2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar ben cok korkuyorum ilk bebegimin 9 haftalikken kalbi durdu sebebini arastirtmadim simdi yine bisey olacak diye cok korkuyorum dua edelim birbirimize
Her sey ayni sonuclanacak diye bisey yok canim iyi dusun iyi olsun inşaallah. Doktorun muhakkak sormuştur öncesinde düşük yaptın mi diye. Ona göre kontrol altinda tutar gerekirse seni

Hersey ayni sonuclanacak diye bisey yok canim iyi dusun iyi olsun inşaallah. Doktorun muhakkak sormuştur öncesinde düşük yaptın mi diye. Ona göre kontrol altinda tutar gerekirse seni
Evet zaten ilk doktoruma devam ediyorum ona gore bisey olur insallah birazda stresden oldu ilki sakin stres yapmayin

Sendemi ilk bebegini kaybettin ben de ilk bebegimi kaybettim bende 3 aydan sorna soylemeyi düşünüyorum

Evet canım 3.5- 4 ay gibi bir zaman geçti üzerinden. Hamilelikte çok aşırı bulantı- halsizlik vs. olmazsa söylemeyeceğim. En azından 8. haftaya kadar beklerim.

Kizlar ben cok korkuyorum ilk bebegimin 9 haftalikken kalbi durdu sebebini arastirtmadim simdi yine bisey olacak diye cok korkuyorum dua edelim birbirimize
Canm bende kaybetmişti bebegim şuan kan sulandrıcı progesteron kullanıyorum sen kullanıyomusun

Kizlar kasık agrisi yasayan var mi ben uykumdan aglayarak kalkiyorum doktora gittim bisey yok diyor ama cok şiddetli agrim var bide yedigimi cikartiyorum iyice halsiz düştüm

Kizlar kasık agrisi yasayan var mi ben uykumdan aglayarak kalkiyorum doktora gittim bisey yok diyor ama cok şiddetli agrim var bide yedigimi cikartiyorum iyice halsiz düştüm
aynen canım bendede var kasık ağrısı belimde çok ağrıyo sık sık uzanıyorum krndimi yormamaya çalışıyorum sende enfeksiyon varmı ondanda oluyo kasık ağrısı bende var mesela
bide kokulara karşı hassaslaştım ellerimi yıkarken sıvı sabunun kokusu midemi bulandırıyo

Butun testleri yapti enfeksiyon yok dedi gecmis olsun canim cok fena sancim var valla bazen oyle bir kivrandiriyor ki anlatamam . Daha dikkatli olayim bari.

Geçmiş olsun canım bende de enfeksiyon var sen bişey kullanıyor musun bunun için

Canim bence nolur nolmaz. Coraspirin veya bi bebek aspirini falan ic.doktoruna da tekrar danis genelde veriyorlar tedbir amacli..bende kanda pihtilasma cikti hamile kalana kadar coraspirin kullandirdi doktorum,ogrenincede igneye basladim

Evet canım 3.5- 4 ay gibi bir zaman geçti üzerinden. Hamilelikte çok aşırı bulantı- halsizlik vs. olmazsa söylemeyeceğim. En azından 8. haftaya kadar beklerim.
Bende kimseye soylemek istemiyorum,cinsiyetini ogrenene kadar.2 kez dusugum oldu cunku hep uzulduk,insaallah bu kez saglikli bir sekilde devam ederse aciklicZ.takvim bile yapamiyom kesinlessin kalp atisini duyayim oyle yaparim diyorum o derece

Canim bence nolur nolmaz. Coraspirin veya bi bebek aspirini falan ic.doktoruna da tekrar danis genelde veriyorlar tedbir amacli..bende kanda pihtilasma cikti hamile kalana kadar coraspirin kullandirdi doktorum,ogrenincede igneye basladim
Bunu cogu kisi diyor daha cok kucukdu ogrendigimde simdi 4+6 olduk ama o zamn kesem gorunmedi bayramdan sonraya kaldi belki o zamn verir bi soruyum ben gidince

Kızlar merhaba, yerleşme kanamasını kaçıncı haftada gördünüz??
Canim benim 3. Gebeligim diger ikisinde yerlesme tarzi lekelenmem olmadi dusuk oldu zaten onlar..bu gebeligimi kahverengi lekelenmeyle suphelendim cunku olmam gereken adetim gelmedi 1 hafta gecikti kahverengi camur gibi akinti geldi test yaptim cikti.cunku burda okumustum kimisinde olurmus ki bende ilk defa yasadim.herkeste olcak diye birsey yok ama.

Bunu cogu kisi diyor daha cok kucukdu ogrendigimde simdi 4+6 olduk ama o zamn kesem gorunmedi bayramdan sonraya kaldi belki o zamn verir bi soruyum ben gidince
Canim beni yanlis anlama ama,ben genetik arastirma yaptirdim orda cikti,doktorum hamilelik dusunmeye baslayinca coraspirim,hamileligin baslar baslamaz igneye devam ediceksin dedi.2 farkli doktorda ayni seyi soyledi.simdi ignemi vurunuyom.daha kesemi bile goremicek kadar kucuk degerim daha yeniyim yani.bayramdan sonra Allah nasip ederse gorcez insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…