- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 43
-
- Konu Sahibi CadiKazani
Benimde kasiklarimda ağrı var. İnsallah bende hamileyim dir.Merhaba canim. Benim 6 agustosdu. Pazartesi gunu cok sancim oldu suphelenip idrar testi yaptim. Silik bir ikinci cizgi gorunce hemen özel bir plokilinige lan verdim. Sali gunude pozitif sonucunu aldim. Carsambada doktora gittim. Kan degerime bakti daha da yukselmisti. Hamilesin dedi
Odrar testi yap canim yani benim adetden 1 hafta once belli oldu. Belki seninde olur
Pozitif görürsün inşallah. Mutlu haberini bekliyoruz.offf kızlar çok heyecanlıyım yarın kan testi yaptırıcam
senin bat ne zaman canımPozitif görürsün inşallah. Mutlu haberini bekliyoruz.
Bekleme o zaman canim yap testini rahatla birde bu agri sanci her neyse ortlma yarm saatde bir geliyor 10 dk kadar sanci yapip geçiyor. Seninde olemiBenimde kasiklarimda ağrı var. İnsallah bende hamileyim dir.
Negatif çıkmasından korkuyorum. Günüm gelmeden negatif çıkar belki pazartesi bekleyeyim en iyisi .Bekleme o zaman canim yap testini rahatla birde bu agri sanci her neyse ortlma yarm saatde bir geliyor 10 dk kadar sanci yapip geçiyor. Seninde olemi
Bekleme canim test yap o zaman. Yalniz o sanci adet sancisi gibo degil ara ara gelio 5 10 dk sonra geciyor canim. Seninde ole miBenimde kasiklarimda ağrı var. İnsallah bende hamileyim dir.
Negatif çıkmasından korkuyorum. Günüm gelmeden negatif çıkar belki pazartesi bekleyeyim en iyisi .
ben çok seçemiyorum canım ya senceBiraz önceki yan yüklendi şimdi düz olanını yukluyorym
4,5 YAŞINDAKİ KIZIMIN ULTRASON GÖRÜNTÜSÜben çok seçemiyorum canım ya sence
allah bağışlasın sen görebiliyor musun bişeyler4,5 YAŞINDAKİ KIZIMIN ULTRASON GÖRÜNTÜSÜ
canım öncelikle hem geçmiş olsun hem de gözün aydın korkma sakın inşallah keseyi görürsün benim de bugün 5+0 oldu yarın kese için gidicem ama kalp atışı için erken diye düşünüyorum endişe edecek bir durum yok doktorun süper dediyse süperdir tadını çıkarMerhaba,
9 yaşında bir kızım var, 10 yıl sonra yeniden hamileyim.. Ama her biri biririnden farklı.. Hamilelikte 6. haftaya girdim (5+0 )... Hamileliğimin ilk günlerinde apandisit ameliyatı oldum, doktorum korkmamamı söylüyor.. geçtiğimiz p.tesi 4+4 de kontrole gittiğim. Ultrasonda (üstten ve alttan) keseyi göremediKan değerime baktı kaç çıktığını söylemedi ama süper dedi.. "süper" kelimesine tüm umutlarımı bağladım. Yarın kontrolüm var, umarım keseyi görür, kimi sitelerde kalp atışlarını bile duyulabileceği söyleniyor ama o kadarda umutlanmak istemiyorum, biraz kiloluyum belki keseyi o yüzden görememiştir Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Umarım kalp sesinide en kısa sürede duyarımda kızıma bu güzel süprizi verebilirim :) En zoru ondan saklamak..
zararı yok merak etme vajinadan bakılıyor rahimin içine sokmayacak zatenKızlar doktr yarın benıde kese için çağırdı 2 gun once degerım 800 yarın kese ıcın gıdecegım göremezsem alttan muayene yaparım dedı alttan yaptıran var mı cok korkuyrm nasıl oluyor bı zararı var mı acaba bebeğe