2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yani doğru mudur test 5 dk geçince teste inanmayın diyolar da aklıma takıldı hiçbir his yok 8 agustos son adetim 26 günde oluyorum 2 gün geçti

Yari
Yani doğru mudur test 5 dk geçince teste inanmayın diyolar da aklıma takıldı hiçbir his yok 8 agustos son adetim 26 günde oluyorum 2 gün geçti
5 dk nedir ki ben ogluma hamileyken gunume daha 10 gun civari vardi test yaptim ikinci cizgi saatler sonra cikmisti dr bile inanamamisti bu kadar erken cikmaz diye ama nasil hassas bi testtiyse artk :) o yuzden sizinki kesin cikmistir :) bu arada benm satta 8 agustos bakalim esime test al dedim eve gelince yapicam :)

Ya ben surekli wc cikiyorum hamile arkadaslar sizde de var mi bu durum abartisiz yarim saatten bile daha kisa surelerde sabahtan beri tuvaleti mesken tuttum cok sıkıldm

Bende adet geçikmesi ve göğüslerde hafifi hassasiyet var o kadar
Benim reglime daha var ama iki gundur bel kasik agrisi ve wc sorunum var birazda midem de bulanti degil de yanma var ogluma hamileyken de agrilarim vardi bu sekilde bakalim hislerim dogru yonde mi birazdan test yapicam heyecandan kalbim ucucak :))

Benim reglime daha var ama iki gundur bel kasik agrisi ve wc sorunum var birazda midem de bulanti degil de yanma var ogluma hamileyken de agrilarim vardi bu sekilde bakalim hislerim dogru yonde mi birazdan test yapicam heyecandan kalbim ucucak :))
Paylaş hadi bekliyorum bende sabah yapıcam çok heyecanlıyımmmmm

Merhaba arkadaşlar hepimize hayirli olsun. Bende mayis annesiyim :) 9 aydir bekliyordum sonunda geldi miniğim... Bugün 5+2 yim. Dun muayene oldum haftaya gel keseye bakalim dedi. Betamda güzel ilerlemiş maşallah.
Ne gibi değişiklikler var sizde ? Bel agrisi yasiyorum ben. Cabuk yoruluyorum ve karnim sanki usutmusum gibi garul gürül hep .. Sanki gaz sancisi var gibi

Kese gören kızlar betalarınız kac benım denrandevum vardı doktorum amelıyatta olduğu ıcıne Pazartesi'ye kaldı umarım bende görürüm

Canım benim sat 26 Temmuz.ben bu Salı gittim keseyi gördük.hatta hafifte olsa kalp atışını duyduk.doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını gümbür gümbür duymak istiyorum dedi ☺️

Kizlar ikinci cizgi silik bir sekilde cikmis testi atmamistim iki saat oldu yapali

Herkese selamlar baya canlanmis burasi ben girmeyeli cok guzell:) bende bat 2 eyluldu 1 eylulde kan testinde 64 cikti2 eylulde 136 ve dun yaptirdim 4 eylulde 406 cikti baslarda dr degerler cok dusuk dedi ama galiba toparladi kendini su anda cok mutluyum pazarteside dr randevum var insallah kese görünür:))

Merhaba herkese ben de salı günü gittim kan testinde 720 çıktı bugün tekrar gidicem keseyi görebiliriz demişti doktor inşallah görürüm

Hayirli olsunn benim regle tammm bi hafta var ve testte ikinci cizgi cook silik gozukuyor esim bu dogru degil dedi ama bi hafta olmasina ragmen gozukmesi bile buyuk bi sey p.tesi kan vericem yada emin olmak icin yarin bi test daha yapicam

Hayirli olsunn benim regle tammm bi hafta var ve testte ikinci cizgi cook silik gozukuyor esim bu dogru degil dedi ama bi hafta olmasina ragmen gozukmesi bile buyuk bi sey p.tesi kan vericem yada emin olmak icin yarin bi test daha yapicam
Benimde çok silik çıkmıştı çok yeni olduğu zaman öyle oluyor dedi doktor inşallah hayırlı haberler alırsın :)

X