2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim ben de simdi onu soracaktim size ben bugun aldim test sonucumu 67 cikti doktor cok dusuk dedi ya anormal gebelik ya da cok yeni dedi senin yuksek cikmis cok guzel normalde adet tarihin ne zamandi senin

günaydın maşallah değeriniz iyi oğlumda (4 yaşında) 54 çıkmıştı kan değerim.
benim biraz ilginç durumum son adet tarihim 5 agustos ben dayanamayıp 27 ağustosta kan testi yaptırdım değerim 2,4 ile negatif çıktı. 1 eylülde belirtilere daayanamayıp bir kez daha kan verdim 204 çıktı. yani 5 günde 2,4 den 204 e çıkmış. ben anlamadım ya geç döllendim ya da sağlıksız bir gebelik... bayramdan önce gideceğim doktora bakalım hayırlısı olsun inşallah...

günaydın maşallah değeriniz iyi oğlumda (4 yaşında) 54 çıkmıştı kan değerim.
benim biraz ilginç durumum son adet tarihim 5 agustos ben dayanamayıp 27 ağustosta kan testi yaptırdım değerim 2,4 ile negatif çıktı. 1 eylülde belirtilere daayanamayıp bir kez daha kan verdim 204 çıktı. yani 5 günde 2,4 den 204 e çıkmış. ben anlamadım ya geç döllendim ya da sağlıksız bir gebelik... bayramdan önce gideceğim doktora bakalım hayırlısı olsun inşallah...
Bence seninde degerin cok ıyi benim son adet tarihim senden. Once 3 agustosta olmasina ragmen 200leri bulmadi degerim 136ydi dun

Bence seninde degerin cok ıyi benim son adet tarihim senden. Once 3 agustosta olmasina ragmen 200leri bulmadi degerim 136ydi dun

benim endişemde yüksek olması 2,4 ten 5 günde nasıl 204 e çıkar bildiğim kadarıyla kimyasal gebelikte hcg çok yüksek çıkarmış... ya da tamamen sallıyorum :KK47:

merhaba kan testi sonucunuzu öğrenebilir miyim? sat larımız aynı, bdt 11 mayıs benim de... ve bende dün kan verdim 204 sonucum :) gözünüzaydın sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah...
merhaba bebeğiniz hayırlı olsun. ben sadece gebe miyim değil miyim ona baktırdım.haftaya gideceğim doktora o zaman yazarım.

benim endişemde yüksek olması 2,4 ten 5 günde nasıl 204 e çıkar bildiğim kadarıyla kimyasal gebelikte hcg çok yüksek çıkarmış... ya da tamamen sallıyorum :KK47:
Canim benimde pek fazla bilgim yok ama 2.4 u gormezsek degerin guzel bi iki gun daha yaptir bakalim artis nasil olacak seninkindede

Hanimlar

Eşim şimdiden bir cok seyi yasakladi bile. Ne yicegimi sasirdim valla. Neler yiyorsunuz ne yapiyorsunuz. Ozellikle nelere dikkat ediyorsunuz. 2 gundur cok kisitlanmis hssediyorum kendimi. Normalde yediğim seyler simdi yasak:))

merhabalar.. benim de beta hcg pzt 174 iken çarşamba 384 olmuş..aslında bu 2. hamileliğim olmasına rağmen çok tefirginim çünkü geçen 4 ay içinde 2 kez kimyasal yaşadım..halbuki ilk hamilelik sürecinde ne kadar da rahattım... sürekli karnımda ağrı ve sancı oluyor..korkuyorum..aslında tabiki sağlıklı ve hayırlısı ama ne biliim işte elimde deil :110:
Senin son adet ne zaman

Merhaba,
9 yaşında bir kızım var, 10 yıl sonra yeniden hamileyim.. Ama her biri biririnden farklı.. Hamilelikte 6. haftaya girdim (5+0 )... Hamileliğimin ilk günlerinde apandisit ameliyatı oldum, doktorum korkmamamı söylüyor.. geçtiğimiz p.tesi 4+4 de kontrole gittiğim. Ultrasonda (üstten ve alttan) keseyi göremedi :KK43: Kan değerime baktı kaç çıktığını söylemedi ama süper dedi.. "süper" kelimesine tüm umutlarımı bağladım. Yarın kontrolüm var, umarım keseyi görür, kimi sitelerde kalp atışlarını bile duyulabileceği söyleniyor ama o kadarda umutlanmak istemiyorum, biraz kiloluyum belki keseyi o yüzden görememiştir :KK43: Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Umarım kalp sesinide en kısa sürede duyarımda kızıma bu güzel süprizi verebilirim :) En zoru ondan saklamak..

Ikiz olma ihtimalide var ama bir gunde ikiye katladigini dusunursek bence normal :) benim 74 ken bir haftada 4400 olmustu oglumda

merhaba arkadaşlar ismim aysegül.. 5 haftalık hamileyim dün keseyi gördük çok şükür kısmetse mayıs annesi olacağım bende.. sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak, heyecanımızı paylaşmak çok isterim..

merhaba arkadaşlar ismim aysegül.. 5 haftalık hamileyim dün keseyi gördük çok şükür kısmetse mayıs annesi olacağım bende.. sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak, heyecanımızı paylaşmak çok isterim..

Hos geldin canim:) biz daha keseyi goremedik ins bizde goruruz en k8sa surede:)

Ay masallah 74 olcturdugunuzde adetiniz gecikmismiydi hangi gun yaprirdiniz
Adetim gecikmemisti 4-5 filan vardi bm7-8 gun kala idrar testi yaptim silik cikmisti bu kadar erken idrarda cikmaz dediler ertesi gun bi daha yaptim ayni gun bi daha derken emin olmak icin 3 gunde 5 ayri test yaptim saglik ocagina gidip kan testi yaptirdigimda da 74 cikti ama beklenen adet tarihim daha gelmemisti

Hanimlar

Eşim şimdiden bir cok seyi yasakladi bile. Ne yicegimi sasirdim valla. Neler yiyorsunuz ne yapiyorsunuz. Ozellikle nelere dikkat ediyorsunuz. 2 gundur cok kisitlanmis hssediyorum kendimi. Normalde yediğim seyler simdi yasak:))
merhaba canım son adet tarihin ne zaman benim 8 ağustos. hamileliğini nasıl öğrendin kan tahlilinde mi acaba bende yaptırsam belli olur mu. daha test yapmadan takvimi yaptım inşallah uğur getirir.

merhaba canım son adet tarihin ne zaman benim 8 ağustos. hamileliğini nasıl öğrendin kan tahlilinde mi acaba bende yaptırsam belli olur mu. daha test yapmadan takvimi yaptım inşallah uğur getirir.
Merhaba canim. Benim 6 agustosdu. Pazartesi gunu cok sancim oldu suphelenip idrar testi yaptim. Silik bir ikinci cizgi gorunce hemen özel bir plokilinige lan verdim. Sali gunude pozitif sonucunu aldim. Carsambada doktora gittim. Kan degerime bakti daha da yukselmisti. Hamilesin dedi:anneadayı::KK76:

Odrar testi yap canim yani benim adetden 1 hafta once belli oldu. Belki seninde olur:KK15:

Bennbugun verdim kan yarin belli olacakmis saglik ocaginda yaptirdim. Iste pozitif cikti diye insan sevinemiyor yine de kese bos mu diye dusunuyor kalbi atacakmi diye dusunuyor insallah guzel geciririz hamilelgimizi ve daglikla aliriz bebisimizi kucagimiza:)
ay inşallah canm inş benim 1464 çıktı adet 6 gün geçti

X