Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adetimden 2 gün önce 1600 betayla öğrendim 48 saat olmadan 3940 olmustu. Hala ikinci kese sürpriz çıkar mı diye şüpheleniyorum![]()
Ben kullanmıştım combinol marka, 37 gün kullandım. Adet döngüm 28 güne düştü. ilk ay adet oldım. 2. Ay gebe kaldımInositol takviye kullanan var mi aranizda acaba?
Dualarım seninle canım hayırlısı neyse o olsun bebişlerin sağlıkla seninledir inşallahArkadaşlar cuma günü 2. Kese görünmüştü. 2 gündür mide bulantısından yemek yiyemediğim için bugün tekrar gittim doktora ama 2. Keseyi göremediortalama 6. Haftada kese boyutunuz neydi hatırlıyor musunuz ?
Kan verdinmi?Bende yarın kan vericem sizlerin mesajlarını okuyunca mutlu oldum, reglim gecikti, regle bir gün kala test yaptım net çift çizgi gördüm bende. Umarım güzel haber alırım yarın aranıza katılırım :)
Adetine 4 gün kala erken gebelikde çıkıyor canım öyle dene birdeKızlar bugün 37. Gündeyim. İki gün önce awox marka gebelik testi yaptım negatif geldi. Hiç regl olacakmış gibi bir belirtim yok. 40 günü gördükten sonra kan tahlili vermeyi düşünüyorum. Bu ay iki kere yumurtlama akıntısı yaşadım. İkincisi beklediğim adet tarihine yakındı. Belki geç döllenme falan olmuştur diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı içinizde?
Velhasıl kelam hepimizin hakkında hayırlısı![]()
Evet erken yumurtlama oldu ovulasyonla takip etmiştim. O yüzden yüksektir değil mi beta değerimsizin erken yumurtlama olmuş o zaman güzel artmış
Benim ilk gebelikte beklenen adet günü kan vermiştim 5000 küsür çıkmıştı, ama ikiz değil tekil gebelik, sizin gibi erken döllenme olmuştu, onuncu günde yumurtlama oluyorEvet erken yumurtlama oldu ovulasyonla takip etmiştim. O yüzden yüksektir değil mi beta değerim
Evet erken yumurtlama oldu ovulasyonla takip etmiştim. O yüzden yüksektir değil mi beta değerim
Sabah erkenden sağlık ocağında verdim ama henüz çıkmadı sonucKan verdinmi?aramıza bekleriz
![]()
Hayırlı olsun çok mutlu oluyorum böyle mesajlaraSelamlar :) SAT: 13 Mart, BAT:10 Nisan, Testim pozitif :)
şimdi çıktımıSabah erkenden sağlık ocağında verdim ama henüz çıkmadı sonuc![]()
Yokk dahaa :) yarına kalıcak sanırımmmmşimdi çıktımı![]()
Bende 2 de verdim hastanede benimde çıkmadı hala merakla bekliyoruz ya çıkmazSabah erkenden sağlık ocağında verdim ama henüz çıkmadı sonuc![]()
Ayy çok teşekkür ederim canım inşallah öyledir ama doktorum da çok olumlu konuşmadı sanki. Günde kese boyutu 1 mm büyümesi gerekiyormuş. Cuma günü keselerden biri 6.7 biri de 7.3 mm di. Bugün gittiğimde bir tanesini hiç göremedik diğeri de 8,5 mm olmuş . Senin kese boyutun için bir şey söyledi mi doktor ?Dualarım seninle canım hayırlısı neyse o olsun bebişlerin sağlıkla seninledir inşallah
Minicik keseyi gördük bugün biz de 5+2 minnacık bir şey ya normal midoktora da evhamla bir sürü soru sordum şimdi bu soruların zamanı degil şuanlık iyi bir 10 gün sonra bakıcaz büyümüş mü dedi
![]()