- 23 Haziran 2022
- 3.811
- 6.634
- 37
Benim kızın saçlarına benziyorKızlar oglumun saclarına. Erkek bebeklerı olanlar sız kestınız mı ne yapacagız bu saclara kıyacak mıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızın saçlarına benziyorKızlar oglumun saclarına. Erkek bebeklerı olanlar sız kestınız mı ne yapacagız bu saclara kıyacak mıyız
Kesme sakın aşırı tatlı masallah çok seviyorum ben küçük erkek çocuklarının saçlarını bağlıyorlar ya alinin saçları aşırı kıvırcık olduğu için o kadar kısa görünüyor ki böyle gözükmesi için iki sene falan beklicem sanırımKızlar oglumun saclarına. Erkek bebeklerı olanlar sız kestınız mı ne yapacagız bu saclara kıyacak mıyız
Ama Alının sacları bır uzasın harıka olur ya. Yıgıtın sacları banyo sonrası duzlesınce daha uzun gozukuyor. Ben de cok sevıyorum uzun sac ya erkek trası hıc sevmıyorum ama cevre basladı sımdıdenKesme sakın aşırı tatlı masallah çok seviyorum ben küçük erkek çocuklarının saçlarını bağlıyorlar ya alinin saçları aşırı kıvırcık olduğu için o kadar kısa görünüyor ki böyle gözükmesi için iki sene falan beklicem sanırım
Yaaa Alyanın guzelllıgıne ne demelı tam bır kıbar kızzBenim kızın saçlarına benziyor
O kibar kızın içinden bazen canavar çıkıyor teyzesiYaaa Alyanın guzelllıgıne ne demelı tam bır kıbar kızz
Ama durusu gorunusu kıbar o da onemlı ıyı yapıyor bıraz cazgırlık ıyıdırO kibar kızın içinden bazen canavar çıkıyor teyzesi
Hersey daha güzel olacakEvet benim de denemem lazım bakalım duracak mı. Evimin etrafında çok var spor salonu. Alya varken zorlanmak istemiyorum biraz yürümeye başlasın rahat edeceğm ondan sonra başlarım. Böyle çok zorlanacakmışım gibi geliyor. Evde bile yoruyor beni. Gölgem gibi. Paçama yapışık geziyor. Kucak istiyor hep. Senin oğluşun seni anlıyordur hep önden gidiyordu maşallah Alya beni pek anlamıyor daha algıları tam açılmadı.Yavaş yavaş anlamaya başlıyor. Biraz daha sıkıyorum dişimi
Çok şükür canım peşime yapışmasa öyle yaramazlığı ağlama krizleri falan yok istediği bişi olması o an tepki gösteriyor anlık unutuyor sonra başka şeyle oyalayınva. Ama bazen kavga ediyoruz resmenAma durusu gorunusu kıbar o da onemlı ıyı yapıyor bıraz cazgırlık ıyıdır
İnşallah canım benimHersey daha güzel olacak
Çevreyi takmayalı çoook olduAma Alının sacları bır uzasın harıka olur ya. Yıgıtın sacları banyo sonrası duzlesınce daha uzun gozukuyor. Ben de cok sevıyorum uzun sac ya erkek trası hıc sevmıyorum ama cevre basladı sımdıden
18.ayda bahsedilen gerileme uyku gerilemesi. Onun haricinde yaşanacak bilişsel, duyusal, motor becerileri gibi gerilemeler değil. Anneannem çocuk sana yapışıyorsa üstünden gitmiyorsa diş çıkarak demişti cidden de her diş dönemi böyle geçti bizim muhtemelen Alya nın da diş geliyorCanım elleri sürekli ağzında bu aralar her şeyi ağzına götürüp ısırmak istiyor. Diş zamanlarında böyle yapıyordu hep. O yüzden dişleri geldiğini düşünüyorum. Yapışık gibi bana sürekli ensemde bu gece rahat uyudu eskisi gibi Rabat ettim bugün. 18 aydan sonra gerileme olduğunu duydum ama aşılardan mı değil mi orası muamma. Bir kaç gündür zeka kartlarını sırayla bana veriyor hayvanları gösterip taklitlerini yapmanı istiyor ben yapınca mutlu oluyor gülüyor. Çok hoşuna gidiyor. Resmen bezdirene kadar yaptırıyor sıkılmıyor da
