2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Karnimdan ben tam adet gunumde kan verdim o zamn 537 idi suan kac bilemiyorum erken farkkettik bugun doktor bakti ve gorundu kesemizi şükür
Sukur canim kacgun gecti ogreneli kacgun oldu tan olarak gebeligi ogreneli yani

Adet gununde ogrendiniz ve uZerinden tam 2hafta gecti ve kese gorundu dogru anladim degilmi bende ogrendikten 13 gun sonra goodecegm dr insallah benmde gorunur

Adet gununde ogrendiniz ve uZerinden tam 2hafta gecti ve kese gorundu dogru anladim degilmi bende ogrendikten 13 gun sonra goodecegm dr insallah benmde gorunur
Ogrendigimde adetime 5 gun vardi adetime 2 kala kan verdim 217 cikti tam adet gunumde tekrar verdim 537 cikti tambir hafta sonra bugun de kese goruldu canim

Ogrendigimde adetime 5 gun vardi adetime 2 kala kan verdim 217 cikti tam adet gunumde tekrar verdim 537 cikti tambir hafta sonra bugun de kese goruldu canim
Yani ogrendikten 12 gun sonra gornus oluyosun adetinde 1 haftabgecmis oluyor degilmi canm

Yani ogrendikten 12 gun sonra gornus oluyosun adetinde 1 haftabgecmis oluyor degilmi canm
Aynen evet canim ama benim öğrendigim test hassas testlerdi ondan erken öğrendim ve de folik asit alıyordum 3 ay onceden basladim almaya belki ondan biraz büyümüş olabilirde

Aynen evet canim ama benim öğrendigim test hassas testlerdi ondan erken öğrendim ve de folik asit alıyordum 3 ay onceden basladim almaya belki ondan biraz büyümüş olabilirde
Senin beklenen adet kacti canin benm 20 si

Adet tarihi 20 si ilk test 16 sinda yaptirdim 179
18 nde tekrarladim 281 cikti adet gunumde
600 yakin bir rakam olmasi lazim ama tekrarlamadim testi canm bnde pazattesi gidecgom dr

Çok sık iç çamaşırı degistiriyorum canım evet hamileyken doktoruma danistim kullanmadan pedi kullanmıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…