2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Insallah canim allah razi olsun cumlemize saglikli dogumlar ve bebekler olsun insallah
Kanama kahverengi bile olsa lekede mutlaka dr.a danis.
amin canım
benim lekelenmem yok çok şükür ama ağrım çok fazla o yüzden korkuyorum
belim kasıklarım sanki adet olacskmışım gibi ağrıyor

Iyi Akşamlar annişler evde bir tane kuzu olunca ANCA ara ara bakabiliyorum buraya yazamasamda hep takip ediyorum Aramıza katılanlar hoş geldiniz diyorum ve benimde hcg yapılırken bir Sürü test yapıldı bencede test yapılmalı vücudunuzda fazla yada eksik bir şey varsa tespiti faydalı olur

Arkaşlar benide aranıza alırmısınz son adet tarihim 31 Temmuz sivas
ikinci çocuğum

Benim tansiyon problemm var geçen yılda bu yüzden bebeğim karnmda ölmüştü 14 haftalık şuan tansiyonum düzeldi ama bebebegime inşallah bişey olmamıstır

Az daha bayramdan once doktora gidemeyecektim hafta sonu sehir disindaydik randevu almaya firsatim olmamisti bugun alayim dedim bir baktim benim doktor arife gunu calismiyorr ondan onceki gune girdim hemen sadece ve sadece 1 yer kalmisti o da 2 bucugaa bana sabah ac karinla gel demisti simdi ne yapicam ben 2 bucuga kadar hicbisey yemicemmi ayy nasil dayanicam kizlarr

Size sadece sukadarini anl

sabah aç karnına git erkenden randevum 2,30 da de en azından rutin gebelik testlerini sekreterler biliyorlar kanını verirsin randevu saatinde sonuçlarında çıkmış olur hem o saate kadar aç durulurmu

Canm bugn tekrar gitcm bakalm çünkü geçen yılda tansiyonum düşünce bebegim ölmüştü oyüzden korkuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…