- 30 Haziran 2013
- 21.205
- 16.801
-
- Konu Sahibi CadiKazani
arkadasım senı de tebrık edıyorumslm kızlar hastaneden geldim çok şükür keseyi gördük doktor kan değerine göre ikiz olabileceğini söylemişti ama şimdilik tek kese göründü:) ayın 18 i ne kalp atışı için çağırdı
İcmemete fayda var. Kafein icerdiginden dolayi. Yine de cok istiyorsan genel olarak bitki caylari icin limit gunde 2 fincan.acaba hamilelikte..çay içmek bebeğe zarar verir mi ki
Hayirli olsun sag salim kucaginiza alirsiniz insallah benm satta 8agustos ama henuz test filan yapmadim her ay ayni supheye dustugum icin esim test almaktan bikti o yuzden gunumun gecmesini bekliyorums.a arkadaşlar bende erken test yaptım 4 gün varken pozitif çıktı.3 gün varken kanda 104.66 çıktı.haftaya tekrar gidicem kan testine.bat 8 ağustos.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
benmde daha 4 gün var ama ben kendimi dahil ettim gitti vallaselam kızlar. içimden bi ses çok yakında bu gruba dahil olucağımı söylüyo ama ama yine de ihtimal verip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. daha bir hafta var çünkü :) umarım hepiniz sağ salim kucağınıza alırsın bebişlerinizi. size sorum yumurtlamadan sonra akıntısı devam edip hamile olduğunu öğreneniz var mı?
gittinmi cnm doktora ne yaptınCok korkuyorum bir fikir verin.
Bugun normalde bat gunumdu. Simdi hafif bir lekelenme geldi doktora gitsemmi acaba. Kanama olursa gel demişti
Hayirli olsun sag salim kucaginiza alirsiniz insallahHerkese merhaba, benim sat 26 tembuz, gebelik testi yapip hamile oldugumu ogrendim. Haftaya keseyi gormek icin doktora gidecegim.Gecen hafta gittim fakat kese henuz gozukmuyor. Bu ikinci bebisimiz, 6 aydir olmasini bekliyorduk. Her ay heyecanla gebelik testi yapiyordum. Rabbim hepimize evlatlarimizi sagsalim kucagimiza almaya nasip etsin insallah.
sağol kardeş.Rabbim isteyen herkese versin .Benim tansiyonum çok düşmüştü bir günü yatarak geçirdim sonrası tahlil yaptım.Hayirli olsun sag salim kucaginiza alirsiniz insallah benm satta 8agustos ama henuz test filan yapmadim her ay ayni supheye dustugum icin esim test almaktan bikti o yuzden gunumun gecmesini bekliyorum
gittinmi cnm doktora ne yaptın
benmde daha 4 gün var ama ben kendimi dahil ettim gitti valla
oo kasık ağrısı bende hiç azalmadı dahaHayir canim isdeyim izin alip0p gidemedim. Sanki gidersem kotu bisi olacakmış diyede korkuyorum. Tekrar lavabya girdim baaaktim bu sefer temizdi. Kan degeri artisimdaa gayet iyiydi aslindaa niye boyle oldu ki.
Birde kasik agriniiz oluyor mu sizinde
olur olur bekle hergün yap testini bide iyice bak benm ilk seferde gölge gibiydi testi evirip çevirip öyle görüyodum çizgiyi:) sen yine silik de olsa çizgiyi gördün canım ben de henüz o da yok
olur olur bekle hergün yap testini bide iyice bak benm ilk seferde gölge gibiydi testi evirip çevirip öyle görüyodum çizgiyi
Başka bir topikde korkuttularda biraz. O yuzden sordum. Allahim ne olur o kadar beklemisken alma bendenoo kasık ağrısı bende hiç azalmadı daha