2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar kendinizi yormayın eliniz hep karnınızda olsun konuşun miniklerinizle 28.hafta da başlayan doğum sancılarımı oğlumla karnımdayken konuşarak 38. haftaya kadar çektim oğlum ne zaman gelmeye niyetlense konuştum onunla 38.hafta da 4 kg olarak dünyaya geldi sakin olun huzurlu olun mutlu olun ki içinizdeki minik canlı rahat dursun orada

Gunaydin kizlar dr a gittim nokta kadar kesemi gordu bayramdan sonra da varsa kalp atisini duyariz dedi Var olarak sayma istedigini ye ic dedi kisitlama dedi kendini

Canim pek zannetmiyorum oyle olacagini ne isteyecek doktor needen bilsinler soylemedi de bana tahlillerini yapalim kalp atisona bakalim dedi doktor sistemden bence istemesi lazim onlarinda bunu onaylayip giris yapmasi lazim bence simdiye kadar oyle oldu

BEN BİR YIL ÖZEL HASTANE DE ÇALIŞTIM GEBELİK RUTİNLERİ HEP BELLİDİR DOKTOR İSTEM YAPMAZ SEKRETERLER YAPAR EN AZINDAN BİZİM HASTANE DE ÖYLE OLMUŞTUR

Gunaydin hanimlar,dun kan testimi tekrarladim cok sukur 2 ye katlamis..doktor bayramdan sonra keseyi gormeye cagirmisti Allahim.izniyle gorurum kalp atisinida duyarim

Sen erken git. Doktoruna soylersin öğleden sonraya randevu buldum ama ac gelin demistiniz erken geldim o yuzden dersin. Geri cevirmez sanmiyorum.

Günaydin hanımlar
Sabahları kahvalti yapana kadar çok bulanıyorum. Sizde de var mi? Elim kolum kalkmiyor yatıyorum çoğu zaman. Dün kv me gittik yolda cok zorlandim midem bulandi bayramda memlekete nasil gideceğim bilmiyorum 1:30 saat falan

benm de bişiyler yiyene kadar sabahları midem bulanıyo canım bide gaz oluyo nedense dediğin gibi şimdi bişiyler yedim üzerime de örtü aldım uzanıyorum hala

Teşekkür ederim cevap için. Günde kaç tane aliyosunuz? Bende düşük tehlikesi için aliyorum da mahvetti bu hap beni yaa baş dönmesi yapiyor çok fena kafami kaldiramiyorum sizde de var mi böyle bisey?
Aynen aynen benimde öyle oluyor hatta kapıyı tutturamiyorum yürürken ama doktor normal olur dedi

ızlar böyle kendini kilo almış gibi hiiseden var mı?
sanki bu son bir haftada her tarafım şişti gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…