- 5 Şubat 2013
- 695
- 498
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.181
Cevabiniz su serpti resmen allah razi olsun :)benim kızım ilk aylarda hep asagidaydi.5-6.aylarda yukariya yerlesti cok şükür.erken dogum da olmadi.icinizi ferah tutun.
Doktor birşey söylemiyor mu kimyasallar için falanSagol canin duzenledim benm 4. Yilm 4 yildir istiyorz 3. Asilamamdi bu ilk asilamam tuttu dustu 2. Tutmadi 3. Tuttu sukur. birdr kendlgnden olan var oda dustu 2 kimyasal yasadim hic kese gormedim oyuzden daha cok korkuyorn rabbim bukez yuzumuze baksin insallah
Insallah gecmez yaa olmadi cektirsen bisy olurmu acabaKızlar yuzum sisti ve doktora gittim bugün az bile disiniz agrisa hemen doktora gidin benimki direkt sisti o yüzden doktor bi şey yapamayiz sismeseydi geçici dolgu yapıyoruz dedi ya da cok sisicek o zaman yariyoruz dışı dedi Ama mahvetti beni dış bugün ...doktor da kötü konuştu dua et bebeğine geçmesin o iltihap dedi dua edin kızlar bebegime geçmesin iltihap
Hayırlı olsun canım, bu kesen bebek şimdi görülmez doktorun bir hafta 10 gün sonraya çağırması lazım bebeği ve kalp atışını duyman için..Kizlar bugun doktora gittik kesemiz gorunmus cok sukur ama ben anlamdim bebegimizi de gorecegiz kalp atminida dedi ben gonderiruorm simdi ultrason fotografini bu kesemi bebekmi bebek olusacak falan deyince kafam karşıti
canım benim tüp bebekti 10. gün değerim 594 çıkmıştı. ilk muaynede tek kese göründü geçen haftalarda ikincde göründüslm arkadaşım, bana da dr ilk kan tahlillerimin yüksekliğinden ikiz olabilir demişti ama geçen hafta tek kese göründü, daha erken belki ileriki haftalarda ikinci kesede görülür dedi, senin bhcg kaç çıkmıştı, merak ettim
Maalesef canim ya doktor hic bi şey yapamayiz dedi üzdü beni bi de yaa insallah geçmezInsallah gecmez yaa olmadi cektirsen bisy olurmu acaba
Kanda pihtilasma cikti igne kullaniyrm ilk kez bugebeligimdeDoktor birşey söylemiyor mu kimyasallar için falan
Bir de baska doktora sorsan keske belki bi baskasinin bildigi vardirMaalesef canim ya doktor hic bi şey yapamayiz dedi üzdü beni bi de yaa insallah geçmez
Kuzum geldim eve Dinleniyorum şimdi biraz daha iyiyim o doktor da burda bilindik bi doktor oldukça iyi baba gibi davraniyo ama öyle demesi uzdu beni işteBir de baska doktora sorsan keske belki bi baskasinin bildigi vardir
Oyle mi doktor demisti zaten bende biraz endiselendim açıkçasıHayırlı olsun canım, bu kesen bebek şimdi görülmez doktorun bir hafta 10 gün sonraya çağırması lazım bebeği ve kalp atışını duyman için..
Hmm neyse stres yapma ben dun ve bugun biraz stres yaptim kasiklarim cok agridi doktora gittik hemen simdilik bisi yok sukur is yasak agir kaldirma ve en onemlisi üzülme stres yapma dediKuzum geldim eve Dinleniyorum şimdi biraz daha iyiyim o doktor da burda bilindik bi doktor oldukça iyi baba gibi davraniyo ama öyle demesi uzdu beni işte
22 aylık canım benimki
Süper Allah evlatlarımızı bize bağışlasın uzun Ömürlü olsunlar tecrübeli anne ilan ediyorum bizi@cancat vedenizkiziii benimde ikinci geliyor. Kızım var 1 tane 3 yaşında olucak 1 Ekimde İstanbuldayım ben de
Çok sağol canim ilgilendigin için sen de dikkat et kendine bayramda yorma kendiniHmm neyse stres yapma ben dun ve bugun biraz stres yaptim kasiklarim cok agridi doktora gittik hemen simdilik bisi yok sukur is yasak agir kaldirma ve en onemlisi üzülme stres yapma dedi
Sende sagol canim insallah edecigiz bundan sonra artikÇok sağol canim ilgilendigin için sen de dikkat et kendine bayramda yorma kendini
İnsallah canm aminAmin inşallah çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla bunu sağ salim kucağına alırsın inşallah
Canim degerin kacken kese goruldu birde karindanmi goruldu vajinalmiKizlar bugun doktora gittik kesemiz gorunmus cok sukur ama ben anlamdim bebegimizi de gorecegiz kalp atminida dedi ben gonderiruorm simdi ultrason fotografini bu kesemi bebekmi bebek olusacak falan deyince kafam karşıti
Karnimdan ben tam adet gunumde kan verdim o zamn 537 idi suan kac bilemiyorum erken farkkettik bugun doktor bakti ve gorundu kesemizi şükürCanim degerin kacken kese goruldu birde karindanmi goruldu vajinalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?