Ayrancilarda canım ben gaziemir de oturuyorum. Şifa Bornova yada gaziemir i düşünüyorum ama çok yoğun onlarda randevu bulamadım egepolu çok ovduler ama bilmiyorum yaevet canım bende izmirdeyim.. medifema nerde hiç bilmiyorum orayı. ben bucadayım şifa düşünüyodum ama olumsuz yorumlar duydukça soğudum pek düşünmüyorum
evet bende gitsem şifa gaziemirde nurdan yıldızı düşünüyodum arkadaşım ona gitmiş memnunmuş fakat bi kaç yorum beni soğuttu ve dediğin gibi çok yoğun geçen gün aradığımda ilk boş günü 21 temmuzdu düşün. bucada tınaztepe var orayı da duydum ben egepol ve çınarlıda var birine karar vericem artık şirinyerde özel muayenehanesi olan iki doktor var onları da değerlendiriyorum. ayrancılar çok uzak değil mi canım zor olmuyo muAyrancilarda canım ben gaziemir de oturuyorum. Şifa Bornova yada gaziemir i düşünüyorum ama çok yoğun onlarda randevu bulamadım egepolu çok ovduler ama bilmiyorum ya
Allah Hayırlısını versin attlım.Ne yapalım vakti zamanı bugüneymiş diyecezohoo iyi de senin 2. mişşş :)MELEK1902 le ben napalım :) hem ilk hem yaş :)
maşallah canımkızlar dün aile hekimliğine test yaptırmıştım sonucum çıkmış 30 haziran 502 olan değer 2 temmuz 1347 olmuş çok şükür
bende izmirdeyim kızlarevet bende gitsem şifa gaziemirde nurdan yıldızı düşünüyodum arkadaşım ona gitmiş memnunmuş fakat bi kaç yorum beni soğuttu ve dediğin gibi çok yoğun geçen gün aradığımda ilk boş günü 21 temmuzdu düşün. bucada tınaztepe var orayı da duydum ben egepol ve çınarlıda var birine karar vericem artık şirinyerde özel muayenehanesi olan iki doktor var onları da değerlendiriyorum. ayrancılar çok uzak değil mi canım zor olmuyo mu
sağol canım :)canım maşallah çift kese görmüşsün ne guzel..benımde transferın 9. gunu 316 12.gunu 936 cıktı sence benımde ikizmidir :)
demekki yemeklerden kaynaklıymıs dıkkat et cnm
ewt bende o cıvarlra yapıorum ama sol tarafım bıldıgın mosmor oldu..sabahta sağlık ocagına gıttım yazdırmaya uzman hekım yazması gerekıormuş alamadım..bide cnm akıntın varmı senin benim öyle belırgın bı akıntım yok sorrunmu var acaba
:):):):):) ayay evet yaa yanlış yazmışımm :):) geleceği görmüşüm azcık :):)28.05.2016 olacak tatlım:)Canim satin yanlis olmus. 25.05.2015 olabilirmi
doğru diyon valla inşallah ikiz gelir sizede ikitane birden oluverirohoo iyi de senin 2. mişşş :)MELEK1902 le ben napalım :) hem ilk hem yaş :)
Azda olsa rahatlamışsındır hadi gözün aydın inşallah sağlıkla hep beraber alicaz kucağımıza bebelerimiziSelam taze annelerSabah lekelenmem var diye yazmıştım keseyi daha görmemiştik demiştim. Doktorumu aradım hemen gel dedi gittim keseyi gördük 8.5 mm kanlanma var etrafında düşük riski dikkat et dedi progestanı sabah akşam alıcam. haftaya gel bebeği oluştuıran hücreleri görelim bayramdan sonra da kalp atışlarını duyalım dedi
Evet canım en azından biraz rahatladım. İnşallah sağlıkla alalım kucağımızaAzda olsa rahatlamışsındır hadi gözün aydın inşallah sağlıkla hep beraber alicaz kucağımıza bebelerimizi
maşallah canım:) bende bugun verdım kan tekrar. 72 saat olmuş olacak merakla bekliyorum canım. ilki 60dı.
inşallah iyi çıkar canım. gittiğimiz doktorlardaki deneyimlerimizi paylaşalımda değerlendiririz hiç olmazsa diğer doktorlarıbende izmirdeyim kızlarben ege üniversitesine gideceğim tahliller için. doğuma daha karar vermedeim.
maşallah canım:) bende bugun verdım kan tekrar. 72 saat olmuş olacak merakla bekliyorum canım. ilki 60dı.
doğru diyon valla inşallah ikiz gelir sizede ikitane birden oluverir
2 miiii :) ay ben bi taneye anca bakarım gibime geliyor :) ücretsiz izin almam da zor gibi reziol oluruz walla :) rabbim isteyene ikiz versin benim kuzu tek gelsin :):):)
Aynen valla bende çalışıyorum çok zor olur huni takar gezeriz artık :):)Rabbim herkezin gönlüne göre versın.Saglıklı olsunlarda o yeter2 miiii :) ay ben bi taneye anca bakarım gibime geliyor :) ücretsiz izin almam da zor gibi reziol oluruz walla :) rabbim isteyene ikiz versin benim kuzu tek gelsin :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?