2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mide bulantılarım azalmıştı yeniden nüksetti kızlar önceden kesen beyaz leblebi, çubuk, antep fıstığı gibi yiyeceklerde kesmiyor artık sizin yaptığınız bir şeyler var mı tavsiye edeceğiniz . boğazım çok kötü tahriş oldu.
 
Ben bu durumdan ençok muzdarip olan anne adaylarından biriyim. 1,5ay sürekli yattım ve bu süreçte 3 kutu progestan içtim ve 3 iğne vuruldum. Doktorum kanama başladığında mutlaka bilgi vermemi tembihledi. bir kez adet gibi aşırı kırmızı kanamam oldu diğerleri daha hafifti. Böyle durumlarda progestan kullanıyor olsan bile doktor dozu arttırabiliyor ya da daha hızlı etki için iğne veriyor. kanama önce kırmızı geldikten sonra arkasından kahverengiye dönüyor. Bu rahimde bir kanama olduğunu ve sonrasında orada kalan kanın atılmasını gösteriyor. bu durumda doktor kesin yatak istirahati ve ilaç veriyor. şakaya gelmez böyle şeyler hiç beklemeden doktoruna görün derim.
Benim iki gün önce ilacım bitti . doktor artık riskli dönemi atlatacağımı söyledi. Çok şükür artık daha iyi hissediyorum kendimi. hatta hafif beliren karnım ve deli gibi açılan iştahım dışında kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum.
 
selam kızlar benim doğum mart sonu en geç 1 nisanda.şuan 9 haftalık hamişim.bende bulantı yok onu sorcaktım.6. haftamda oldu bayabii sora tık kesti.normalmi acaba.bazem mide yanması yaşoyorum ve göğüs ağrısı var oda dokununca falan oluyo.
 
iyi geceler annecikler. bende önümüzdeki cumartesi için 2li tarama testine randevu aldım. doktorum bebeğin gayet sağlıklı görünüyor ama yinede bakalım demişti. bebişimizi görmeden hiç bu kadar uzun süre beklememiştik malum her hafta bir kanamayla doktor kapısındaydık.
10 gün önceki doktor randevumdan beri kendi çok çok daha iyi hissediyorum. hatta geçen hafta tatile bile gittik tabi doktordan izin aldıktan sonra. ama ben biraz fazla zorladım galiba bisiklete bile bindim allah korudu valla kendime çok kızıyorum bu düşüncesizliğim için. ama düşük tehlikesi falan diye o kadar stres atlattıktan sonra işte herşey yoluna girmeye başlıyor galiba. ne bir mide bulantısı ne bişey. sadece arada bi baş ağrılarım oluyor. inş.en kısa zamanda bütün anne adaylarımız rahatsızlıklarından kurtulur.
Bu arada birşey sorabilir miyim. doktor ilişkiye girmeyi yasakladı. bu durumda olan ya da cinsel hayatına devam eden varmı?
 
Kızlar merhaba
Dr dan geldim malesef duymadık kalbini miniğim beni bıraktı belli ki Çarşamba yeniden göreyim dedi Dr ama artık hiç umut yok uzatmaları oynuyoruz işte bilemiyorum ki nasip sadece nasipte yokmuş uzatmaları oynuyoruz yaşamadığından emin olmaya çalışıyoruz 1 hafta daha bekleriz ama boş zaten olmayınca olmuyor demek ki ağrım yok dışarıda kanama yok ama içeride varmış bitti artık inşallah kendi düşer kürtaja gerek kalmaz tek istediğim bu gerçekten artık bu fikirden uzaklaşıyorum yeniden denemeye de istemeye de gücüm yok zaten... Allah sizlere sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Hepinize sevgiler... Artık buralara pek uğramam sanırım kendinize ve bebişler dikkat edin...
 
hayırlı olsun canım. inş.sağlıkla bebeiğini kucağına alırsın. Benimde senin gibi çok fazla bulantım olmadı. 3-4 hafta kadar sürdü. korkulacak birşey yok herkesin bünyesi farklı. mide yanması bende de oldu. canım zeytin istemişti. yedikten sonra delirtti beni. bide neden olduğunu farketmeyip ertesi gün yine yemiştim tekrar aynı oldum. o günden beri zeytin yemiyorum. yediklerine dikkat et derim. Bide doktor mide yanmadı için ilaç verdi bana. sonra ihtiyacım olmadığından içmedim ama hiç bir zararı yokmuş gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. tavsiye ederim.
 
