- 17 Eylül 2015
- 20
- 38
- 88
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.881
benim bildiğim en az 8 saat ac kalman gerekiyo. kendini ona göre ayarlarsan sorun olucağını sanmiyorum. sabah 5-6 gibi bişeyler atıştır sonra randevu saatine kadar kestir acıktığını anlamazsınKizlar merhaba benim yarin 2.30 de doktor randevum var ac karinla gel demisti buradaki arkadaslar sabah git testlerini yaptir 2.30 dada doktoruna gidersin demisti ama ben erken kahvalti etsem 2 bucuga kadar zaten acikirim ac karinla gitmis olurum sonuc olarak bi sıkıntı olur mu acaba sbah erken saatte kahvalti etsem 8 de mesela
8 saatse oyle yapayim canim cok tesekkur ederim sahura kalkar gibi kalkar yer yatarim:)benim bildiğim en az 8 saat ac kalman gerekiyo. kendini ona göre ayarlarsan sorun olucağını sanmiyorum. sabah 5-6 gibi bişeyler atıştır sonra randevu saatine kadar kestir acıktığını anlamazsın
Canim iki iki git gel yapmayayim diye diyorum biraz sehir disinda oturuyorum sabah ayri oglen ayri gitmektense sabah erken biseyler yerim dayanirim sonra da diyorum o yuzden yoksa o daha mantikli tabiCanim erken git bence testlerini yaptır o saate kadar sonucun çıkar iki kere yorulmazsin zaten test isteyecek doktora gittiğinde birine rica edip onunla girersin doktora o testleri yazar sende yaptirirsin
Insallah amin cnm bende sadece keseyi gormustum bebek gorulmemisti 2 hafta once simdi bayramdada yolculuga cikicaz ondan once gideyim dedim icimiz rahat hareket edelim aslinda bayramdan sonra gel demisti bana bide bakiyorum beklenen dogum tarihi 17 si olan 13 u olan kizlar hep duymus benden sonra olanlar yani bende bir umit dedim beklemeyeyim dedim bayrami :)bende henüz duymadım kalp atışlarını hatta daha bebeği bile görmedim sadece kesesini gördüm benimde çarşamba randevum var inş ikimizde ve diğer kalp atışını duymayan arkadaşlarda duyarlar en kısa zamanda
ben 4 günde 1 gidiyorum biraz sorunlarım var inş en kısa zamanda biter sorunlarım ilk bebeği 4+4de gördüm en son cuma gittim 5+3 olması gerekiyodu 5+4 çıktı sevindirdi beni :)Insallah amin cnm bende sadece keseyi gormustum bebek gorulmemisti 2 hafta once simdi bayramdada yolculuga cikicaz ondan once gideyim dedim icimiz rahat hareket edelim aslinda bayramdan sonra gel demisti bana bide bakiyorum beklenen dogum tarihi 17 si olan 13 u olan kizlar hep duymus benden sonra olanlar yani bende bir umit dedim beklemeyeyim dedim bayrami :)
Canim aramizda 1 gün var. Ben 3 gün önce duydum kalp atisini. Sende bu sefer kesin duyarsin. İcini ferah tut.Ya icimde korku yok dusunmek istemiyorum ama ben de insallah yarin kalp atışını duyarim yavrumun dua edin nolur
Ben daha kimseye söylemedim ailelerden canim iki aile de bilmiyorKizlar hamile oldugunuzu cevrenize soylediniz mi? Benim ailem esimin ailesi biliyor bizde. Nedense nazar deger korkusuyla simdilik bekliyorum.
Ay bizde herkes biliyo önce soylemeyelim sadece yakınları söyleyelim dedik o yakın bu da yakın derken herkes öğrendi :)Kizlar hamile oldugunuzu cevrenize soylediniz mi? Benim ailem esimin ailesi biliyor bizde. Nedense nazar deger korkusuyla simdilik bekliyorum.
İnşallah canım insallah aminnnCanim aramizda 1 gün var. Ben 3 gün önce duydum kalp atisini. Sende bu sefer kesin duyarsin. İcini ferah tut.
Allah sağlık sıhhat versin sana da bebiş ine de cnm tüm sorunlarından tez zamanda kurtulursun insallahben 4 günde 1 gidiyorum biraz sorunlarım var inş en kısa zamanda biter sorunlarım ilk bebeği 4+4de gördüm en son cuma gittim 5+3 olması gerekiyodu 5+4 çıktı sevindirdi beni :)
ara ara kasık ağrınız oluyor mu hala kızlar ? ben her ağrıda tedirgin oluyorum. günde 3 doz progestan alıyorum 1 sabah 2 yatarken
Yaşasın benim de bir bdt'daşım oldu nihayettt.
Hoşgeldinnnnn
Kizlar hamile oldugunuzu cevrenize soylediniz mi? Benim ailem esimin ailesi biliyor bizde. Nedense nazar deger korkusuyla simdilik bekliyorum.
Yok canı niye olsunyalnız tatlım ben kendi tahminime göre yazmıştım 24 mayısı şimdi intden hesaplattım 20 mayısmış tahmini doğum, tabi daha tam bi muayene olmadım dr ne der bilmiyorum... biraz hayal kırıklığımı yaptım yoksam
Canım kesen,bebeğin görünsün hayırlıyla doğum tarihin de, haftan da netleşir.kızlar merhaba galiba ben de mayıs annesi olucam ya da haziran size bunu sormak istiyorum aslındadaha bu konuyu anlayabilmiş değilim benim sat 24 ağustos ama 2 gün önce test sonucum bhcg 35 di bugün ise 95 doktor geç döllenme olmuş dedi programlara hesaplatınca beni 3-4 haftalık hamiş yapıyor ve mayıs sonu doğum diyor ama ben 2 haftalık bile değilim haziran mı mayıs mı olur benim acaba fikri olan var mı?
Kalp atışını duyduktan sonra söyledik.. Biz 3 yıllık evliyiz, insanlar artık saçma sapan konuşmaya başlamışlardı kısır diyen bile olmuş yeni yeni duyuyoruzKizlar hamile oldugunuzu cevrenize soylediniz mi? Benim ailem esimin ailesi biliyor bizde. Nedense nazar deger korkusuyla simdilik bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?