2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
slm kızlar hastaneden geldim çok şükür keseyi gördük doktor kan değerine göre ikiz olabileceğini söylemişti ama şimdilik tek kese göründü:) ayın 18 i ne kalp atışı için çağırdı:KK36:
arkadasım senı de tebrık edıyorum :anneadayı::anneadayı: hayırlısıyla kucagına alman dıleğiyle :KK25:

s.a arkadaşlar bende erken test yaptım 4 gün varken pozitif çıktı.3 gün varken kanda 104.66 çıktı.haftaya tekrar gidicem kan testine.bat 8 ağustos.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Cok korkuyorum bir fikir verin.

Bugun normalde bat gunumdu. Simdi hafif bir lekelenme geldi doktora gitsemmi acaba. Kanama olursa gel demişti

s.a arkadaşlar bende erken test yaptım 4 gün varken pozitif çıktı.3 gün varken kanda 104.66 çıktı.haftaya tekrar gidicem kan testine.bat 8 ağustos.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Hayirli olsun sag salim kucaginiza alirsiniz insallah benm satta 8agustos ama henuz test filan yapmadim her ay ayni supheye dustugum icin esim test almaktan bikti o yuzden gunumun gecmesini bekliyorum

selam kızlar. içimden bi ses çok yakında bu gruba dahil olucağımı söylüyo ama ama yine de ihtimal verip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. daha bir hafta var çünkü :) umarım hepiniz sağ salim kucağınıza alırsın bebişlerinizi. size sorum yumurtlamadan sonra akıntısı devam edip hamile olduğunu öğreneniz var mı?

Herkese merhaba, benim sat 26 tembuz, gebelik testi yapip hamile oldugumu ogrendim. Haftaya keseyi gormek icin doktora gidecegim.Gecen hafta gittim fakat kese henuz gozukmuyor. Bu ikinci bebisimiz, 6 aydir olmasini bekliyorduk. Her ay heyecanla gebelik testi yapiyordum. Rabbim hepimize evlatlarimizi sagsalim kucagimiza almaya nasip etsin insallah.

selam kızlar. içimden bi ses çok yakında bu gruba dahil olucağımı söylüyo ama ama yine de ihtimal verip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. daha bir hafta var çünkü :) umarım hepiniz sağ salim kucağınıza alırsın bebişlerinizi. size sorum yumurtlamadan sonra akıntısı devam edip hamile olduğunu öğreneniz var mı?
benmde daha 4 gün var ama ben kendimi dahil ettim gitti valla :KK22:

Herkese merhaba, benim sat 26 tembuz, gebelik testi yapip hamile oldugumu ogrendim. Haftaya keseyi gormek icin doktora gidecegim.Gecen hafta gittim fakat kese henuz gozukmuyor. Bu ikinci bebisimiz, 6 aydir olmasini bekliyorduk. Her ay heyecanla gebelik testi yapiyordum. Rabbim hepimize evlatlarimizi sagsalim kucagimiza almaya nasip etsin insallah.
Hayirli olsun sag salim kucaginiza alirsiniz insallah

Hayirli olsun sag salim kucaginiza alirsiniz insallah benm satta 8agustos ama henuz test filan yapmadim her ay ayni supheye dustugum icin esim test almaktan bikti o yuzden gunumun gecmesini bekliyorum
sağol kardeş.Rabbim isteyen herkese versin .Benim tansiyonum çok düşmüştü bir günü yatarak geçirdim sonrası tahlil yaptım.

gittinmi cnm doktora ne yaptın

Hayir canim isdeyim izin alip0p gidemedim. Sanki gidersem kotu bisi olacakmış diyede korkuyorum. Tekrar lavabya girdim baaaktim bu sefer temizdi. Kan degeri artisimdaa gayet iyiydi aslindaa niye boyle oldu ki.
Birde kasik agriniiz oluyor mu sizinde

Hayir canim isdeyim izin alip0p gidemedim. Sanki gidersem kotu bisi olacakmış diyede korkuyorum. Tekrar lavabya girdim baaaktim bu sefer temizdi. Kan degeri artisimdaa gayet iyiydi aslindaa niye boyle oldu ki.
Birde kasik agriniiz oluyor mu sizinde
oo kasık ağrısı bende hiç azalmadı daha

@mgul ben de 2 kere boş gebelik yaşadım, ikisi de kendiliğinde düştü. Bu 3. Gebeliğim, dün öğrendim. Değerim 48 çıktı, bat 5 eylül. Yarın kan testini tekrarlayacağım, eğer 2 kat artıysa ve progesteron değerimde düşüklük yoksa 10 gün sonra doktora gideceğim. Artık kadın doğum uzmanı kadar oldum, her testi biliyorum, allahım inşallah bu sefer yüzüme bakar

X