- 3 Eylül 2015
- 26
- 12
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
Yani doğru mudur test 5 dk geçince teste inanmayın diyolar da aklıma takıldı hiçbir his yok 8 agustos son adetim 26 günde oluyorum 2 gün geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 dk nedir ki ben ogluma hamileyken gunume daha 10 gun civari vardi test yaptim ikinci cizgi saatler sonra cikmisti dr bile inanamamisti bu kadar erken cikmaz diye ama nasil hassas bi testtiyse artk :) o yuzden sizinki kesin cikmistir :) bu arada benm satta 8 agustos bakalim esime test al dedim eve gelince yapicam :)Yani doğru mudur test 5 dk geçince teste inanmayın diyolar da aklıma takıldı hiçbir his yok 8 agustos son adetim 26 günde oluyorum 2 gün geçti
Bende adet geçikmesi ve göğüslerde hafifi hassasiyet var o kadarYa ben surekli wc cikiyorum hamile arkadaslar sizde de var mi bu durum abartisiz yarim saatten bile daha kisa surelerde sabahtan beri tuvaleti mesken tuttum cok sıkıldm
Benim reglime daha var ama iki gundur bel kasik agrisi ve wc sorunum var birazda midem de bulanti degil de yanma var ogluma hamileyken de agrilarim vardi bu sekilde bakalim hislerim dogru yonde mi birazdan test yapicam heyecandan kalbim ucucak :))Bende adet geçikmesi ve göğüslerde hafifi hassasiyet var o kadar
Paylaş hadi bekliyorum bende sabah yapıcam çok heyecanlıyımmmmmBenim reglime daha var ama iki gundur bel kasik agrisi ve wc sorunum var birazda midem de bulanti degil de yanma var ogluma hamileyken de agrilarim vardi bu sekilde bakalim hislerim dogru yonde mi birazdan test yapicam heyecandan kalbim ucucak :))
Yaptimmm ama negatif cikti ama bekliycem yine de nasilsa gunume daha var kendimi hamile gibi hissediyorum :)Paylaş hadi bekliyorum bende sabah yapıcam çok heyecanlıyımmmmm
Bekle bekle bazen geçince bile çıkmıyo bende sabahı bekliyorumYaptimmm ama negatif cikti ama bekliycem yine de nasilsa gunume daha var kendimi hamile gibi hissediyorum :)
Teşekkür ederim canım benim darısı kalp atışınaarkadasım senı de tebrık edıyorum hayırlısıyla kucagına alman dıleğiyle
Hadi hayirlisi :)Bekle bekle bazen geçince bile çıkmıyo bende sabahı bekliyorum
Kese gören kızlar betalarınız kac benım denrandevum vardı doktorum amelıyatta olduğu ıcıne Pazartesi'ye kaldı umarım bende görürüm
Duyarsin pit pit lari hic merak etme ayy cok heyecanli o zamanlarrrTeşekkür ederim canım benim darısı kalp atışına
inşallah canım:)Duyarsin pit pit lari hic merak etme ayy cok heyecanli o zamanlarrr
Benimde çok silik çıkmıştı çok yeni olduğu zaman öyle oluyor dedi doktor inşallah hayırlı haberler alırsın :)Hayirli olsunn benim regle tammm bi hafta var ve testte ikinci cizgi cook silik gozukuyor esim bu dogru degil dedi ama bi hafta olmasina ragmen gozukmesi bile buyuk bi sey p.tesi kan vericem yada emin olmak icin yarin bi test daha yapicam