2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba ben de ankarada doktor araştırıyorum.sakıncası yoksa doktorunuzun kim olduğunu paylaşabilir misiniz?
Canim beni anadolu yakasindayim Emsey hastahanesindeki gülseren hanimi onreririm ve de ilk zamalarimi mihrimahdaki zeynep ulusoy hanimdayim suan 5 6 aylik olunca gülseren hanima gececegim inşallah

Günaydın arkadaşlar bursali olan var mı doktor ve hastane tavsiyesi alacaktim
Bizde bursadan istanbula taşındık geçen sene. Oğlumu bursada doğurmuştum yani. Doktorumdan çooookkkk memnundum onu gibi birini arıyorum ama bulamadım istda fiyat olarak pahalı gelmezse Jale Gürlüler canım. Doğumları da pembemavi, acıbadem, rentıpta fln yaptırıyo

Merhaba ben de ankarada doktor araştırıyorum.sakıncası yoksa doktorunuzun kim olduğunu paylaşabilir misiniz?
Mayis 2014 annesiyim. Ankarada cok hastane ve dr gezenlerdenim (2 dusukten sonra sukur oglumu aldim ))....
Özel çağ hastanesi op dr erol bayraktar... hem hastane sgk li. Detayli ultrason vs ek ucret almiyar. Kan ve idrardanda fark almiyrlar. Sadece toxoplazma tetsine 40tl vermistim. Muayene ucretleri de uygundu. Simdi ne kadardir bilemiyrm tabi. Hayirlisiyla alin kucaginiza.

Canim hayirli olsun, ben de kanda ogrendim, kese bakmadi, kalp atisina 2hafta sonra dedi. Tarihimiz ayni seninle. 27.05
Benim sat 19 agustos cnm dewletn acilnd kan werip ögrendm iki gun snra bidaha gdym dedm yani dun persmbe 2387 dun ise 4800 doktorj soldm iki kat artmsmı onu merak edyrm kan wermk istyrm dedm persmbe gunku dgrn iyi oldugnu ultrasndj bkcgni sole di keseyi goremdi önce snra kucuk dedi snra yeri dogru yer dgl dedi karından bktı wajınal baktrmadm sonra begenmdi kan istdi snucu göturdm ikiye cikmş kötu olsa çıkarmıydı ddm tabi cıkardı dedi kucuk belki o yuzdn görun muyo ddm kan dgrn yuksek gorulur 2500 ustnd karından gorulur dedi dış gebelik supheleniyo bendn cok uzuldm kabuslar gordm gece boyu

Bizim ayni benim de sat 19

Hayir bisey yoktu benim ilk gebeligimdede gorunmedi 6 haftadan sonra gordu bende alttan muayeneyi reddettim

bendende henüz istemedi ben devlet hastanesine gidiyorum ama içim rahat değil açıkçası sizce özele mi gitmeliyim

ne kadar cok istemişler. ben özelde 150 verdim

hakkınızda hayırlısı olsun. ikiz olursa da bir kolaylık olur diyorum

Kizlar bi sey sorucam progestan ignesi vurulduktan sonra kanamaniz nd kadar devam ediyor ... ?? Basina gelen varmi yardimci olursa sevinirim 2 saat oldu kanamam kesilmedi hala ;(

cok gecmiş olsun. inşllah gecmiştir kanamanız

7400 sadece dogum mu ?

muz yiyebilirsin. hem bebişe faydalı hem de tok tutar mide bulantına da iyi gelebilir.

Canım bende ilk gittiğimde tek kese görünmüştü ama kan değerim yüksek olduğundan ben anlamıştım ikiz olduğunu ikinci bebişmde bu hafta göründü

kan degeriniz kactı acaba ?

ben de cukurambarda fatma reside önalanı tavsiye ederim cok ilgili ve bilgi birikimi ve tecrübesi de cok fazla

Nasıl biri

İnanılmaz ilgili 7/24 ulaşabilirsin whatsapp tan yazabilirsin. Mutlaka geri döner. Epidural yapılırken 1 saniye elimi bırakmadı canın acıdıkça sık elimi dedi :) hem normal hem 4 boyutlu bakıyo her gidişinde cd veriyo bebeğin.
Bnm kv bursada oturuyo arada gidiyoruz. Gittiğimde mutlaka gidicem Jale hanıma kontrole

Hadi yaa çok iyiymiş özel muayenehanesi var galiba değil mi ücret çok mu ki acaba bilemedim

Hadi yaa çok iyiymiş özel muayenehanesi var galiba değil mi ücret çok mu ki acaba bilemedim
Evet cnnm özel. Umi plazanın içinde muayenehanesi. Esentepe hastanesinin karşısında. Siz nerde oturuyosunuz?
Şuan ki güncel ücreti bilmiyorum ama 2014 te 180tl ödüyoduk. Ama 15 günde 1 ücretsiz kontrole çağırıyo

Beta 4800 19 agustos son adtm karından bktı doktr dıs gebelik suphelendi keseyi kucuk ve asagıda buldu yardm edn kizlar fikir wern

Eklentiler

• 20150920_094034.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 75
Beta 4800 19 agustos son adtm karından bktı doktr dıs gebelik suphelendi keseyi kucuk ve asagıda buldu yardm edn kizlar fikir wern
Stres yapma canım bu usg de kaç mm çıktı kese kaç haftalık dedi dr? Ben senin yerinde olsam başka bi dr a giderim

Stres yapma canım bu usg de kaç mm çıktı kese kaç haftalık dedi dr? Ben senin yerinde olsam başka bi dr a giderim
Sadce kan wermeye gttm gorulur ultrasna gec dedi hc kac mm flan bsy dmdi kucuk we yukarda olmalydı dedi daha yeni ogrndm o yuzdn gorulmdi belki diye sordm bu beta da gorulurdu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…