İpeksi ve bebeksiKızlar oglumun saclarına. Erkek bebeklerı olanlar sız kestınız mı ne yapacagız bu saclara kıyacak mıyız
Evet ben de takmıyorum da kocamın psikolojisı etkılenıyorsonra ıkı de bır gelıp gidiyor sacını keselım keselım dedıkce bu defa benım sınır sıstemı bozuluyorÇevreyi takmayalı çoook oldu
Bu erkekler ne kadar hassas kelebek ya benimki de öyle some yengeç burcu problemsEvet ben de takmıyorum da kocamın psikolojisı etkılenıyorsonra ıkı de bır gelıp gidiyor sacını keselım keselım dedıkce bu defa benım sınır sıstemı bozuluyor
Ya aşırı güzel bir volume bayıldım canım bizim berberde 3-4 traş olmuşluğumuz vardır benim oğlan saçı uzayınca direk yüzüne değen yerleri kaşıyor kafa terliyor bende hemen berberi var babasının birlikte gidip kestiriyoruz ama bizim saçımızı hep düzenli kestirdik böyle buklelerimiz yok o yüzden seni bilememKızlar oglumun saclarına. Erkek bebeklerı olanlar sız kestınız mı ne yapacagız bu saclara kıyacak mıyız
Dogdu dogalı tras gormedıİyi bırakıyor senın oglun benımkı hayatta bırakmaz önlerini kendım guc bela kesiyorum gozlerıne gırdıkceYa aşırı güzel bir volume bayıldım canım bizim berberde 3-4 traş olmuşluğumuz vardır benim oğlan saçı uzayınca direk yüzüne değen yerleri kaşıyor kafa terliyor bende hemen berberi var babasının birlikte gidip kestiriyoruz ama bizim saçımızı hep düzenli kestirdik böyle buklelerimiz yok o yüzden seni bilemem
Canım ağlıyor zorluyor bizim ki de ama kestiriyoruz babayla gidipDogdu dogalı tras gormedıİyi bırakıyor senın oglun benımkı hayatta bırakmaz önlerini kendım guc bela kesiyorum gozlerıne gırdıkce
Anneannen doğruyu söylemiş alttan dediğim dişlerden birisi patlak vermiş bu gece de rahat uyuduk çok şükür sıra diğerlerinde ve kalan uykusuz gecelerime demek 18.ay uyku gerilemesi oluyormuş bilmiyordum hiç olmadı diş dönemleri haricinde. Ama bir çok kişiden başka gerilemelerin de olduğunu duydum. O yüzden korktum hep zaten geriden geliyor bir daha gerilerse başa mı saracağız diye. İnşallah sadece uykudur. 2.yaş sendromunu da duydum o zaman da hep huzursuz ağlamaklı oluyorlarmış. Her an tetikteyim yorgun savaşçıyız :)18.ayda bahsedilen gerileme uyku gerilemesi. Onun haricinde yaşanacak bilişsel, duyusal, motor becerileri gibi gerilemeler değil. Anneannem çocuk sana yapışıyorsa üstünden gitmiyorsa diş çıkarak demişti cidden de her diş dönemi böyle geçti bizim muhtemelen Alya nın da diş geliyor
Ben kestiriyorum açıkçası. Uzadıkça kestirdim hep. Hatta yazın çok terliyordu rahatsız ediyordu diye 2 numara yaptık saci kulak üstüne gelmeye başlayınca diyorum sac kestirme vakti geldi diye. Hatta şuan şu şekilde saçları ve birkaç güne gidip kestirmeyi düşünüyorumKızlar oglumun saclarına. Erkek bebeklerı olanlar sız kestınız mı ne yapacagız bu saclara kıyacak mıyız