• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selamm ben kullaniyorum
Onceden adet duzeni icin simdide dusuk tehlikesi icin
Teşekkür ederim cevap için. Günde kaç tane aliyosunuz? Bende düşük tehlikesi için aliyorum da mahvetti bu hap beni yaa baş dönmesi yapiyor çok fena kafami kaldiramiyorum :( sizde de var mi böyle bisey?

Teşekkür ederim cevap için. Günde kaç tane aliyosunuz? Bende düşük tehlikesi için aliyorum da mahvetti bu hap beni yaa baş dönmesi yapiyor çok fena kafami kaldiramiyorum :KK43: sizde de var mi böyle bisey?
Ben 6ay ictim gunde 3tane bulanti faln olmadi.
Simdide dusuk tehlikesi icin sabah 8 aksam4 gece12de toplam gunde3 tane iciyorum. Saatler cok onemli dedi dr.
Bugun cok kanama oldu dr proluton igne yaptirdi

Ben 6ay ictim gunde 3tane bulanti faln olmadi.
Simdide dusuk tehlikesi icin sabah 8 aksam4 gece12de toplam gunde3 tane iciyorum. Saatler cok onemli dedi dr.
Bugun cok kanama oldu dr proluton igne yaptirdi
Çok geçmiş olsun. Inşallah bebeginiz sımsıkı tutunur size:KK19:

başkent özel canım benm gittiğim devlet kapalıdır herlde memurlara 9 gün tatil ya.imkanın varsa bi git istersen özele kalbini dinle bayramdan önce en azından miniğinin :)
Sagol canım özele gideceğim son bı devlete gideyim çağırmıştı dedım ama tatilmiş artık özele geçiyım bende zaten cok sinirliyim bana daha hiç bir test yapılmadı :KK42:

Sagol canım özele gideceğim son bı devlete gideyim çağırmıştı dedım ama tatilmiş artık özele geçiyım bende zaten cok sinirliyim bana daha hiç bir test yapılmadı :KK42:
bana da yapılmadı başından beri özele gidiyorum kanda hcg ye bile bakmadı doktorum :) ilk gittiğimde üstten baktı keseyi gördük ikincisinde sıkışık gitmeyi unutmuşum alttan baktı kalbini duyduk :)) 11. haftada gel ikili test yapalım dedi o kadar :)

ara ara kasık ağrınız oluyor mu hala kızlar ? ben her ağrıda tedirgin oluyorum. günde 3 doz progestan alıyorum 1 sabah 2 yatarken

bana da yapılmadı başından beri özele gidiyorum kanda hcg ye bile bakmadı doktorum :) ilk gittiğimde üstten baktı keseyi gördük ikincisinde sıkışık gitmeyi unutmuşum alttan baktı kalbini duyduk :)) 11. haftada gel ikili test yapalım dedi o kadar :)
Ama senin ki normal canım keseyi görmüşse yapmaz ama ben cok erken öğrendiğim ıcın benim yükselecek mı diye Beta testleri falan yapıldı kesem görüldü artık tahlillerin falan yapılması lazım onu yapmadılar yarın 7+0 oluyor hala tahlil falan yok yanlış bu bence herhangi bir hastalık Allah korusun baska bısey de olabilir nasıl direkt 2li teste çağırıyor hayret bısey

Eki Görüntüle 1637102 Canım internetten araştırdığım kadarıyla Rubella nın pozitif, Toxo nun negatif çıkması iyi olanmış.. Doktorumun açıklamasını da ekledim :KK66:) Hemen çıkmıyor bu testler 10 günü buldu çıkması
Sonuclarimiz ayni cikmis cnm. Doktorum bana Kedi kopekten uzak dur. disarida salata yeme. Et balik tavuk tam pismis olsun diye. Meyvelerin iyi yikansin. Salata malzemeni sirkeye koy dedi. Senin de aklinda olsun.

Ama senin ki normal canım keseyi görmüşse yapmaz ama ben cok erken öğrendiğim ıcın benim yükselecek mı diye Beta testleri falan yapıldı kesem görüldü artık tahlillerin falan yapılması lazım onu yapmadılar yarın 7+0 oluyor hala tahlil falan yok yanlış bu bence herhangi bir hastalık Allah korusun baska bısey de olabilir nasıl direkt 2li teste çağırıyor hayret bısey
ne gibi testler yapılmalı canım? ikili test hastalık filan varsa diye ilk yapılacak testmiş nette de araştırdığıma göre.senin de erken öğrennce dediğin gibi artmasına bakmaları normal canım.ben 6+6 da duydum bu arada kalp atışını da

Sonuclarimiz ayni cikmis cnm. Doktorum bana Kedi kopekten uzak dur. disarida salata yeme. Et balik tavuk tam pismis olsun diye. Meyvelerin iyi yikansin. Salata malzemeni sirkeye koy dedi. Senin de aklinda olsun.
Ahhh, tamam canım çok sağol aklımda olsun sirke alayım :))

ne gibi testler yapılmalı canım? ikili test hastalık filan varsa diye ilk yapılacak testmiş nette de araştırdığıma göre.senin de erken öğrennce dediğin gibi artmasına bakmaları normal canım.ben 6+6 da duydum bu arada kalp atışını da
Idrar testi kültür testi tam kan Sayımı kan uyuşmazlığı var mı Rubella kızamıkçık topoklazma daha da var bunlar hamile olduğun zaman hemen yapılmalı hatta Planlı gebelikse hamile kalmadan Yapılıyor 11. Haftadakıler farklı o zaman çocukta down sendromu falan var mı ona bakıyorlar canım

Idrar testi kültür testi tam kan Sayımı kan uyuşmazlığı var mı Rubella kızamıkçık topoklazma daha da var bunlar hamile olduğun zaman hemen yapılmalı hatta Planlı gebelikse hamile kalmadan Yapılıyor 11. Haftadakıler farklı o zaman çocukta down sendromu falan var mı ona bakıyorlar canım
hımm anladım canım benimki planlıydı ben 5 tüp kadar kan vermiştim bunlar içn bide idrar testi filan da vardı ama neden diye sormamıştım :))

İyi geceler kızlar ayıptır söylemesi balık yaptık bu aksam görmemiş gibi saldırdım feci bulantım var uyuyamiyorum

Back