- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 123
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
- #2.801
2 gunde birKizlar beta hcg degeri her gun ku 2ye katlamasi gerek, yoksa 2gunde bir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gunde birKizlar beta hcg degeri her gun ku 2ye katlamasi gerek, yoksa 2gunde bir mi ?
Agir kaldirma hatta pek is yapma yorma kendini Allah muhafaza.amin canım
benim lekelenmem yok çok şükür ama ağrım çok fazla o yüzden korkuyorum
belim kasıklarım sanki adet olacskmışım gibi ağrıyor
Canim pek zannetmiyorum oyle olacagini ne isteyecek doktor needen bilsinler soylemedi de bana tahlillerini yapalim kalp atisona bakalim dedi doktor sistemden bence istemesi lazim onlarinda bunu onaylayip giris yapmasi lazim bence simdiye kadar oyle olduSize sadece sukadarini anl
sabah aç karnına git erkenden randevum 2,30 da de en azından rutin gebelik testlerini sekreterler biliyorlar kanını verirsin randevu saatinde sonuçlarında çıkmış olur hem o saate kadar aç durulurmu
Canim pek zannetmiyorum oyle olacagini ne isteyecek doktor needen bilsinler soylemedi de bana tahlillerini yapalim kalp atisona bakalim dedi doktor sistemden bence istemesi lazim onlarinda bunu onaylayip giris yapmasi lazim bence simdiye kadar oyle oldu
Aa o zaman cok iyi tesekkur ederim :) doktor da bisey demez heralde dimiBEN BİR YIL ÖZEL HASTANE DE ÇALIŞTIM GEBELİK RUTİNLERİ HEP BELLİDİR DOKTOR İSTEM YAPMAZ SEKRETERLER YAPAR EN AZINDAN BİZİM HASTANE DE ÖYLE OLMUŞTUR
Aa o zaman cok iyi tesekkur ederim :) doktor da bisey demez heralde dimi
Sen erken git. Doktoruna soylersin öğleden sonraya randevu buldum ama ac gelin demistiniz erken geldim o yuzden dersin. Geri cevirmez sanmiyorum.Az daha bayramdan once doktora gidemeyecektim hafta sonu sehir disindaydik randevu almaya firsatim olmamisti bugun alayim dedim bir baktim benim doktor arife gunu calismiyorr ondan onceki gune girdim hemen sadece ve sadece 1 yer kalmisti o da 2 bucugaa bana sabah ac karinla gel demisti simdi ne yapicam ben 2 bucuga kadar hicbisey yemicemmi ayy nasil dayanicam kizlarr
bende gün içinde uyudum diye uyuyamıyorum canım
bulantı neden olduki fazlamı yedin yoksa bayatmıydı ki
gözün aydın canım çok sevindimmKalp.atisini duysamsa rahatlasam insaallah,bende takvim. Yapcam
Hepinize günaydın hanımlar
benm de bişiyler yiyene kadar sabahları midem bulanıyo canım bide gaz oluyo nedense dediğin gibi şimdi bişiyler yedim üzerime de örtü aldım uzanıyorum halaGünaydin hanımlar
Sabahları kahvalti yapana kadar çok bulanıyorum. Sizde de var mi? Elim kolum kalkmiyor yatıyorum çoğu zaman. Dün kv me gittik yolda cok zorlandim midem bulandi bayramda memlekete nasil gideceğim bilmiyorum 1:30 saat falan
Aynen aynen benimde öyle oluyor hatta kapıyı tutturamiyorum yürürken ama doktor normal olur dediTeşekkür ederim cevap için. Günde kaç tane aliyosunuz? Bende düşük tehlikesi için aliyorum da mahvetti bu hap beni yaa baş dönmesi yapiyor çok fena kafami kaldiramiyorum sizde de var mi böyle bisey?
Teşekkür ederim canim2 gunde bir