2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlaaaaar bayraminiz kutlu olsun! Bir dahakine bebisleriniz kucaginizda olsun!

Yahu bugun acayip bir uyku halim var. sanki goz kapaklarimda filler tepiniyor. acamiyorum bile hic. aranizda boyle durum yasayan var mi? bir de ne yapiyorsunuz uyanmak icin? ben yuzumu yikadim durdum ama hic ise yaramadi

İnternette herşeyin en kötüsü var .bence hiiic onlara bakıp canını sıkıp ta bebise negatif enerji verme. İyi düşün iyi olsun inşallah önemli birşey çıkmayacak
Ay sağol canim. Ama onun ustune 2 kez gittim ben doktora sorun yok yani

Hamilelikden kaynakli canim ben 2 haftadir oleyim. Kalkiyorum 3 saat sonra tekrar uyuyorum napim dayanamiyorum ama kurban bayrami agir gecer onunda etkisi vardir bugun mutlaka

Ben de günlük ped kullanmıyorum artık. dr bana da kullanma dedi

Ben de günlük pedlerin zararlı olduğunu duymuştum, bebek düşünmeye başladıktan sonra hiç kullanmadım. Onun yerine rulo peçeteden bir parça koparıp katlayıp koyuyorum hem daha sağlıklı oluyor hem de daha sık değiştirilebiliyor..

ay kizlar yaa cok paniklemis durumdayim!! biraz once idrarimi yapmaya gittim. kendimi silerken pecete de bir damla koyu kirmizi, hatta kahverengi sumukumsu kan gordum.

ustune gorme olayi nasil oluyor ya? bilen geciren var mi? doktora mi gitsem ki ?

Hamilelikden kaynakli canim ben 2 haftadir oleyim. Kalkiyorum 3 saat sonra tekrar uyuyorum napim dayanamiyorum ama kurban bayrami agir gecer onunda etkisi vardir bugun mutlaka
ay ben yurt disindayim sekerim, bayram da geldik ise calisiyoruz
bugun cok yoruldum galiba, biraz once bir damla kan gordum. insallah birsey olmaz

aynen canım bende çok fenayım sürekli uykum var üstelik yatıncada midem yüzünden uyuyamıyorum ne kadar sürer acaba bu durum

ay kizlar yaa cok paniklemis durumdayim!! biraz once idrarimi yapmaya gittim. kendimi silerken pecete de bir damla koyu kirmizi, hatta kahverengi sumukumsu kan gordum.

ustune gorme olayi nasil oluyor ya? bilen geciren var mi? doktora mi gitsem ki ?
üstüne görme dediğin şey yerleşme kanaması bebek kendine yer açarken oluyo kanama zararsız yani ama yinede doktora danış tabi
bide benim bildiğim kanama pıhtı şeklinde drğilse korkulacak bişey yokmuş

ama peki yerlesme kanamasi BAT'i gecince oluyor mu? ben onu bebek rahme inince oluyor zannediyordum. Benim idrar testlerim pozitif oldugu icin ben yerlesme olmustur diye dusunmustum..

belki de iyice yerlesiyordur kerata.. neyse, bir daha gelirse oyle gidecegim doktora sanirim.

Canim bnmde öyle az basladi 3 4 gundur devam ediyor dktr bir Sorun yok diyor ins seninde yoktu bir sorun,,,, Bnm 2. Günü, artti adet seklinde

zamanını bilmiyorum canım ama dediğin gibi iyice yerleşiyo demekki kerata

Merhabalar herkese. Rabbim hepimize bebelerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.. Son adet tarihim 9 ağustos fakat geç döllenme olmuş salı günü keseyi gördük şükür darısı kalp atışını duymaya inşallah.. Ben 4 senelik tedaviler negatif aşılamadan sonra sürpriz bir şekilde oğluma hamile kaldım çok şükür şuan 1 buçuk yaşında ve yine beklemediğim Biranda Hamile olduğumu öğrendim oğlum çok küçük olduğu halde emzirdiğim halde ve Bikaç sene sonra düşünürüm dediğim halde hiç üzülmedim bu Bana rabbimin ikinci mucizesi sağ salim kucağıma alırım inşallah.. Kimse umudunu hiç yitirmesin Yeterki Allah ol desin herşey oluverir..

Çok sağol canım haklısın. .suan dua edip tevekkül etmekten başka yapacak birsey yok. .4 yıldan sonra bebeğim geldi kaybetmek istemiyorum. Elimden geleni yapar Rabbim e dua ederim. .Bu bayram bana gelmedi
Canım seni oviitrelle kullanalar tipiğinden hatırlıyorum tüp bebek yöntemiylemi hamile kaldın.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Benim ikinci bebiş tecrübeliyim canm benm bak gidince görcn ilk benm işte insan çok tedirgin oluyo içime kız olck gibi dogdu
Bende 2 gebelik yasadin ana kese gorunmeden dustu canm oyuzdrn korkum aslinda insallah hersey yolundadir canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…