- 10 Şubat 2015
- 427
- 224
AMİN CANIM :)çok sevindimm.. hadi gözümüz aydın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİN CANIM :)çok sevindimm.. hadi gözümüz aydın :)
çok teşekkür ederim darısı başınıza karından baktı bana sıkışık gel demişti belki de ondan erken gözüktü. Allaha emanet çoğu zaman masa başı iş yapıyorum. Çok sıkıntı yaşarsan rapor veririm dedi.maşallah cnm gözün aydın keseyı görmüşsün karındanmı baktı vajınalmi doktor..çok dıkkat et kendıne
Canim bende seni merak etmistim...oh ne guzel hayirla buyusunler insallah guzel haberlerin darisi basimiza bende p.tesi saglik ocaginda yaptirip ondan sonra doktora gidecegim insallahmerhabalar
dün ilk kontrolümüz vardı kesemizi gördük çok şükür henüz 5 haftalık ve şu an herşey olması gereken gibi dedi dr.15 gün sonra tekrar kontrolüm var inşallah hayırlı haberler veririm yine...hepimiz için hayırlı olsun herşey..
Zeynep hn.a mi gittin canim...bende ona gitmeye karar verdim tabi memnun kaldiysan birde haftaya kalp atisi icin erken degilmi...Kizlar cok sukur kesemizi gorduk.Cok kucuk 4 haftalik falan dedi doktor.Haftaya kalp atisi icin cagirdi.Darisi sizlere ins
çok teşekkür ederim darısı başınıza karından baktı bana sıkışık gel demişti belki de ondan erken gözüktü. Allaha emanet çoğu zaman masa başı iş yapıyorum. Çok sıkıntı yaşarsan rapor veririm dedi.
herşey iyi hoş güzel hepimiz çok bekledik bebeklerimizi kimimiz tedaviyle kimimiz doğal yolla kiside ilk ayda hamile kaldı muhtemelen allah inşallah sonuna kadar sağlıkla onları kucaklarımıza almayı nasip etsin gün sayan herkesin yardımcısı olsun inşallah nice yeni arkadaşlar eklensin aramıza daaaaaaaaaa listeyi yapınca en yaşlı ben kaldım ayoll ((
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun.mrbb guzell annelerr bende yenı katıldım aranıza :) ılk gebelıgım pazartesı ogrendım hamıle olduğumu son adet tarıhım 31 mayıs ve aşılama ıle hamıle kaldm
Saol cnmgözün aydın canım karından mı göründü keseniz
Saol cnm:) gözünüz aydın darısı başımıza inşallah...kalp atışı için haftaya erken değil mi acaba merak ettim yoksa benim doktorum mu geç alacak anlamadım ben daha yarın sabah kese görmeye gidicem ondan 2 ya da 3 hafta sonrası kalp atışı dedi
Yok cnm Zeynep hanima gitmedim.Dun aksam annemlere geldimde burda yakin bir tip merkezi vardi.Oraya gittim simdilik.İlerki zamanlarda Zeynep hanima basliycam insZeynep hn.a mi gittin canim...bende ona gitmeye karar verdim tabi memnun kaldiysan birde haftaya kalp atisi icin erken degilmi...
muhtemel doğum tarihlerimiz aynı. Bende öyle hesaplamıştım bugün ultrasondan da aynısı çıktı. Sanırım cihaz hesaplıyor onu.BENDEN yaşlı olamassınız :) yaş 40 muhmetel doğum 05-03-2016
evet çok heyecanlı hem hızlı geçsin hem de geçmesin tadını çıkarayım istiyorum bende inşallah canımamin cnm inşallah..doktorum 14 temmuza randevu verdı bana nasıl gecer 10 gün bilemıyorum..inşllah bı sıkıntı yaşamazsın cnm
cokk teşekkür ederım.... ınsallah hepımız sağlıkla kucağımıza alırızHayırlı olsun sağlıkla doğsun.
Ben bugün gördüm, ama daha 4mm cik. 2 hafta sonra çağırdı bebeği ve kalp atışını görmek için. Arefe günü gideceğim bakalım. İnş güzel bir bayram hediyesi olur.Keseyi gören var mı?
Canim hamilelik takvimini eklermisin daha rahat gorelim kac kaftaliksin?Ben bugün gördüm, ama daha 4mm cik. 2 hafta sonra çağırdı bebeği ve kalp atışını görmek için. Arefe günü gideceğim bakalım. İnş güzel bir bayram hediyesi olur.
Tamam ekleyeyim inşCanim hamilelik takvimini eklermisin daha rahat gorelim kac kaftaliksin?
Yalnız buradaki bilgilere göre benimki çok geride. Daha sadece kese var.Canim hamilelik takvimini eklermisin daha rahat gorelim kac kaftaliksin?
Ben de arefe günü gideceğim. Normali bu herhalde.Ben çalıştığım için çok yazamıyorum. Ama hepsini okuyorum☺Keselerini gören herkese hayırlı olsun. Sıra kalp atışlarında inşallah. Biz dün iki kese gördük karından. Ama doktorum kalp atışı için bayramdan sonra gel dedi geç değil mi kızlar?
Ben de arefe günü gideceğim. Normali bu herhalde.
Belki senin doktor tatile gidecektir. Ondan bayramdan sonra gel demiştir.