim çok kızdı bırak yapma diye.. Sanırım ben çok safım ya da iyi niyetliyim hiç durmadım kaynanaya yardım ettim...

Ben de Üstüme birşeyler alıyım dedım hamile kıyafetleri rezalet normal yerlerden bulana kadar o kadar yoruldum ki Allahtan buldum ama kasıklarım agrıyor suan

Kızlar merhaba bende 2016 Nisan ya da Mayis annesi olacağım inşallah...

Grubunuzun Yeni buldum Umarım birlikteliğimiz uzun sürer

Şu anda tam 9 haftalık hamileyim öğretmen olduğum için pazar günü Van'a gideceğim Van'da iyi kadın doğum uzmanı tanıdığı olan var mı

Kızlar merhaba bende 2016 Nisan ya da Mayis annesi olacağım inşallah...

Grubunuzun Yeni buldum Umarım birlikteliğimiz uzun sürer

Şu anda tam 9 haftalık hamileyim öğretmen olduğum için pazar günü Van'a gideceğim Van'da iyi kadın doğum uzmanı tanıdığı olan var mı

Canım ben Van'da yaşıyorum. Gebbe kaldıktan sonra ilk kez gideceğim doktora.
Daha önce İstanbul Hastanesi'ndeki Deniz Bey'e gitim memnun kaldım.

Ben de Üstüme birşeyler alıyım dedım hamile kıyafetleri rezalet normal yerlerden bulana kadar o kadar yoruldum ki Allahtan buldum ama kasıklarım agrıyor suan
masallah 8 haftalikmissin, gobusun kendi gostermeye basladi mi? kiyamazmis ona miranda teyzesiiii! nasil da cabuk buyuyorlar..

Kokusu etkiliyor canim evet benide biraz çekeceğiz galiba :KK66:
bakalim.. benim midemi etkiliyor bazi kokular ama daha hic ogurmedim oyle. wallahi bir arkadasim ilk uc ayini wc de gecirdi. yazik kiz aksamlara yastik atiyorum suraya, yataktan git gel zor oluyor diyordu. insallah o kadar zorlu gecmez. ama daha yeni tabi. ben 4+4 um bugun

Inşallah bebişime bir şey olmaz.. Eşim çok kızdı bırak yapma diye.. Sanırım ben çok safım ya da iyi niyetliyim hiç durmadım kaynanaya yardım ettim...
kayinvalidenize soylemediniz mi hayatim? gebe oldugunu bilince onun sana yardim etmesi gerekmez mi? valla ben de dun is yerinde bir oraya bir buraya kosturdum cok ayakta kaldim, hemen bir damla kan geldi. ama artik yok. bebegim herseyden degerli!

Canım ben Van'da yaşıyorum. Gebbe kaldıktan sonra ilk kez gideceğim doktora.
Daha önce İstanbul Hastanesi'ndeki Deniz Bey'e gitim memnun kaldım.

Ben de internetten kadın doğum uzmanları Araştırdım ve İstanbul Hastanesi hakkında pek iyi şeyler duymadım..

İhsan rua isimli bir doktor varmış Onun hakkında hep iyi şeyler duydum Bilmiyorum Ona gitmeyi düşünüyorum...

Ben de internetten kadın doğum uzmanları Araştırdım ve İstanbul Hastanesi hakkında pek iyi şeyler duymadım..

İhsan rua isimli bir doktor varmış Onun hakkında hep iyi şeyler duydum Bilmiyorum Ona gitmeyi düşünüyorum...

İhsan Rua özel muayenehanesi olan bir doktor, istediği tahlilleri dışarıda yaptırmanız gerekir.
Ama iyi bir doktor olduğunu ben de çok duydum. Bazı sebeplerden ona gidemeyeceğim maalesef.

Benim gebeliğim tüp bebek gebeliği ve üçüncü denemem bu yüzden çok endişeliyim....

Vana geldiğim zaman artık doktorlarla görüşe görüşe birisinde karar kılacağım ben de tam emin değilim...

Benim gebeliğim tüp bebek gebeliği ve üçüncü denemem bu yüzden çok endişeliyim....

Vana geldiğim zaman artık doktorlarla görüşe görüşe birisinde karar kılacağım ben de tam emin değilim...

Anlıyorum. Tabi senin daha pimpirikli olman doğal.

Medisina hastanesindeki öznur hanım da iyi bir doktordur. Arkadaşımın tüp ikiz bebeklerinin doğumunu yaptırmıştı. Alternatif olarak aklında bulunsun.

Anlıyorum. Tabi senin daha pimpirikli olman doğal.

Medisina hastanesindeki öznur hanım da iyi bir doktordur. Arkadaşımın tüp ikiz bebeklerinin doğumunu yaptırmıştı. Alternatif olarak aklında bulunsun.

Teşekkürler...Bakalım canım hayırlısıyla bi gelelim...

Söylediğin doktorları değerlendireceğim

Back