2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
:KK70: benim eşimin spermleri yavaş hareketli koşmuyo yumurtaya sıpalar :) neyin havasındalar anlamadım ki ben yumurtanın ayagına gıtmem o yumurta buraya gelecek tribindeler galiba :KK70: bakalım o yüzden pek ümitli de değilim aslında ama hayırlısı Allahın işi belli olmaz tabi.

:KK70: benim eşimin spermleri yavaş hareketli koşmuyo yumurtaya sıpalar :) neyin havasındalar anlamadım ki ben yumurtanın ayagına gıtmem o yumurta buraya gelecek tribindeler galiba :KK70: bakalım o yüzden pek ümitli de değilim aslında ama hayırlısı Allahın işi belli olmaz tabi.
aynen öyle rabbim ol derse olur olma dersede hiç bir kuvvet olduramaz ama sen yinede pozitif ol bu olmasa öbür ay olur :KK48::anneadayı:

Kese gören kızlar betalarınız kac benım denrandevum vardı doktorum amelıyatta olduğu ıcıne Pazartesi'ye kaldı umarım bende görürüm

@mgul ben de 2 kere boş gebelik yaşadım, ikisi de kendiliğinde düştü. Bu 3. Gebeliğim, dün öğrendim. Değerim 48 çıktı, bat 5 eylül. Yarın kan testini tekrarlayacağım, eğer 2 kat artıysa ve progesteron değerimde düşüklük yoksa 10 gün sonra doktora gideceğim. Artık kadın doğum uzmanı kadar oldum, her testi biliyorum, allahım inşallah bu sefer yüzüme bakar
Oncelkle gecmis olsun bu sefer sag salim kucaginiza alirsiniz insallah

Hayir canim isdeyim izin alip0p gidemedim. Sanki gidersem kotu bisi olacakmış diyede korkuyorum. Tekrar lavabya girdim baaaktim bu sefer temizdi. Kan degeri artisimdaa gayet iyiydi aslindaa niye boyle oldu ki.
Birde kasik agriniiz oluyor mu sizinde
Yerleşme kanaması olabilir canım. Benim ilk hamileligimde olmuştu lekelenmeler şekilde. Çok yoğun kanama olmadıkça korkma .

merhaba, ben 8. haftaya kadar gitmeyecektim doktora. ama arkadaşlar dış gebelikse çok tehlikeli diye korkuttular beni. ben de bugün 5+0 'da gittim ve keseyi gördük. haftaya kalp atışı duyulur dedi doktor. hepimiz için hayırlısı olsun...

Kızlar merhaba galiba bende mayıs annesi olucam test yaptım ama 10 dk sonra silik çizgi çıktı 2 testtede öyle oldu 1 saat sonra tamamen kırmızı oldu ikiside

X