- 3 Mart 2015
- 611
- 376
- 103
- 44
Canim ben nedense mustafa diye dusundum erkek okursa esim kiz icin zeynep diye dusunuyor ben bebisin erkek olacagini dusunuyorum birde birkac ay once ruyamda kizim olmusvadinida derin nefes koymusum o. Da aklimdaCok saol cnm :) sen ne düşünüyorsun bebişin in ismi için ?
Hayırlısı olsun cnm zeynep de derin nefes de çok güzel isimler bence rüyanıda yabana atmaCanim ben nedense mustafa diye dusundum erkek okursa esim kiz icin zeynep diye dusunuyor ben bebisin erkek olacagini dusunuyorum birde birkac ay once ruyamda kizim olmusvadinida derin nefes koymusum o. Da aklimda
Bu pazartesi 3000 lere tekabül ediyor cnm ama kese için gidicez pazartesi günü. Birde ayin 16 sinda kalp atışı icin randevu aldım cnk doktorum çok yoğun şimdiden sormadan aldım eğer doktorum bayramdan sonra ancak duyarız kalp atısını derse 16 sinda ki randevuyu iptal edicem.Canim sen p.tesi gidecem demistin doktora p.tesi ayin 6.si yani 5.000 le tekabul ediyor degerin yoksa sensonraki hafta p.tesi mi gideceksin?
Yakaladım seni şubat annesiMerhabalar aslinda hesaplara goreben Subat annesi gozukuyorum ama nedense hep burda yazmak istiyorum☺
Amin canim bende pazartesi gidicem 4+3 iken bakalım çok merak ediyorum inşallah hepimiz çok güzel hamilelikler geçirelim :)Kizlar allah nasip ederse bende mart annesi olacagim çok heyecanliyim ilk gebeligim ve daha keseyi gormedik.pazartesi doktora gidecegim.insallah hersey yolundadir.sizlerinde bebislerini allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Her zaman bekleriz cnm senin gibi bi kaç tane Şubat ayı annemiz var zaten :)Merhabalar aslinda hesaplara goreben Subat annesi gozukuyorum ama nedense hep burda yazmak istiyorum☺
Amin canim inşallahYakaladım seni şubat annesi, hemen topiğimize gel bakalım
Buarada biz şubat anneleri olarak çok pimpirikliyiz. Size çok özendim valla ,isim bile konuşmaya başlamışsınız
Rabbim hepimizin evladını bagışlasın. Sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin
Amin canim bende pazartesi gidicem 4+3 iken bakalım çok merak ediyorum inşallah hepimiz çok güzel hamilelikler geçirelim :)
Cnm önemli olan beta hcg değeri 1500 un üzerinde kesin gozukuyormus benim değerim 3000 fln olucak allah nasip ederse.sen hesapladın mi 1000 nin üzerinde bile gören var ama 1500 un üzerinde kesin gozukuyormusCanim bende pazartesi günü 4+7 olacagim insallah.keseyi gorebilir miyiz ki acaba cok merak ediyorum.??vajinal ultrasan istemiyorum.karin ultrasonuylada insallah gittigimiz de gozukur bana biraz erken gibi geliyor ama hayirlisi.
Cnm önemli olan beta hcg değeri 1500 un üzerinde kesin gozukuyormus benim değerim 3000 fln olucak allah nasip ederse.sen hesapladın mi 1000 nin üzerinde bile gören var ama 1500 un üzerinde kesin gozukuyormus
Elisa şu tek bir kızım için cnm bana rüyamda Elisa koy dediler anlamida allahım yemini sözü demek.cennet kapısındaki melek demek ve hz zekeriya nin karısının isimde Elisa imiş .kurandada geçiyor. Su isminide eşimle daha ilk tanistigimjz dan beri kızımız olursa mutlaka 2. İsim olarak su koyarız diyorduk.bakalim sağlıklı olsunlarda inş :)
Hangi hastaneden aldın canımbende 11 temmuza aldim kizlar o zaman degerim 20-25 bin arasi olur diye hesapladim 7.haftanin sonlarinda olcam insallah hem keseyi goruruz hem kalp atisini duyariz
Kizlar allah nasip ederse bende mart annesi olacagim çok heyecanliyim ilk gebeligim ve daha keseyi gormedik.pazartesi doktora gidecegim.insallah hersey yolundadir.sizlerinde bebislerini allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
mrb canm hayırlısyla kucağına alırsı n ıns ... bende salı gunu kese ıcın gıdıcwgm ınsallah goruruz....Kizlar allah nasip ederse bende mart annesi olacagim çok heyecanliyim ilk gebeligim ve daha keseyi gormedik.pazartesi doktora gidecegim.insallah hersey yolundadir.sizlerinde bebislerini allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Anladim canim...bende arefeye randevu almayi istiyorum..p.tesi arayacagim doktorumu bakalim...Bu pazartesi 3000 lere tekabül ediyor cnm ama kese için gidicez pazartesi günü. Birde ayin 16 sinda kalp atışı icin randevu aldım cnk doktorum çok yoğun şimdiden sormadan aldım eğer doktorum bayramdan sonra ancak duyarız kalp atısını derse 16 sinda ki randevuyu iptal edicem.
Olsun canim burda da yaz zaten ne zaman dogacagini Allah bilir degil mi belki biz subat sen mart annesi olacaksinMerhabalar aslinda hesaplara goreben Subat annesi gozukuyorum ama nedense hep burda yazmak istiyorum☺
Normal gebelikte hCG düzeyleri nasıldır?Canım 2 günde bir 2 katına katladı olarak hesapladım hatta son gün 15.den 16. Ya bir gün var diye değerin 2 katı değil yarısını ekledim yani doğru hesapladim dur hesapladığım tabloyu atayım doğru hesapladım yani ama niye bu kadar yüksek anlamadım bir sorun mu var acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?