- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
-
- Konu Sahibi CadiKazani
Sagol canım bıraz rahatladım daha once okumstum burda yaptırdım kımse Yaptırmasn kanamam oldu cocuğum düştü dıye o yüzden cok korkuyrmzararı yok merak etme vajinadan bakılıyor rahimin içine sokmayacak zaten
sen içini ferah tut ne yaparsan yap bebeğin sana gelecekse hiçbirşey engel olamıyor zıplasanda atlasanda düşmez o neler neler oluyor duyuyoruz sen hiç korkma sağ salim geçer yarın hem bence karından görecek zatenSagol canım bıraz rahatladım daha once okumstum burda yaptırdım kımse Yaptırmasn kanamam oldu cocuğum düştü dıye o yüzden cok korkuyrm
Ah inşallah ıcım rahatladı bıraz olsun cok sagol ınsallah görülür karındansen içini ferah tut ne yaparsan yap bebeğin sana gelecekse hiçbirşey engel olamıyor zıplasanda atlasanda düşmez o neler neler oluyor duyuyoruz sen hiç korkma sağ salim geçer yarın hem bence karından görecek zaten
Ikiz olma ihtimalide var ama bir gunde ikiye katladigini dusunursek bence normal :) benim 74 ken bir haftada 4400 olmustu oglumda
Bence yaptirma canim tehlikeli diyorlar . bir tanigimizda altta baktirdi sonra kanamasi basladi. Dustu bebek. Biraz daha bekleKızlar doktr yarın benıde kese için çağırdı 2 gun once degerım 800 yarın kese ıcın gıdecegım göremezsem alttan muayene yaparım dedı alttan yaptıran var mı cok korkuyrm nasıl oluyor bı zararı var mı acaba bebeğe
Hayirli olsun canim. Allah saglik versin ins.gunaydın güzel anne adayları :) ben kan testi yaptırmadım. sadece gecen hafta yaptıgım idrar testinde ikinci cizgi silik çıktı ve hala hastalanmadım :) pazartesi günü randevu aldım doktordan. umarım herşey yolundadır. kimyasal gebelik yazmış bazı arkadaslar ben zaten çok korkuyorum. ilk bebeğim 2 gün yasadı doktor hatası yuzunden kaybettik ve aradan 2 yıl geçti hala korkularım devam ediyor. hamile olduğuma inanamıyorum bi yandan cok endişeliyim. bu 8 ay nasıl gececek hiç bilmiyorum. rabbim bu defa kucagıma alıp saglıkla bebegimizle eve gelmeyi nasip etsin insaallah. sizlerinde hep güzel haberlerini alalım.
bebegin dogacagı muhtemel tarihi nasıl mesajın altına ekliyorsunuz yardımcı olabilir misniz.
Hayirli olsun canim. Allah saglik versin ins.
Takvimi de yorumun altinda benim takvimim cikiyor ya. Orda eklemek icin hamilelik gunlugunu imzalamk icin buraya tiklayin yaziyor. Ordan halledebilirsin
Hamile hissediyosan vardir kuzum garip bi zekilde emin oluyosuncanım daha hamile olduğum belli değil takvim yapmak istedim yaptım inşallah uğur getirir.pazartesi günü test yapacağım. büyük gün pazartesi.
teşekkür ederimm... yaa 2. hamileliğim ama herşeyi unutmuş gibiyim.. 5 sene sonra yeniden başa dönmek :) doktora gitmedim ama kendimi zor tutuyorum.. bu hamileliğimde çok fazla ultrasona girmek istemiyorum..zararları kesin bilinmiyor.. avrupada biçok ülkede doğuma kadar ortalama 3 kez ultrasona giriliyor... 6 haftalık olsun öyle giderim.. bakalım kısmet...acaba cinsiyeti ne olacakSelam kızlarrr:) Şükürler olsun bende bugün keseyi görüm, hataya Cuma gideceğim umarımki kalp sesinide duyabilirim :) Çok heycanlı bir gündü bu gece mışıl mışıl uyuyacağım kesin :)
esari , çayda sıkıntı yok, yeşilçay içmemelisin :) Yani doktorum öyle dedi, çaydada abartmıyorum tabi :)