- 10 Şubat 2015
- 427
- 224
- 48
şimdi geldim canım, 202 çıktı, salı günü 60dı. doktor tamamdır dedicanımmm çıktımı sonucun artışın nasıl?
Ay canım çok sevindim hadi sağlıkla kucağımiza aldığımız günleride gorucez inşallahşimdi geldim canım, 202 çıktı, salı günü 60dı. doktor tamamdır dediİNŞAALLAH HAYIRLISIYLA BÖYLE ARTARAK DEVAM EDER HEPİMİZİN SAĞLIKLA İNŞAALLAH CANIM
AYNEN CANIM DOKTOR DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞALIM, MESELA BANA FOLİK ASET B12 VERMEDİ DOKTOR ÇÜNKÜ NORMAL SINIRLAR İÇİNDEYMİŞ KAN TAHLİLİNDE ÇIKTI, GEREK YOK İÇME DEDİ. ZATEN HEP GÜNDE 500 GR NOHUT VE KURUYEMİŞ TÜKETİRDİM ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ , İŞE YARIYOR DEMEKKİinşallah iyi çıkar canım. gittiğimiz doktorlardaki deneyimlerimizi paylaşalımda değerlendiririz hiç olmazsa diğer doktorları
CANIM TEŞEKKÜR EDERİM HEPİMİZİNAy canım çok sevindim hadi sağlıkla kucağımiza aldığımız günleride gorucez inşallah
merhabalarPardon tabi 30 hazirandaki deger....topikdeki degerler olcun olmasin ikiz bekleyenler var...yumurtlama ve dollenme gunune gorede degisir ayricaben internetten bir sayfaya baktim en alt ve ust sinirlara bizimki ortada kaliyor hayirlisi tabi doktor en dogrusunu soyler ama bence panik yapip strese girme bizede sonucunu yaz
BEN 4+3 HAFTALIĞIM DAHA GİTMEDİM ULTRASONA CANIM, DEĞERİMDE 202 BUGÜNKeseyi gören var mı?
Ay canım çok sevindim hadi sağlıkla kucağımiza aldığımız günleride gorucez inşallah
oo ne güzel, değerinde çok güzel artmış canım çok sevindim :) nohut derken çerez anlamında mı yoksa bildiğimiz yemeklik mi ona göre bizde takviye alalım bariAYNEN CANIM DOKTOR DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞALIM, MESELA BANA FOLİK ASET B12 VERMEDİ DOKTOR ÇÜNKÜ NORMAL SINIRLAR İÇİNDEYMİŞ KAN TAHLİLİNDE ÇIKTI, GEREK YOK İÇME DEDİ. ZATEN HEP GÜNDE 500 GR NOHUT VE KURUYEMİŞ TÜKETİRDİM ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ , İŞE YARIYOR DEMEKKİ
gözün aydın canım karından mı göründü kesenizKizlar cok sukur kesemizi gorduk.Cok kucuk 4 haftalik falan dedi doktor.Haftaya kalp atisi icin cagirdi.Darisi sizlere ins
Kizlar cok sukur kesemizi gorduk.Cok kucuk 4 haftalik falan dedi doktor.Haftaya kalp atisi icin cagirdi.Darisi sizlere ins
Rica ederim cnm hep dua ediyorum zaten hepimiz için güzel bi hamilelik olsun inşallah cnmCANIM TEŞEKKÜR EDERİM HEPİMİZİNSAĞLIKLA RAHAT BİR HAMİLELİĞİMİZ OLSUN İNŞAALLAH BİRBİRİMİZE DUA EDELİM
