• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Beta degeri peki o onemli degilmi canim
Önemli tabiki ama ona göre hesap pek yapmıyor lar benim bata 5 gün kala 41 di 1-2 haftalık değer 2 gün kala yaptığım 300 olmuştu yine tam hafta söylenmedi son adet tarihinden hesapla geneli bu çünkü :)

doktoruma söyleyeyim canm sen hamileyken kullandın dimi bunu
birde sen günlük ped kullanıyomusun ben devamlı kullanıyorum sık sık enfeksiyon oluyo acaba zararlımı günlük pedler geçen bi arkadaş sakın kullanmayın yazmış
Aynen arkadaslar gunluk ped kullanmayin onn yerine pamuklu iccamasiri kullann ve sik sik camasir degisin ama ped kullanmayin enfeksiyon yapabiliyo ki olmussunuz

Önemli tabiki ama ona göre hesap pek yapmıyor lar benim bata 5 gün kala 41 di 1-2 haftalık değer 2 gün kala yaptığım 300 olmuştu yine tam hafta söylenmedi son adet tarihinden hesapla geneli bu çünkü :)
Mesela senin takvime gore kese gorulnus olmasi lazin gorundumu canim son adet tarihin ne senn

günaydın canım aramızda bir gün varmış. beni bayram sonrasına çağırdı doktor sen ne güzel duymuşsun. Karından mı duydunuz canım? birde bulantın falan var mı?
ilk karnimdan bakti yakalayamadi kalp atisini gorduk ama sabitleyemedi o yuzden alttan bakti. bulantilarim karim acken ve yedikten sonra oluyo 2 haftada 3 kilo verdim pek yiyemiyorum aciktim zannediyorum ama azicik yiyorum :KK64:

Sata gore bende mayis annesi olacagim insallah dr pazartesi gittigimde net ogrenirim kac haftalik oldugunu allah hepimize evlatlarimizi kucagimaza almayi nasip etsin insallah

canım ilaç bulantıyı hafif azalttı benim ikiz olduğundan daha ağır geçiyormuş doktor öyle söyledi beta hcg seviyesi sizde ikiye katlıyor dedi serum taktırdğmda da hafiflemşti ama ynede birşey yiyemiyorum ilaçtan sonrada çorba elma salatalık bu tarz şeylerden azar azar yersem yiyebilyrm

slm arkadaşım, bana da dr ilk kan tahlillerimin yüksekliğinden ikiz olabilir demişti ama geçen hafta tek kese göründü, daha erken belki ileriki haftalarda ikinci kesede görülür dedi, senin bhcg kaç çıkmıştı, merak ettim

Sata gore bende mayis annesi olacagim insallah dr pazartesi gittigimde net ogrenirim kac haftalik oldugunu allah hepimize evlatlarimizi kucagimaza almayi nasip etsin insallah
Benimde p.tesi randevu Allah hayırlısı ni nasip etsin inşallah günler geçmek bilmiyor :(

Beninde 20 agustos bende sata gore yapayim ozaman simdilik takvimi dr gelince duzenlerim tekrar
Canım doğrusu bu die düşünüyor um ben kanuni sultan süleyman hastanesinin sitesinde doğum tarihine falan baktım ona göre yaptım takvimi orda bi bak istersen sende :)

Benimde p.tesi randevu Allah hayırlısı ni nasip etsin inşallah günler geçmek bilmiyor :KK43:
Aynen canm benmde pazrtesi uyuyup uyansak hemen gorsek keske ben 2tane kimyasal yasadin oncesinde oyuzden cok korkuyorn elim yuregmde heran
Allah hepimizin bekleyisini hayirla sonuclandirsin

Canım doğrusu bu die düşünüyor um ben kanuni sultan süleyman hastanesinin sitesinde doğum tarihine falan baktım ona göre yaptım takvimi orda bi bak istersen sende :)
Sagol canin duzenledim benm 4. Yilm 4 yildir istiyorz 3. Asilamamdi bu ilk asilamam tuttu dustu 2. Tutmadi 3. Tuttu sukur. birdr kendlgnden olan var oda dustu 2 kimyasal yasadim hic kese gormedim oyuzden daha cok korkuyorn rabbim bukez yuzumuze baksin insallah

Aynen canm benmde pazrtesi uyuyup uyansak hemen gorsek keske ben 2tane kimyasal yasadin oncesinde oyuzden cok korkuyorn elim yuregmde heran
Allah hepimizin bekleyisini hayirla sonuclandirsin
Amin inşallah çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla bunu sağ salim kucağına alırsın inşallah :KK15:

Kizlar bugun doktora gittik kesemiz gorunmus cok sukur ama ben anlamdim bebegimizi de gorecegiz kalp atminida dedi ben gonderiruorm simdi ultrason fotografini bu kesemi bebekmi bebek olusacak falan deyince kafam karşıti

Eklentiler

• 20150923_153321.jpg
    20150923_153321.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 70
  • 20150923_153321.jpg
    20150923_153321.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 66
Sagol canin duzenledim benm 4. Yilm 4 yildir istiyorz 3. Asilamamdi bu ilk asilamam tuttu dustu 2. Tutmadi 3. Tuttu sukur. birdr kendlgnden olan var oda dustu 2 kimyasal yasadim hic kese gormedim oyuzden daha cok korkuyorn rabbim bukez yuzumuze baksin insallah
Canım bol bol dua et çok çok geçmiş olsun bundada vardır bi hayır bugün dualar kabul olurmuş dua et Rabbim bebeğini bagislasin sana inşallah :)

Back