2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benimde kasiklarimda ağrı var. İnsallah bende hamileyim dir.

Arkadaşlar bakın ne buldum bu kesin bilgidir doktorlar bu şekilde karar veriyorlar. Sİzi de bilgilendirmek istedim. Aşagıdakiler alıntıdır.

gordugunuz gibi ust taraftaki simgedende anlasildigi gibi eger cikinti paralel ise kiz

yok 30°lik bir aciyla yukari dogru bakiyorsa %99 oglunuz olacak demektir simdi bi kac ornek resimler

bu bir erkek bebek genital nub cikintisi gayet yukarda
simdi burada cikintilara bakin eger bel popo cizgisine paralel ise kiz

yok 30 derecelik bir aciyla yukari bakiyorsa erkek

yabancilarin hepsi biliyor bunu biz neden eksik kalalim gayet bilimsel simdi ellerinde11 12 13 ultrason fotografi olanlar alsin hemen baksin yada koyalim buraya yorumlayalim

canım öncelikle hem geçmiş olsun hem de gözün aydın korkma sakın inşallah keseyi görürsün benim de bugün 5+0 oldu yarın kese için gidicem ama kalp atışı için erken diye düşünüyorum endişe edecek bir durum yok doktorun süper dediyse süperdir tadını çıkar

Kızlar doktr yarın benıde kese için çağırdı 2 gun once degerım 800 yarın kese ıcın gıdecegım göremezsem alttan muayene yaparım dedı alttan yaptıran var mı cok korkuyrm nasıl oluyor bı zararı var mı acaba bebeğe

zararı yok merak etme vajinadan bakılıyor rahimin içine sokmayacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…