çok teşekkür ederim cnm.seninde hayırlı olsun. bende doyduktan sonra biraz daha yemiştim o yüzden oldu sanırım bikeresindede yedim yedim öyle yattım hazmedemeden yediğimi gece boyunca rahatsız etti.dikkat etmek lazım sanırım.
 
Canim Allah yardimcin olsun böylesi senin icin daha hayirliymis böyle düşün üzülme demek istemiyorum cünkü elbette ki üzülceksin ama kendini yipratma fazla Allahim verecegi vakti bizden daha iyi biliyodur en güzel zamanda en güzel sekilde saglikli bi evlat nasip etsin Allah yardimcin olsun canim
 
HurremSultan canim cok uzuldum..burdaki annelerin cogunun basindan bu tarz hikayeler gecmistir...benimde 12.haftamda bebegim dusmustu seni anliyorum aradan 3 yil gecti nasip buymus...Rabbim verende o alanda...Elimizden bisey gelmiyor degil mi? Bunun icin kendini yipratma yuce irade var...insallah en guzel zamanda seninle birlikte olacaktir...
 
Bu
Buda bizim sınavımız demek ki Rabbim Hakkımızda hayırlısını versin kısmet değilmiş artık
 
Inşallah canım ama artık umudumda hiç yok bu 3. Kaybım 2 tane kimyasal var Rabbim Oğluma sağlık versin inşallah zaten o çok istiyordu en çok o bekliyordu
 
HurremSultan . Canim amin Allah hayirli uzun omur versin tum evlatlarimiza bak ben 35 yasindayim ne umitsizlikler yasadim bu yasda bir cocuk icin 5 sene ugras verdim...Rabbim isteyen herkese nasip etsin... Su gunleri atlat herseyi yoluna birak
 
HurremSultan geçmiş olsun canim.. Bak ne güzel bi oğlusun varmis Rabbim ona uzun omur sana da sabir versin. İnsallah tekrar hamile kalir ve bu sefer saglikla alirsin bebeğini kucagina. Hepimizin bu dünyada ayri bi sinavi var seninki de buymus demek ki bizlere düşen sabretmek..
 
canıımmm Allah sabır versin şifa versin kalbinede bedenine de inşallahh birgün yine buralarda yazarsın sonuçta bir oğlun varmış ve şükür ki cocuk sahibide olabiliyosun böyle düşün biri ikiyi veren yine verir üzülme bırakma kendini hayırlısı buymuş daha güZel bi kapı seni bekliyordur ilerde canım benim kendine iyi bak oğluşunuda üzme kendinide hersey güzel olur bundan sonra inşallah
 
hakkında hayırlısını dilerim. burdaki bir çok arkadaş geçmişte olumsuz deneyiimler yaşadık, daha neler yaşayacağımızı da bir tek Allah biliyor. ve bence herşeyin hayırlısını veriyor. ben kadere kısmete inanan biri olarak aynen senin yaşadığın durumu şükür iyi bir şekilde atlattım. sen de inş çabuk üstesinden gelir ve bir an önce gelip burda bize müjdeli haberi verirsin canım.
 
İnşallah canım inşallah desteğin için teşekkür ederim
 
Benim doktorum şöyle tarif etti kanaman ve lekelenmen tamamen bitince hergün 1 tane al dedi 10 gün boyunca. 10günden sonra da 5 gün boyunca gün aşırı al öyle bırak dedi. Biranda kesmemel gerekiyormuş.
 
Çok geçmiş olsun.. Her şeyde bir hayır vardır lütfen unutma.. Tabi üzülürsün,biz ne desek boş ama rabbim herşeyi bizden daha iyi biliyor... En yakın zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…