-
- Konu Sahibi CadiKazani
teşekkür ederim tatlım:)
bende ne yemeliyim ne yemeyim onlara bakıyorum bi yandan isimlere
benim normalde adetim yarın olacaktı ben 3 gün önceden öğrendim. şu ucuz olan gebelik testinde çok silik çıkınca 6 gün önce gösteren gebelik testini yaptım. o daha belirgindi. Dün de gidip kan verdim ve sonuç pozitif
Canim ben de simdi onu soracaktim size ben bugun aldim test sonucumu 67 cikti doktor cok dusuk dedi ya anormal gebelik ya da cok yeni dedi senin yuksek cikmis cok guzel normalde adet tarihin ne zamandi seninmerhaba kan testi sonucunuzu öğrenebilir miyim? sat larımız aynı, bdt 11 mayıs benim de... ve bende dün kan verdim 204 sonucum :) gözünüzaydın sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah...
Hoş geldin canım senle dogum tarihlerimiz aynı görünüyor son adetin nezamandı benim 30 temmuzdu tüp bebek yaptırdık
canım ben en son pazasrtesi gitmiştim beta hcg yükseldi mi diye çok şükür ii demişti doktor cumaya randevu verdi bakalım kese için gidicemcanım benımde 30 temmuzdu. sen kalp atısı felan duydunmu. ben gıttım hıc bısı demedı dr . 10 gun sonra gel kalp bakalım dedı
kese varmış. ama kalp atısı 10 gun somra dedı. ne bılım ya hamile gibi hissetmiyorum daha saka gibicanım ben en son pazasrtesi gitmiştim beta hcg yükseldi mi diye çok şükür ii demişti doktor cumaya randevu verdi bakalım kese için gidicem
canım tadını çıkart hamilesinkese varmış. ama kalp atısı 10 gun somra dedı. ne bılım ya hamile gibi hissetmiyorum daha saka gibi
ikiz olma ihtimali var mı peki :)) değerlerin çok iyi ben tüp bebek yaptırdım transferin 6. günü 56 10. günü 594 çıktı ikiz olabilirmiş doktor öyle demiştibugun gordu. 5520 deger 1,5 gun oncede 3420 gıbı bısıydı. hızla artıyor . senın nasıl degerler. herkesın farklı sanırım.
Bilmemki dr oyle bişi demedi. pek te anlamıyorum bu işten. Ben tedavi görmedim. tüp bebekte çogul gebelik yüksek ihtimal. cokta guzel bısı keske ıkız olsa cok sevınırdım.ikiz olma ihtimali var mı peki :)) değerlerin çok iyi ben tüp bebek yaptırdım transferin 6. günü 56 10. günü 594 çıktı ikiz olabilirmiş doktor öyle demişti
Hanimlar merhaba,
Daha taze anne olarak burda aldim soluğu. Nasip olursa bende mayis annesi olucam ins
hoş geldin canım :)Hanimlar merhaba,
Daha taze anne olarak burda aldim soluğu. Nasip olursa bende mayis annesi olucam ins
Hosbulduk canimhoşgeldin cnm. Boğa bebekler bizleri bekliyor yani
Dayanamadim bide özele gittik yaptırdık 136 çıktı bugunde.. ama hala düşü,kCanim ben de simdi onu soracaktim size ben bugun aldim test sonucumu 67 cikti doktor cok dusuk dedi ya anormal gebelik ya da cok yeni dedi senin yuksek cikmis cok guzel normalde adet tarihin ne zamandi senin
Dusuk degil canim cok iyi masallah ben ogluma hamikeyken ilk 74 cikmisti Allahima cok sukur oglum su an yanimda dusuk diye sakin bozma moralini katlanarak yukselicek Allahin izniyleDayanamadim bide özele gittik yaptırdık 136 çıktı bugunde.. ama hala düşü,k
Canim bende pazartesi yaptim testi 76.68 cikti. Dun doktor tekrar istedi 246 çıktı. Normal hamilelik sorun yok dedi. Yani artisda bir sorun yoktur bence. Ama kanama icin doktora gitbencekızlar pazartesi günü yaptırdım 85 çıkmıştı beta , doktor hafif hamilelik görünüyor dedi, bugün akşam hafif lekelenme oldu , korktuk bizde , hemen acile gittik, beta baktı doktor 434 olmuş , çok mu az sanki :S yavaş yükseliyor gibi :S ne dersiniz? ayrıca kanama neden oldu :S