ÇEREZLİK BEYAZ NOHUTU ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ YERİM EVDEN EKSİK OLMAZ. ASLINDA FOLİK ASİT EKSİKLİĞİ ESKİDEN TÜRKİYEDE GÖRÜLMEZMİŞ ÇÜNKÜ TAHIL TÜKETEN BİR TOPLUM OLDUĞUMUZ İÇİN, TAHILLARDA EKMEK KABUĞUNDA ÇOKMUŞ B VİT VE FOLİK ASİT VB. NORMAL NOHUTUDA YİORUM HAFTADA 2-3. SÜT İÇEMİYORUM AMA ÇOOCUKLÜĞÜMDAN BERİ YOGURT YİORUM, OLUR DEDİ DR. BİR DE EKMEK KABUGU YERİM ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ, ÖYLE KİLOLU FALAN DA DEĞİLİM, EKMEĞİN KABUĞUNDA B VİTAMINLERİ VAR. ŞU AN HER GÜN 100 GR BEYAAZ ÇEREZLİK NOHUT 20 ADET BADEM 2 CEVİZ 500 GR YOĞURT 100 GR PEYNİR YİYORUM, EVDEN DE ÇEREZLER EKSİK OLMAZ KURU İNCİR KAYISI VB., BİRDE ET VE SEBZE YEMEĞİ, BABAHLARI 1 GEVREK, ÖGLEN VE AKŞAMLARI AD LERİDE YEMEĞİN SUYUNA BANMAK İÇİN 2ŞER DİLİM EKMEK, HAMİLE KALMADAN ÖNCE DE BÖYLEYDİ CEVİZE YENİ BAŞLADIM SADECE. Bİ ONU SEVMİYRUM YAoo ne güzel, değerinde çok güzel artmış canım çok sevindim :) nohut derken çerez anlamında mı yoksa bildiğimiz yemeklik mi ona göre bizde takviye alalım bari
anladım canım bende günde 4-5 ceviz 2-3 tane kuru incir yiyorum bi avuç antep fıstığı günde bir yumurta 2-3 bardak süt, peynir yoğurt filan tüketiyorum :)ÇEREZLİK BEYAZ NOHUTU ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ YERİM EVDEN EKSİK OLMAZ. ASLINDA FOLİK ASİT EKSİKLİĞİ ESKİDEN TÜRKİYEDE GÖRÜLMEZMİŞ ÇÜNKÜ TAHIL TÜKETEN BİR TOPLUM OLDUĞUMUZ İÇİN, TAHILLARDA EKMEK KABUĞUNDA ÇOKMUŞ B VİT VE FOLİK ASİT VB. NORMAL NOHUTUDA YİORUM HAFTADA 2-3. SÜT İÇEMİYORUM AMA ÇOOCUKLÜĞÜMDAN BERİ YOGURT YİORUM, OLUR DEDİ DR. BİR DE EKMEK KABUGU YERİM ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ, ÖYLE KİLOLU FALAN DA DEĞİLİM, EKMEĞİN KABUĞUNDA B VİTAMINLERİ VAR. ŞU AN HER GÜN 100 GR BEYAAZ ÇEREZLİK NOHUT 20 ADET BADEM 2 CEVİZ 500 GR YOĞURT 100 GR PEYNİR YİYORUM, EVDEN DE ÇEREZLER EKSİK OLMAZ KURU İNCİR KAYISI VB., BİRDE ET VE SEBZE YEMEĞİ, BABAHLARI 1 GEVREK, ÖGLEN VE AKŞAMLARI AD LERİDE YEMEĞİN SUYUNA BANMAK İÇİN 2ŞER DİLİM EKMEK, HAMİLE KALMADAN ÖNCE DE BÖYLEYDİ CEVİZE YENİ BAŞLADIM SADECE. Bİ ONU SEVMİYRUM YA
OOOO TAMAMDIR :)anladım canım bende günde 4-5 ceviz 2-3 tane kuru incir yiyorum bi avuç antep fıstığı günde bir yumurta 2-3 bardak süt, peynir yoğurt filan tüketiyorum :)
Selam taze annelerSabah lekelenmem var diye yazmıştım keseyi daha görmemiştik demiştim. Doktorumu aradım hemen gel dedi gittim keseyi gördük 8.5 mm kanlanma var etrafında düşük riski dikkat et dedi progestanı sabah akşam alıcam. haftaya gel bebeği oluştuıran hücreleri görelim bayramdan sonra da kalp atışlarını duyalım dedi
şimdi geldim canım, 202 çıktı, salı günü 60dı. doktor tamamdır dediİNŞAALLAH HAYIRLISIYLA BÖYLE ARTARAK DEVAM EDER HEPİMİZİN SAĞLIKLA İNŞAALLAH CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?