- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.381
Ay sağol canim. Ama onun ustune 2 kez gittim ben doktora sorun yok yaniİnternette herşeyin en kötüsü var .bence hiiic onlara bakıp canını sıkıp ta bebise negatif enerji verme. İyi düşün iyi olsun inşallah önemli birşey çıkmayacak
Hamilelikden kaynakli canim ben 2 haftadir oleyim. Kalkiyorum 3 saat sonra tekrar uyuyorum napim dayanamiyorumKizlaaaaar bayraminiz kutlu olsun! Bir dahakine bebisleriniz kucaginizda olsun!
Yahu bugun acayip bir uyku halim var. sanki goz kapaklarimda filler tepiniyor. acamiyorum bile hic. aranizda boyle durum yasayan var mi? bir de ne yapiyorsunuz uyanmak icin? ben yuzumu yikadim durdum ama hic ise yaramadi
Ben de günlük ped kullanmıyorum artık. dr bana da kullanma dedi
ay ben yurt disindayim sekerim, bayram da geldik ise calisiyoruzHamilelikden kaynakli canim ben 2 haftadir oleyim. Kalkiyorum 3 saat sonra tekrar uyuyorum napim dayanamiyorumama kurban bayrami agir gecer onunda etkisi vardir bugun mutlaka
aynen canım bende çok fenayım sürekli uykum var üstelik yatıncada midem yüzünden uyuyamıyorum ne kadar sürer acaba bu durumKizlaaaaar bayraminiz kutlu olsun! Bir dahakine bebisleriniz kucaginizda olsun!
Yahu bugun acayip bir uyku halim var. sanki goz kapaklarimda filler tepiniyor. acamiyorum bile hic. aranizda boyle durum yasayan var mi? bir de ne yapiyorsunuz uyanmak icin? ben yuzumu yikadim durdum ama hic ise yaramadi
üstüne görme dediğin şey yerleşme kanaması bebek kendine yer açarken oluyo kanama zararsız yani ama yinede doktora danış tabiay kizlar yaa cok paniklemis durumdayim!! biraz once idrarimi yapmaya gittim. kendimi silerken pecete de bir damla koyu kirmizi, hatta kahverengi sumukumsu kan gordum.
ustune gorme olayi nasil oluyor ya? bilen geciren var mi? doktora mi gitsem ki ?
ama peki yerlesme kanamasi BAT'i gecince oluyor mu? ben onu bebek rahme inince oluyor zannediyordum. Benim idrar testlerim pozitif oldugu icin ben yerlesme olmustur diye dusunmustum..üstüne görme dediğin şey yerleşme kanaması bebek kendine yer açarken oluyo kanama zararsız yani ama yinede doktora danış tabi
bide benim bildiğim kanama pıhtı şeklinde drğilse korkulacak bişey yokmuş
Canim bnmde öyle az basladi 3 4 gundur devam ediyor dktr bir Sorun yok diyor ins seninde yoktu bir sorun,,,, Bnm 2. Günü, artti adet seklindeama peki yerlesme kanamasi BAT'i gecince oluyor mu? ben onu bebek rahme inince oluyor zannediyordum. Benim idrar testlerim pozitif oldugu icin ben yerlesme olmustur diye dusunmustum..
belki de iyice yerlesiyordur kerata.. neyse, bir daha gelirse oyle gidecegim doktora sanirim.
zamanını bilmiyorum canım ama dediğin gibi iyice yerleşiyo demekki kerataama peki yerlesme kanamasi BAT'i gecince oluyor mu? ben onu bebek rahme inince oluyor zannediyordum. Benim idrar testlerim pozitif oldugu icin ben yerlesme olmustur diye dusunmustum..
belki de iyice yerlesiyordur kerata.. neyse, bir daha gelirse oyle gidecegim doktora sanirim.
Canım seni oviitrelle kullanalar tipiğinden hatırlıyorum tüp bebek yöntemiylemi hamile kaldın.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..Çok sağol canım haklısın. .suan dua edip tevekkül etmekten başka yapacak birsey yok. .4 yıldan sonra bebeğim geldi kaybetmek istemiyorum. Elimden geleni yapar Rabbim e dua ederim. .Bu bayram bana gelmedi
melekper34 Cilekkokusu12345 vallahi kızlar sağolun. Yüreğime su serptiniz. Benim pzrt Dr randevum vardı o zamana kadar tekrar kanamazsam, pzrt danisicam. :))
Yaa bebisi ne zaman hissetmeye başlıcam ki? annecim seninleyim dese keşke :))[/QUOTE
bişeycik olmaz inşallah bebişlerimize
bende artık hissetmek istiyorum yaa bide ben daha keseyi bile görmedim o yüzden acaba hamile değilmiyim bile diyorum
hayırlısıyla pazartesi bi gelseydi inşallah herşey yolundadır
Allah yüzune baksin canmSağol canım çok dua ediyorum. .Dr lar bizim ruh halimizden anlamıyor malesef. .umitsizlestirip 1 hafta sonra gel diyorlar üzüntüden gözümü acamadim bugün. .umarım hersey düzelir dua edin sizde
Bende 2 gebelik yasadin ana kese gorunmeden dustu canm oyuzdrn korkum aslinda insallah hersey yolundadir canmBenim ikinci bebiş tecrübeliyim canm benm bak gidince görcn ilk benm işte insan çok tedirgin oluyo içime kız olck gibi dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?