2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sagol canım bıraz rahatladım daha once okumstum burda yaptırdım kımse Yaptırmasn kanamam oldu cocuğum düştü dıye o yüzden cok korkuyrm :KK43:
sen içini ferah tut ne yaparsan yap bebeğin sana gelecekse hiçbirşey engel olamıyor zıplasanda atlasanda düşmez o neler neler oluyor duyuyoruz sen hiç korkma sağ salim geçer yarın hem bence karından görecek zaten :KK66:

sen içini ferah tut ne yaparsan yap bebeğin sana gelecekse hiçbirşey engel olamıyor zıplasanda atlasanda düşmez o neler neler oluyor duyuyoruz sen hiç korkma sağ salim geçer yarın hem bence karından görecek zaten :KK66:
Ah inşallah ıcım rahatladı bıraz olsun cok sagol ınsallah görülür karından

Vajinal muayene olacak kızlar korkmaniza gerek yok acı cekmiyorsunuz ve bebeginiz hiç bir zararı yok. Benim sagliksiz gebeliğim de bile vajinal muayene sonra kanamam olmadı.

Hastaneyi aradım doktrm amelıyatı varmıs yarın kı randevum kaldı inşallah oazartesı ye kadar yırtmış olurum alttan muayeneden :KK49::KK51:

Merhaba hanımlar öncelikle inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.bugün hamile olduğumu öğrendim ancak 15 yaşında kızım var ve kardeşi olsun istemiyor

ben de çok merak ediyorum ama doktora 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum daha çok küçük olmalı :)

Kızlar doktr yarın benıde kese için çağırdı 2 gun once degerım 800 yarın kese ıcın gıdecegım göremezsem alttan muayene yaparım dedı alttan yaptıran var mı cok korkuyrm nasıl oluyor bı zararı var mı acaba bebeğe
Bence yaptirma canim tehlikeli diyorlar . bir tanigimizda altta baktirdi sonra kanamasi basladi. Dustu bebek. Biraz daha bekle

Kizlar aklima yakildi

Dun kizgin yag doktum parmaklarima. Esim gidup yanik kremi aldi ama hamile oldugumu solememis kullandiktan sonra gordum hamileysemiz doktorunuza danismadan kullanmayiniz diyor. Bir zarari olur mu acabao_O

gunaydın güzel anne adayları :) ben kan testi yaptırmadım. sadece gecen hafta yaptıgım idrar testinde ikinci cizgi silik çıktı ve hala hastalanmadım :) pazartesi günü randevu aldım doktordan. umarım herşey yolundadır. kimyasal gebelik yazmış bazı arkadaslar ben zaten çok korkuyorum. ilk bebeğim 2 gün yasadı doktor hatası yuzunden kaybettik ve aradan 2 yıl geçti hala korkularım devam ediyor. hamile olduğuma inanamıyorum bi yandan cok endişeliyim. bu 8 ay nasıl gececek hiç bilmiyorum. rabbim bu defa kucagıma alıp saglıkla bebegimizle eve gelmeyi nasip etsin insaallah. sizlerinde hep güzel haberlerini alalım.

bebegin dogacagı muhtemel tarihi nasıl mesajın altına ekliyorsunuz yardımcı olabilir misniz.

gunaydın güzel anne adayları :) ben kan testi yaptırmadım. sadece gecen hafta yaptıgım idrar testinde ikinci cizgi silik çıktı ve hala hastalanmadım :) pazartesi günü randevu aldım doktordan. umarım herşey yolundadır. kimyasal gebelik yazmış bazı arkadaslar ben zaten çok korkuyorum. ilk bebeğim 2 gün yasadı doktor hatası yuzunden kaybettik ve aradan 2 yıl geçti hala korkularım devam ediyor. hamile olduğuma inanamıyorum bi yandan cok endişeliyim. bu 8 ay nasıl gececek hiç bilmiyorum. rabbim bu defa kucagıma alıp saglıkla bebegimizle eve gelmeyi nasip etsin insaallah. sizlerinde hep güzel haberlerini alalım.

bebegin dogacagı muhtemel tarihi nasıl mesajın altına ekliyorsunuz yardımcı olabilir misniz.
Hayirli olsun canim. Allah saglik versin ins.

Takvimi de yorumun altinda benim takvimim cikiyor ya. Orda eklemek icin hamilelik gunlugunu imzalamk icin buraya tiklayin yaziyor. Ordan halledebilirsin

slm kızlar hastaneden geldim çok şükür keseyi gördük doktor kan değerine göre ikiz olabileceğini söylemişti ama şimdilik tek kese göründü:) ayın 18 i ne kalp atışı için çağırdı:KK36:

Selam kızlarrr:) Şükürler olsun bende bugün keseyi görüm, hataya Cuma gideceğim umarımki kalp sesinide duyabilirim :) Çok heycanlı bir gündü bu gece mışıl mışıl uyuyacağım kesin :)

esari , çayda sıkıntı yok, yeşilçay içmemelisin :) Yani doktorum öyle dedi, çaydada abartmıyorum tabi :)

Selam kızlarrr:) Şükürler olsun bende bugün keseyi görüm, hataya Cuma gideceğim umarımki kalp sesinide duyabilirim :) Çok heycanlı bir gündü bu gece mışıl mışıl uyuyacağım kesin :)

esari , çayda sıkıntı yok, yeşilçay içmemelisin :) Yani doktorum öyle dedi, çaydada abartmıyorum tabi :)
teşekkür ederimm... yaa 2. hamileliğim ama herşeyi unutmuş gibiyim.. 5 sene sonra yeniden başa dönmek :) doktora gitmedim ama kendimi zor tutuyorum.. bu hamileliğimde çok fazla ultrasona girmek istemiyorum..zararları kesin bilinmiyor.. avrupada biçok ülkede doğuma kadar ortalama 3 kez ultrasona giriliyor... 6 haftalık olsun öyle giderim.. bakalım kısmet...acaba cinsiyeti ne olacak :emir_bebek:

X