• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
tüp bebekle ilgili cok bilgim yok gec döllenme olup olmayacagini bilmiyorum ama bi yerde okumustum.gebeligin ilk zamanlarinda böyle tarih uyusmazliklari olabiliyormus..Doktorun buna gore dogum tarihini yeniden duzenlemesi gerekiyormus.Bekleyelim bakalim.Suan bebeklerimiz kötü durumda olsa illa ki bir sinyal verirler.kanama ya da yogun sanci seklinde.gerci benim kizimda yogun kanamam olmustu.ona rağmen tutundu ve cok sukur şimdi 4 buçuk yaşında. Allah ömür verecekse eğer ne olursa olsun yaşıyor bebek.Sagliksiz ise de ne yaparsan yap olmuyor. Bol bol dua edelim.Allah bu zamanda ettigimiz dualari geri cevirmez inşallah
Çok sağol canım haklısın. .suan dua edip tevekkül etmekten başka yapacak birsey yok. .4 yıldan sonra bebeğim geldi kaybetmek istemiyorum. Elimden geleni yapar Rabbim e dua ederim. .Bu bayram bana gelmedi

kizlar 5+0 daymisim kese goruldu ama bebek daha cok kucuk hadtaya goruruz dedi degerimde 4000 mis aslinda bu degerle bebegin gorulebileceinide okumustim morelim bozuldu doktor hersey iyi yolunda ama kucuk daha gorulmez dedi normalmi

kizlar 5+0 daymisim kese goruldu ama bebek daha cok kucuk hadtaya goruruz dedi degerimde 4000 mis aslinda bu degerle bebegin gorulebileceinide okumustim morelim bozuldu doktor hersey iyi yolunda ama kucuk daha gorulmez dedi normalmi
Evet normal bende dun 5+0 iken gittim ve sadce kese goruldu

bende 5+1 de gittim sadece kese göründü niye moralini bozuyorsun ki?doktor herşey yolunda dediyse için rahat olsun..

Herkese iyi bayramlar. Bebis anneyi zorlasada sabah sabah onunla bir bayram sabahina kalkip ilk onunla bayramlasmak çok guzel:KK68:
Rabbim bir daha ki bayram kokularıyla uyanmayi nasip etsin
@tweety23 ve SAfsa SAfsa eşleri boşa yormayin bulamazlar :) internetten sipariş verin 2-3 günü bulur gelmesi ama yapcak birşey yok :anneadayı:
Bulamadilar zaten :KK70: eksi elma yedik bizde :KK66:

Kızlar herkesin bayramını kutluyorum bu arada bir şey sormak istiyorum kaynanam gilde üzerime çay döktüler tam da karnima denk geldi şimdilik geçti bir şeyim yok ama bebegime bir şey olur mu çok korktum

Erken degil canim benimde sac dokulmem 5 . Haftada baslamisti.ama istahsizlik 6. Hafftada basladi 2 gundur de mide yanmasi oldu arastirdim hamilelik hormonlari yapiyomus. Bazi hamilelerde erken basliyo bu tip belirtiler canim sebebi de hamilelik hormonlari buyuk ihtimal haftaya gorutusun bebisini ben 6 arti 1 de gormustum:anneadayı::nazar::KK19:
Bende bebisimi gördüm çok şükür mide bulantisina alıştım artık doktor önlem amaçlı progestan verdi o zaman hepten mahvediyor haftaya sıra kalp atışında . Sen çoktan duymussundur dimi ??

Ya hanimlar su an alt ust oldum. Bugun doktor benden kan tahlilleri istedi yaptirdim. Simdi intden sonuclara baktim. Cogu sey yuksek cikmis. Anlamalarina bakiyim dedim losemi falan diyor. Korkmaya basladim. Atsam anlayabilcek yada kendi sonuclariyla karsilastiricak kimse var mi
İnternette herşeyin en kötüsü var .bence hiiic onlara bakıp canını sıkıp ta bebise negatif enerji verme. İyi düşün iyi olsun inşallah önemli birşey çıkmayacak

Kızlar herkesin bayramını kutluyorum bu arada bir şey sormak istiyorum kaynanam gilde üzerime çay döktüler tam da karnima denk geldi şimdilik geçti bir şeyim yok ama bebegime bir şey olur mu çok korktum
Ben bir yerde okumuştum senin haftanda amniyon sıvısı oluşmuş oluyormuş ve bebeği darbelere karşı koruyormus bence evham yapma birşey olmamıştır ama doktoruna gittiğinde yinede bir söylersin

Back