- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.774
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.221
canım benim tüp bebekti 10. gün değerim 594 çıkmıştı. ilk muaynede tek kese göründü geçen haftalarda ikincde göründü
İyi akşamlar kızlar göbeğimin alt kısmı yani vajinanın üstü ağrıyo. Sancı giriyo ara ara.. Inşallah bir sorun yoktur.. Sizde de oluyo mu??
Canım değerin 4500 5000 olmadan karından görülmüyor bilemem tabi ama bence sen Haziran annesinin bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde değerim 347 idi 4800 olduğunda kese göründü suan tam 7+2 haftalığım tam 5+1 de görülmüştü kesem yani tam 2 hafta olmuş suan 51 günlük hamileyim oyle hesaplaAma sen ogreneli 15 gun olmus benm ogreneli 1 hafta bile olmuyor bat 20
canım çok geçmiş olsun yaa inşallah iltihap filan geçmez bebeğe sıkıntı etme ağrın varsa karanfil biraz rahatlatır ilaç kullanamadığın için o uyuşturuyo dişi ama tabi bi araştır zararı yoksa kullanKızlar yuzum sisti ve doktora gittim bugün az bile disiniz agrisa hemen doktora gidin benimki direkt sisti o yüzden doktor bi şey yapamayiz sismeseydi geçici dolgu yapıyoruz dedi ya da cok sisicek o zaman yariyoruz dışı dedi Ama mahvetti beni dış bugün ...doktor da kötü konuştu dua et bebeğine geçmesin o iltihap dedi dua edin kızlar bebegime geçmesin iltihap
geçmiş olsun canım bendede var o ağrı sende enfeksiyon olduğu zaman oluyo o ağrı geneldebende adet ağrısı gibi ağrılar çok çekiyorum, belim karnım ağrıyor, ağrı dizlerime vuruyor, şimdi adet olacam bitti rüya diye üzülüyorum ama sonra geçiyor çok şükür, internetten araştırdım normal görünüyor ama 2 hafta sonra dr randevum var kalp atışı için o zaman soracam normalmiymiş
Canim pazartesi gunu 10,bin civari olmasi lazim artis 2 gundde 2 katiysa egerCanım değerin 4500 5000 olmadan karından görülmüyor bilemem tabi ama bence sen Haziran annesinin bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde değerim 347 idi 4800 olduğunda kese göründü suan tam 7+2 haftalığım tam 5+1 de görülmüştü kesem yani tam 2 hafta olmuş suan 51 günlük hamileyim oyle hesapla
Leke devam ediyormu canimİyi akşamlar kızlar göbeğimin alt kısmı yani vajinanın üstü ağrıyo. Sancı giriyo ara ara.. Inşallah bir sorun yoktur.. Sizde de oluyo mu??
İnsallah kuzum moralim alt üst oldu doktor öyle deyince ama herşey nasiptir yavrularımız Allah a emanetcanım çok geçmiş olsun yaa inşallah iltihap filan geçmez bebeğe sıkıntı etme ağrın varsa karanfil biraz rahatlatır ilaç kullanamadığın için o uyuşturuyo dişi ama tabi bi araştır zararı yoksa kullan
Hoşgeldin canim benim aramıza Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsinBeni de ekleyiiinnn
bende adet ağrısı gibi ağrılar çok çekiyorum, belim karnım ağrıyor, ağrı dizlerime vuruyor, şimdi adet olacam bitti rüya diye üzülüyorum ama sonra geçiyor çok şükür, internetten araştırdım normal görünüyor ama 2 hafta sonra dr randevum var kalp atışı için o zaman soracam normalmiymiş
Sevindim canim sende benim gibi pazartesimi gideceksin doktora ben sabirsizlaniyorum pazartesine kadar vakit nasil gecet bilmiyorm hayirli haberler aliriz insallah
İnşallah canm benmSevindim canim sende benim gibi pazartesimi gideceksin doktora ben sabirsizlaniyorum pazartesine kadar vakit nasil gecet bilmiyorm hayirli haberler aliriz insallah
Aminnn canim allah hepimizin bebeklerini kucagina almaui nasip etsin insallah ikimizde senin konunda yazismistik sukur bak mayis annelerinde yazismayi nasip etti rabbimİnşallah canm benm
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. .
Aynen canım.. Rabbimin lütfu.. Ben de balık istemiştim ama o zaman hamile olduğumu bilmiyordum.. Eşim alıp getirdi, kayınvalide de pişirdi ben de bi güzel yedim.. İnanır mısın sen ayvayı yazmadan benim aklımdan ayva geçiyodu.. bir yerlerde okumuştum hamilelikte ayva yiyenin bebeği güzel olur diye o aklıma gelmiştiAminnn canim allah hepimizin bebeklerini kucagina almaui nasip etsin insallah ikimizde senin konunda yazismistik sukur bak mayis annelerinde yazismayi nasip etti rabbim
Benim çok çiğköfteArkadaslar belirtiniz neler ben ayva aserdim ama bulamadik eksi elmayla yetindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?