2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bi zarari yok bence yinede onlem amacli basla derim ben..doktorunada bu endisenden bahset ,istersen kanda pihtilasman varmi arastirmasini yaptir ogrenmek istersen.ama yinede. Stres etme endiselenme.kimi dusuklerin sebebi olmuyor.bu hamileligin guzel bir sekilde devam edecek insaallah.Allahim hepimize saglikla hayirla nasip etsin sonuna kadar.

Herkese merhaba
8.haftaligimizda gebeligimiz vardi mayis annesi olucaktim ama bugun kendi dr.ma gittim artik kalbi atan bi bebek olmadigini ve rahmimin acildigini bebegin kendini asagiya cektigini soyledi. Bikacgune kendiliginden dusermis dusmezse bana zarar vermemesi icin kurtaja girmeliymisim. Cok icim aciyo. Herkes teselli etmeye calisiyo hayirlisi buymus diyo ama icim sönmuyo biturlu.. Rabbim hepinize saglikli gebelikler nasip etsin. Dikkat edin kendinize ve meleklerinize..
Biz cennete ugurladik melegimizi

Pihtilasma var mi diye bakti doktorum ilk hamileligimdede ve düşükden sonrada bisey cikmadi ama yine dedigin gibi doktora bahsetsem iyi olacak

Bu acinin tesellisi yok seni oyle iyo anlarim ki,bende 2 kez yasadim ,Rabbim daha saglikli gebelikler nasip etsin insaallah.yureginin acisina teselli edecek cumle bulamiyorum.Allah uardimcin olsun canim benim

Pihtilasma var mi diye bakti doktorum ilk hamileligimdede ve düşükden sonrada bisey cikmadi ama yine dedigin gibi doktora bahsetsem iyi olacak
He o zaman sikinti yokmus canim.ne guzel..hic endiselenme o zaman.ben yaptirmadigini dusunerek konustumda.sikinti yok rahat ol keyfini cikar o zaman

Canım benim çok geçmiş olsun üzme kendini diycem de biliyorum çok zor Allah yardımcın olsun

Cok zor bisey cok iyi anliyorum seni benimde ilk bebegim düşük oldu insallah suan umutla bu bebegimizi bekliyorum

çok geçmiş olsun canım. tesellisi yok tabiki bu durumun. Ama doğa sana daha sağlıklı birbebek vermeyi tercih etmiş. üzülmemek elde değil tabiki. Ama bebek sahibi olabiliyorsun bu güzel bir durum. Eminim bir sonraki gebeliğin başarıyla sonuçlanacak ve bebeğini sağlıkla kucagına alacaksın

Bende bu durumu yaşadım canım seni çok iyi anlıyorum. Allah yardimcin olsun. Daha sağlıklı bebisler versin inş. Bende yaşadığım için şu anda içim hep korku dolu. Hakkımızda hayırlısı inş cnm.

Aynen cnm benimde baldirlarim sizliyor.huzursuz sysk sendromuna venzer sekilde. Gebeligin cilveleri sanirim
Galiba öyle cnm çevremdekiler diz ağrısı ileri aylarda olur (7-8 gibi ) diyorlar kalsiyum mineral eksikliği diyen oldu ama netten birsey bulamadım

Üzülme desek te boş biliyoruz Ama sağlıklı bir bebek değilmiş öle olmasaydı Rabbim almazdı yanına.. İnşallah tekrardan hamile kalıp sağlıklı bebekler dünyaya getireceksin...

Çok üzüldüm cnm ne soylesek yerini dolduramaz Rabbim hepimiz için hayirlisini nasip etsin üzme kendini ilerde yine olur inşallah

Kizlar bayram geldi çattı. Temizlik yapabildiniz mi. Esyalari cekemiyorum. Mutfak dolaplarim isyanda ama silemiyorum. kendimde o gucu bulamiyorum. Buluncada aksamlari kivraniyorum X

Kizlar bayram geldi çattı. Temizlik yapabildiniz mi. Esyalari cekemiyorum. Mutfak dolaplarim isyanda ama silemiyorum. kendimde o gucu bulamiyorum. Buluncada aksamlari kivraniyorum X
Yaa bende cok yoruluyorum ilk basta bilemiyorum yoruldugumu anlayamiyorum mesela dun cok gezmisim eve geldim cok kotuydum bisey oldu sandim biraz dikkat etmek lazim

Ben hiçbir şey yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum. Ayyy çok mu nazlı bir hamile oldum ben
Eşim de ben yaparım diyor, temizlikten anladığı süpürge atmak sadece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…