2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Doktor birşey söylemiyor mu kimyasallar için falan

Kızlar yuzum sisti ve doktora gittim bugün az bile disiniz agrisa hemen doktora gidin benimki direkt sisti o yüzden doktor bi şey yapamayiz sismeseydi geçici dolgu yapıyoruz dedi ya da cok sisicek o zaman yariyoruz dışı dedi Ama mahvetti beni dış bugün ...doktor da kötü konuştu dua et bebeğine geçmesin o iltihap dedi dua edin kızlar bebegime geçmesin iltihap

Insallah gecmez yaa olmadi cektirsen bisy olurmu acaba

Kizlar bugun doktora gittik kesemiz gorunmus cok sukur ama ben anlamdim bebegimizi de gorecegiz kalp atminida dedi ben gonderiruorm simdi ultrason fotografini bu kesemi bebekmi bebek olusacak falan deyince kafam karşıti
Hayırlı olsun canım, bu kesen bebek şimdi görülmez doktorun bir hafta 10 gün sonraya çağırması lazım bebeği ve kalp atışını duyman için..

canım benim tüp bebekti 10. gün değerim 594 çıkmıştı. ilk muaynede tek kese göründü geçen haftalarda ikincde göründü

Kuzum geldim eve Dinleniyorum şimdi biraz daha iyiyim o doktor da burda bilindik bi doktor oldukça iyi baba gibi davraniyo ama öyle demesi uzdu beni işte
Hmm neyse stres yapma ben dun ve bugun biraz stres yaptim kasiklarim cok agridi doktora gittik hemen simdilik bisi yok sukur is yasak agir kaldirma ve en onemlisi üzülme stres yapma dedi

Hmm neyse stres yapma ben dun ve bugun biraz stres yaptim kasiklarim cok agridi doktora gittik hemen simdilik bisi yok sukur is yasak agir kaldirma ve en onemlisi üzülme stres yapma dedi
Çok sağol canim ilgilendigin için sen de dikkat et kendine bayramda yorma kendini

Evet tecrübeli oluyoruz tabiki ikincilerde nelerle karşılaşacağımızı biliyoruz. İlkinde hiçbirşey bilmiyorduk ama gayette güzel idare ettim şimdi bu bebekte daha rahat ederim. Hem kızımda bayağı büyüdü bana yardımcı oluyor bazı konularda. Kardeşiyle mutlu olur inşallah kıskançlık çok yaşamayız umarım...

Kizlar bugun doktora gittik kesemiz gorunmus cok sukur ama ben anlamdim bebegimizi de gorecegiz kalp atminida dedi ben gonderiruorm simdi ultrason fotografini bu kesemi bebekmi bebek olusacak falan deyince kafam karşıti
Canim degerin kacken kese goruldu birde karindanmi goruldu vajinalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…