- 10 Mart 2012
- 614
- 88
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
- #3.021
Selamlar
Dün çok az az kahverengi akıntı gibi lekelenmelerim oldu kısmetse yarına randevu aldım
Dün çok az az kahverengi akıntı gibi lekelenmelerim oldu kısmetse yarına randevu aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhaba
8.haftaligimizda gebeligimiz vardi mayis annesi olucaktim ama bugun kendi dr.ma gittim artik kalbi atan bi bebek olmadigini ve rahmimin acildigini bebegin kendini asagiya cektigini soyledi. Bikacgune kendiliginden dusermis dusmezse bana zarar vermemesi icin kurtaja girmeliymisim. Cok icim aciyo. Herkes teselli etmeye calisiyo hayirlisi buymus diyo ama icim sönmuyo biturlu.. Rabbim hepinize saglikli gebelikler nasip etsin. Dikkat edin kendinize ve meleklerinize..
Biz cennete ugurladik melegimizi
Ben bugün kaldırdım herşeyi yaptım temizligimi bayramda evde olmucam ama içim rahat etmedi ama su an ayağa kalkicak halim yokKizlar bayram geldi çattı. Temizlik yapabildiniz mi. Esyalari cekemiyorum. Mutfak dolaplarim isyanda ama silemiyorum. kendimde o gucu bulamiyorum. Buluncada aksamlari kivraniyorum X
Canım çok geçmiş olsun üzme kendini inşallh saglıklı bebişlerin olck ilerdeHerkese merhaba
8.haftaligimizda gebeligimiz vardi mayis annesi olucaktim ama bugun kendi dr.ma gittim artik kalbi atan bi bebek olmadigini ve rahmimin acildigini bebegin kendini asagiya cektigini soyledi. Bikacgune kendiliginden dusermis dusmezse bana zarar vermemesi icin kurtaja girmeliymisim. Cok icim aciyo. Herkes teselli etmeye calisiyo hayirlisi buymus diyo ama icim sönmuyo biturlu.. Rabbim hepinize saglikli gebelikler nasip etsin. Dikkat edin kendinize ve meleklerinize..
Biz cennete ugurladik melegimizi
Hepinize günaydın hanımlar
ızlar böyle kendini kilo almış gibi hiiseden var mı?
sanki bu son bir haftada her tarafım şişti gibi hissediyorum
merhaba kızlar ben de mayıs 2016 annesi alacağım kısmetse :) sat 15 ağustos, 4+4 de kese göründü 3 mm. umarım tüm anne adayları sağlıcakla kucaklarına alırlar bebişlerini :)
hanımlar sıtede sızı bulabıldım son adet terıhım 16ağustos bnm ve bırbırımıze baya yakınız beraber takıp edelımmı bırbırımızı ben henuz gıtmedım dr teste sılık ikinci çizgiyi gördum ama dr gıtmeden takvım yapmak istemıyorum bayramdan sonra tatılden donucez ve dr gıdıcem inşllh herşey yolundadırtşk hoşbuldum
Annem geldi bugün vallaa ben istemesemde temizlik yapıyor şuan Bende yanında dolanıyorum hiçbirşey yaptırmıyo banaKizlar bayram geldi çattı. Temizlik yapabildiniz mi. Esyalari cekemiyorum. Mutfak dolaplarim isyanda ama silemiyorum. kendimde o gucu bulamiyorum. Buluncada aksamlari kivraniyorum X
Evet acisi aksam cikiyor aslinda. Ama temizlik yapmayincada icim rahat etmiyorYaa bende cok yoruluyorum ilk basta bilemiyorum yoruldugumu anlayamiyorum mesela dun cok gezmisim eve geldim cok kotuydum bisey oldu sandim biraz dikkat etmek lazim
Valla hepimiz ayniyiz be canim. Az once esimde yakicam o evi kokden temizlencek yat uyu diye nutuk cektiBen hiçbir şey yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum. Ayyy çok mu nazlı bir hamile oldum ben
Eşim de ben yaparım diyor, temizlikten anladığı süpürge atmak sadece:)
Ohhne guzel :)) benim annem çalışıyor. Sagolsun tatlimi sarmamo falan o yapicak. Ama temiZlik bana bakiyorAnnem geldi bugün vallaa ben istemesemde temizlik yapıyor şuan Bende yanında dolanıyorum hiçbirşey yaptırmıyo bana
Hepinize günaydın hanımlar
Canım benide eklemisin listeye tatlım sivas yas 25 ikinci çocuk ev hanımı ya bişeyLR faln yapmam gerekiyoRSA pek beceremedimHepinize günaydın hanımlar
Helal olsun dicem ama gaza gelme iyi yapmamissin:) o kadarda yorma kendini canimBen bugün kaldırdım herşeyi yaptım temizligimi bayramda evde olmucam ama içim rahat etmedi ama su an ayağa kalkicak halim yok
Canim bak benim takvimimin altinda hamilelik takvimini imza alanina eklemek icin tiklaya bas. Orda seni yonlendiriyor zatenHamilelik imzası nasıl oluşturduğu sizde var bende yok
Canm yok yaptım hata veriyrCanim bak benim takvimimin altinda hamilelik takvimini imza alanina eklemek icin tiklaya bas. Orda seni yonlendiriyor zaten
Allah annelerimiZden razı olsun Yormayın kendinizi hiçbirşey bebeklerimizden önemli değilOhhne guzel :)) benim annem çalışıyor. Sagolsun tatlimi sarmamo falan o yapicak. Ama temiZlik bana bakiyor
Bilemedim ki canim şimdi.Canm yok yaptım hata veriyr
hanımlar sıtede sızı bulabıldım son adet terıhım 16ağustos bnm ve bırbırımıze baya yakınız beraber takıp edelımmı bırbırımızı ben henuz gıtmedım dr teste sılık ikinci çizgiyi gördum ama dr gıtmeden takvım yapmak istemıyorum bayramdan sonra tatılden donucez ve dr gıdıcem inşllh herşey yolundadır
Hamilelik imzası nasıl oluşturduğu sizde var bende yok