- 17 Eylül 2015
- 112
- 117
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.981
Her sey ayni sonuclanacak diye bisey yok canim iyi dusun iyi olsun inşaallah. Doktorun muhakkak sormuştur öncesinde düşük yaptın mi diye. Ona göre kontrol altinda tutar gerekirse seniKizlar ben cok korkuyorum ilk bebegimin 9 haftalikken kalbi durdu sebebini arastirtmadim simdi yine bisey olacak diye cok korkuyorum dua edelim birbirimize
Evet zaten ilk doktoruma devam ediyorum ona gore bisey olur insallah birazda stresden oldu ilki sakin stres yapmayinHersey ayni sonuclanacak diye bisey yok canim iyi dusun iyi olsun inşaallah. Doktorun muhakkak sormuştur öncesinde düşük yaptın mi diye. Ona göre kontrol altinda tutar gerekirse seni
Sendemi ilk bebegini kaybettin ben de ilk bebegimi kaybettim bende 3 aydan sorna soylemeyi düşünüyorum
Canm bende kaybetmişti bebegim şuan kan sulandrıcı progesteron kullanıyorum sen kullanıyomusunKizlar ben cok korkuyorum ilk bebegimin 9 haftalikken kalbi durdu sebebini arastirtmadim simdi yine bisey olacak diye cok korkuyorum dua edelim birbirimize
Canm senn son adet tarihin neoluyo canım batmalar filan da oluyo yer ediniyo kendine bebiş :)
Benim doktum vermedi canim ilk doktorumuz zaten herseyimi biliyor bayramdan sonra ne olacak bakalim belki o zamn verrir biseyCanm bende kaybetmişti bebegim şuan kan sulandrıcı progesteron kullanıyorum sen kullanıyomusun
İnşallah verr bence çok faydalı benim doktorum kanda çıkınca verdi hemenBenim doktum vermedi canim ilk doktorumuz zaten herseyimi biliyor bayramdan sonra ne olacak bakalim belki o zamn verrir bisey
Insallah aspirin demisti ilk ama bilemiyorum acaba baska doktorada gitsemmi gerci benim doktorum cok iyi amaYani ben
İnşallah verr bence çok faydalı benim doktorum kanda çıkınca verdi hemen
Canm memnnsan için rahtsn gitme sen söyle yada takip edrInsallah aspirin demisti ilk ama bilemiyorum acaba baska doktorada gitsemmi gerci benim doktorum cok iyi ama
aynen canım bendede var kasık ağrısı belimde çok ağrıyo sık sık uzanıyorum krndimi yormamaya çalışıyorum sende enfeksiyon varmı ondanda oluyo kasık ağrısı bende var meselaKizlar kasık agrisi yasayan var mi ben uykumdan aglayarak kalkiyorum doktora gittim bisey yok diyor ama cok şiddetli agrim varbide yedigimi cikartiyorum iyice halsiz düştüm
Butun testleri yapti enfeksiyon yok dediaynen canım bendede var kasık ağrısı belimde çok ağrıyo sık sık uzanıyorum krndimi yormamaya çalışıyorum sende enfeksiyon varmı ondanda oluyo kasık ağrısı bende var mesela
bide kokulara karşı hassaslaştım ellerimi yıkarken sıvı sabunun kokusu midemi bulandırıyo
Doktorum iyi sukur tecrubeli insallah bi sorun yasamayizC
Canm memnnsan için rahtsn gitme sen söyle yada takip edr
Geçmiş olsun canım bende de enfeksiyon var sen bişey kullanıyor musun bunun içinaynen canım bendede var kasık ağrısı belimde çok ağrıyo sık sık uzanıyorum krndimi yormamaya çalışıyorum sende enfeksiyon varmı ondanda oluyo kasık ağrısı bende var mesela
bide kokulara karşı hassaslaştım ellerimi yıkarken sıvı sabunun kokusu midemi bulandırıyo
Canim bence nolur nolmaz. Coraspirin veya bi bebek aspirini falan ic.doktoruna da tekrar danis genelde veriyorlar tedbir amacli..bende kanda pihtilasma cikti hamile kalana kadar coraspirin kullandirdi doktorum,ogrenincede igneye basladimKizlar ben cok korkuyorum ilk bebegimin 9 haftalikken kalbi durdu sebebini arastirtmadim simdi yine bisey olacak diye cok korkuyorum dua edelim birbirimize
Bende kimseye soylemek istemiyorum,cinsiyetini ogrenene kadar.2 kez dusugum oldu cunku hep uzulduk,insaallah bu kez saglikli bir sekilde devam ederse aciklicZ.takvim bile yapamiyom kesinlessin kalp atisini duyayim oyle yaparim diyorum o dereceEvet canım 3.5- 4 ay gibi bir zaman geçti üzerinden. Hamilelikte çok aşırı bulantı- halsizlik vs. olmazsa söylemeyeceğim. En azından 8. haftaya kadar beklerim.
Bunu cogu kisi diyor daha cok kucukdu ogrendigimde simdi 4+6 olduk ama o zamn kesem gorunmedi bayramdan sonraya kaldi belki o zamn verir bi soruyum ben gidinceCanim bence nolur nolmaz. Coraspirin veya bi bebek aspirini falan ic.doktoruna da tekrar danis genelde veriyorlar tedbir amacli..bende kanda pihtilasma cikti hamile kalana kadar coraspirin kullandirdi doktorum,ogrenincede igneye basladim
Canim benim 3. Gebeligim diger ikisinde yerlesme tarzi lekelenmem olmadi dusuk oldu zaten onlar..bu gebeligimi kahverengi lekelenmeyle suphelendim cunku olmam gereken adetim gelmedi 1 hafta gecikti kahverengi camur gibi akinti geldi test yaptim cikti.cunku burda okumustum kimisinde olurmus ki bende ilk defa yasadim.herkeste olcak diye birsey yok ama.Kızlar merhaba, yerleşme kanamasını kaçıncı haftada gördünüz??
Canim beni yanlis anlama ama,ben genetik arastirma yaptirdim orda cikti,doktorum hamilelik dusunmeye baslayinca coraspirim,hamileligin baslar baslamaz igneye devam ediceksin dedi.2 farkli doktorda ayni seyi soyledi.simdi ignemi vurunuyom.daha kesemi bile goremicek kadar kucuk degerim daha yeniyim yani.bayramdan sonra Allah nasip ederse gorcez insaallah.Bunu cogu kisi diyor daha cok kucukdu ogrendigimde simdi 4+6 olduk ama o zamn kesem gorunmedi bayramdan sonraya kaldi belki o zamn verir bi soruyum ben gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?