• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar iyi akşamlar. nasıl gidiyor hamişlik. kilo alanınız varmı ben 1,5 kılo felan aldım gibi. aslında cok yemıyorum ama halsiz oldugum için hareket etmiyorum.

Bende bugün hamile pantolonlarına baktım gerçekten iğrenç:KK43: Sanki sadece kilolu ve yaşlı insanlar hamile kalıyor hiç genç hamileleri düşünmemişler:110:
Aynen canim benim bende baktım o kadar bol ki şimdi bize erken ama rahat olsun diye anca eşofman giyicez heralde her zaman

ben 2 haftadır felaket bulanıyorum yemeden içmeden kesldm resmen nezaman geçer acaba bu bulantılar:KK43:kilo almak bir yana zayıfladım 3-4 kilo verdim

Bende bugün hamile pantolonlarına baktım gerçekten iğrenç:KK43: Sanki sadece kilolu ve yaşlı insanlar hamile kalıyor hiç genç hamileleri düşünmemişler:110:
Canim lcwda kotlar var aslinda fena degiller.

Eklentiler

• QuickMemo+_2015-09-12-23-36-02.png
    QuickMemo+_2015-09-12-23-36-02.png
    318,9 KB · Görüntüleme: 28
Aynen canim benim bende baktım o kadar bol ki şimdi bize erken ama rahat olsun diye anca eşofman giyicez heralde her zaman
Hiç sorma canım ya internetten bakıyorum orda da çok pahalı:oops: Ay ne giycezz bizz:mad:

Canim lcwda kotlar var aslinda fena degiller.
Evet canım sitesinde var ama mağazada yok :)) Defacto nun da sitesinde bir pantolon beğendim aslında ama beden olarak bilemedim:KK9:

bakalim.. benim midemi etkiliyor bazi kokular ama daha hic ogurmedim oyle. wallahi bir arkadasim ilk uc ayini wc de gecirdi. yazik kiz aksamlara yastik atiyorum suraya, yataktan git gel zor oluyor diyordu. insallah o kadar zorlu gecmez. ama daha yeni tabi. ben 4+4 um bugun
Hmm evet dedgin gibi canim daha yeni yeni baslar insallah kolaylikla atlatiriz benim ilk hamileligim cok zordu ayni arkasin gibi wc den cikamzdim ama cok sukur suan bisi yok gibi tabi 6 dan sonra biraz daha fena oluyor insanin migdesi ama bi kolaylik veriyor Rabbim:KK200::KK54:

Süt hiç icemiyorum canim bugün hep yattım akşama patates hasladim tavsiye size de mide bulantısinda iyi geliyo
ohh sut icememen kotu olmus. protein yemen lazim. belki yiyebiliyorsan yogurt? hatta ben bazen kuru nane ekiyorum uzerine azicik, mide bulantisina da iyi geliyor. hem iyi besleneceksin diyorlar hem de bisey yiyemiyoruz. ne olacak ki boyle...

Hmm evet dedgin gibi canim daha yeni yeni baslar insallah kolaylikla atlatiriz benim ilk hamileligim cok zordu ayni arkasin gibi wc den cikamzdim ama cok sukur suan bisi yok gibi tabi 6 dan sonra biraz daha fena oluyor insanin migdesi ama bi kolaylik veriyor Rabbim:KK200::KK54:
ay ikinci hamileligin mi ne guzel.. kizin mi var oglun mu? acaba bu hamileligin farkli olacak mi..
benim daha ilk. hersey o kadar heyeacnli ki! dunyaya bagirmak istiyorum bebegim icimde diye ama zor tutuyorum vallahi. cok yakin iki arkadasima soyledim, bir de ailelerimize o kadar :)

ohh sut icememen kotu olmus. protein yemen lazim. belki yiyebiliyorsan yogurt? hatta ben bazen kuru nane ekiyorum uzerine azicik, mide bulantisina da iyi geliyor. hem iyi besleneceksin diyorlar hem de bisey yiyemiyoruz. ne olacak ki boyle...
Hiç sorma kuzum ya bu mide bulantisiyla nasıl iyi beslenelim ben de anlamadım zayıflamayim yeter şimdilik bana kilo vermeye başlayan arkadaslar var hepimizin Allah yardımcısı olsun

Hiç sorma kuzum ya bu mide bulantisiyla nasıl iyi beslenelim ben de anlamadım zayıflamayim yeter şimdilik bana kilo vermeye başlayan arkadaslar var hepimizin Allah yardımcısı olsun
peki vitamin kullaniyor musun? benim doktorum bana burda vitamin kompleksi verdi. balik yagiyla birlikte gunde bir tane aliyorum. gerci ben uc ay onceden kullanmaya basladim ama doktor ilk uc ay da devam etmelisin dedi

Ben bugün koton dan aldım lcw rezalet hıc şık bırsey yok normal giydiğim şeylerin büyüklerini aldım beli lastikli ama gözükmüyor cok da rahat hamile kıyafeti giyeceğimi hıc sanmıyorum acayip rüküşler tayt giyer geçerim karnım büyüdüğünde de :KK49:

Hiç sorma canım ya internetten bakıyorum orda da çok pahalı:oops: Ay ne giycezz bizz:mad:

Evet canım sitesinde var ama mağazada yok :)) Defacto nun da sitesinde bir pantolon beğendim aslında ama beden olarak bilemedim:KK9:
Yok canim magazadada var ben aldim bundan yada benzeri emin degilim. Dar paca 34 yada 36 bedendi emin degilim :)))
Avmlere bak ordakielrde vardir. Kilo kac bu arada. Ben su an 62 oldum:D

Yok canim magazadada var ben aldim bundan yada benzeri emin degilim. Dar paca 34 yada 36 bedendi emin degilim :)))
Avmlere bak ordakielrde vardir. Kilo kac bu arada. Ben su an 62 oldum:KK70:
Bugün avm de baktım canım da bulamadım:KK43: 53 kiloyum canım yani geçen hafta öleydi:63:

Ben bugün koton dan aldım lcw rezalet hıc şık bırsey yok normal giydiğim şeylerin büyüklerini aldım beli lastikli ama gözükmüyor cok da rahat hamile kıyafeti giyeceğimi hıc sanmıyorum acayip rüküşler tayt giyer geçerim karnım büyüdüğünde de :KK49:
Üst kıyafette bende öyle düşünüyorum canım normal mağazalardan büyük beden alıcam ama pantolon hamile pantolonu olması lazım şuan bile pantolonlarımın beli rahatsız ediyor:KK47:

Back