- 15 Ağustos 2015
- 329
- 176
- Konu Sahibi CadiKazani
ay alem kızsın vallaben bir gün yapıyom bi gün yapmıyom canım bügün test gunum bakalım yine anamın ak sütü gibi beyaz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay alem kızsın vallaben bir gün yapıyom bi gün yapmıyom canım bügün test gunum bakalım yine anamın ak sütü gibi beyaz mı
ama sen böyle karamsar olmamalısın iyi düşün iyi olsun çağırma kötülükleriBaşka bir topikde korkuttularda biraz. O yuzden sordum. Allahim ne olur o kadar beklemisken alma benden
Korkudan hepsi canim ya. Birde ben devlete gittim ilk muayne için ordaki doktora telefonda ulasma sansim var mi acaba ya.ama sen böyle karamsar olmamalısın iyi düşün iyi olsun çağırma kötülükleri
hiç bir fikrim yok inanki çünkü ben o kadar gamsızım ki daha doktora bile gitmedim :)Korkudan hepsi canim ya. Birde ben devlete gittim ilk muayne için ordaki doktora telefonda ulasma sansim var mi acaba ya.
aynen öyle rabbim ol derse olur olma dersede hiç bir kuvvet olduramaz ama sen yinede pozitif ol bu olmasa öbür ay olurbenim eşimin spermleri yavaş hareketli koşmuyo yumurtaya sıpalar :) neyin havasındalar anlamadım ki ben yumurtanın ayagına gıtmem o yumurta buraya gelecek tribindeler galiba bakalım o yüzden pek ümitli de değilim aslında ama hayırlısı Allahın işi belli olmaz tabi.
Ayy mahsallh:) canim biz 1 senedir uğraşıyoruz herhalde o yuzden mucize gibi geliyor bana cok pimpirikleniyorumhiç bir fikrim yok inanki çünkü ben o kadar gamsızım ki daha doktora bile gitmedim :)
oluruna bırak cnmAyy mahsallh:) canim biz 1 senedir uğraşıyoruz herhalde o yuzden mucize gibi geliyor bana cok pimpirikleniyorum
Bu ay baya pozitifim aslında sebepsiz bi mutluluk var icimde :)aynen öyle rabbim ol derse olur olma dersede hiç bir kuvvet olduramaz ama sen yinede pozitif ol bu olmasa öbür ay olur
ne güzelBu ay baya pozitifim aslında sebepsiz bi mutluluk var icimde :)
Oncelkle gecmis olsun bu sefer sag salim kucaginiza alirsiniz insallah@mgul ben de 2 kere boş gebelik yaşadım, ikisi de kendiliğinde düştü. Bu 3. Gebeliğim, dün öğrendim. Değerim 48 çıktı, bat 5 eylül. Yarın kan testini tekrarlayacağım, eğer 2 kat artıysa ve progesteron değerimde düşüklük yoksa 10 gün sonra doktora gideceğim. Artık kadın doğum uzmanı kadar oldum, her testi biliyorum, allahım inşallah bu sefer yüzüme bakar
Oncelkle gecmis olsun bu sefer sag salim kucaginiza alirsiniz insallah
Yerleşme kanaması olabilir canım. Benim ilk hamileligimde olmuştu lekelenmeler şekilde. Çok yoğun kanama olmadıkça korkma .Hayir canim isdeyim izin alip0p gidemedim. Sanki gidersem kotu bisi olacakmış diyede korkuyorum. Tekrar lavabya girdim baaaktim bu sefer temizdi. Kan degeri artisimdaa gayet iyiydi aslindaa niye boyle oldu ki.
Birde kasik agriniiz oluyor mu sizinde
Korkmustum ama biraz daha rahatladim simdi. Bir daha oyle gelmedi. Ya hayal gördüm yada yerlesme kanamasiydi:))Yerleşme kanaması olabilir canım. Benim ilk hamileligimde olmuştu lekelenmeler şekilde. Çok yoğun kanama olmadıkça korkma .
Hayirli olsun tebrikler :)Kızlar merhaba galiba bende mayıs annesi olucam test yaptım ama 10 dk sonra silik çizgi çıktı 2 testtede öyle oldu 1 saat sonra tamamen kırmızı oldu ikiside